Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Підгодував пані Аллу сьогодні на 4583 грн... Не густо... але капля до каплі...Компенсацію від Ощада по Дельті...)) Ледве зубами вигриз, щоб віддали...)) Начебто їм у власну кишеню заліз..))
Так ще 8 жовтня це слід було зробити.
Дивіться мою байку про отримання виплати на профільних гілках... )) Молоко треба за шкідливість видавати клієнтам Ощаду...)) Я вже молочка попив... нервову систему полікувати... НІКОЛИ моя нога більше добровільно не ступить в Ощад! Совок - то систематичне, цілеспрямованне знущання над людською гідністю! То гірше фашистів навіть... Я не кріпак, а вільний козак!
Козак-характерник написав:Підгодував пані Аллу сьогодні на 4583 грн... Не густо... але капля до каплі...Компенсацію від Ощада по Дельті...)) Ледве зубами вигриз, щоб віддали...)) Начебто їм у власну кишеню заліз..))
Дивіться мою байку про отримання виплати на профільних гілках... )) Молоко треба за шкідливість видавати клієнтам Ощаду...)) Я вже молочка попив... нервову систему полікувати... НІКОЛИ моя нога більше добровільно не ступить в Ощад! Совок - то систематичне, цілеспрямованне знущання над людською гідністю! То гірше фашистів навіть... Я не кріпак, а вільний козак!
В Ощаді письмових скарг бояться....а якщо вже вона подана то реагують швидко і зверху контролюють виконання. Тут (в Ощаді) ця служба поставлена добре.
Квесторе_поверніться написав:В Ощаді письмових скарг бояться....а якщо вже вона подана то реагують швидко і зверху контролюють виконання. Тут (в Ощаді) ця служба поставлена добре.
Бамажка - страшна сила...Бюрократ знає як інший бюрократ може над ним познущатися...))
de Montaigne написав:http://www.prostobank.ua/depozity/stati/artur_atanov_direktor_po_razvitiyu_roznichnogo_biznesa_alfa_banka_ukraina_klienty_ne_lyubyat_klassicheskie_banki_slozhnye_zaputannye_i_neponyatnye Интервью Артура Атанова на Простобанке. Интересные прогнозы по притоку-оттоку вкладов в Альфе. Прошу полюбопытствовать!
Нормальный перец. Только чуток лукавит Правильно говорить не о повышении ставок по неразрывным депо, а о понижении ставок по разрывным Понятно, шо банке хочется заманить клиента на долгосрок, виден тренд на 6мес депо. Ток в хорошие времена кредиты выдавали под двойную учетную ставку НБУ(седня 22%), а депо привлекали под ставку на 3-5пп меньше. А щас де такой тренд? Давай ставку 40% на депо и хомяку никакая инфляция не страшна, и гроши сразу понесут в банку и забудут все старые обиды
2XL написав:Вопрос к владельцам обычного Максимума с льготным периодом 55 дней - там простая схема с 1-го числа и до 25-го следующего месяца? Без РД?
РД-расчетная дата? У каждого клиента есть своя РД, соответств. дате (число в месяце) заключения договора. Льготный период считается как (Пр.РД)+1...(Тек.РД)+25 кал. дн
2XL написав:Вопрос к владельцам обычного Максимума с льготным периодом 55 дней - там простая схема с 1-го числа и до 25-го следующего месяца? Без РД?
РД-расчетная дата? У каждого клиента есть своя РД, соответств. дате (число в месяце) заключения договора. Льготный период считается как (Пр.РД)+1...(Тек.РД)+25 кал. дн
Обоже.. а по простому, что бы можно было пенсионеру объяснить? С приватовской схемой знакомы.
Обоже.. а по простому, что бы можно было пенсионеру объяснить? С приватовской схемой знакомы.
Так Вы первый начали со своим РД По простому у каждой карты Максимум есть своя расчетная дата. Расчетный период длится от дня, после РД по РД в сл. мес. В день РД получаете выписку и со сл. дня у Вас есть 25дн(платёжный период) на погашение всех задолженностей. Т.е. конкретно 25го числа как в Привате, или 20го как в ОТП здесь нет.