Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
safonovstanislav написав:Мышеловку хорошую придумали. Наоткрывали бесплатных пакетов с начислением процентов на остаток 18-20%. А когда занесли туда деньги, проценты снизили. Теперь непонятно что делать с этим пакетом, платить абонплату или закрывать. Хорошо, что на пакет с 100-гривневой абонплатой не уболтали. Понятное дело, деньги под такой процент нет смысла хранить.
Не деньги ,а гривны. Я их уже со всех счетов почти по выводил. Альфа ведь этого от нас добивается.
выделено желтым, я когда открывал пакет, то было 1 снятие в кассе банка, теперь 2 в общем нужно следить
Як зрозумів з тарифів якщо з карти змімати через ПОС в касі....2 рази в місяць без комісії. Але якщо менеджер-каса - без комісії довільну кількість раз. Вірно?
safonovstanislav написав:Мышеловку хорошую придумали. Наоткрывали бесплатных пакетов с начислением процентов на остаток 18-20%. А когда занесли туда деньги, проценты снизили. Теперь непонятно что делать с этим пакетом, платить абонплату или закрывать. Хорошо, что на пакет с 100-гривневой абонплатой не уболтали. Понятное дело, деньги под такой процент нет смысла хранить.
Не деньги ,а гривны. Я их уже со всех счетов почти по выводил. Альфа ведь этого от нас добивается.
Ага. При этом реклама + смс - заходите на сладкие проценты. Смех. Ну что - придется уменьшить немного ликвидность Алле. Пусть думает
Добрый день! что это за воровство от банка? перевыпустили карту, и в прошлом месяце мне начислили Щомісячна комісія за страховий пакет від нещасного випадку? как от этой хрени отказаться? я ее не заказывала у меня в прошлых месяцах этого не было, откуда это появилось? и кто будет отвечать?
Востаннє редагувалось kievlyanka в Чет 19 лис, 2015 18:24, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Але якщо менеджер-каса - без комісії довільну кількість раз. Вірно?
только касательно денег с депозита или процентов по депозиту все прочее железно 2 раза/мес
Ось цитата ___________________________________________________ Мається на увазі те, що Не тарифікуються0 перші два зняття за місяць ( будь-які Ваші кошти з рахунку ЕПЗ ) через ПОС- термінал у касі Банку(пряме звернення у касу Банку). Не тарифікується0 у разі зняття третій, четвертий раз і т.д. без обмеження кількості знятів , зняття депозитів та процентів по депозитам відкритих у Банку або виплат від Фонду гарантування вкладів для фізичних осіб, якщо це зняття відбувається без використання ПОС – терміналу у касі Банку ( тобто шляхом звернення до співробітника відділення Банку). Якщо Ви знімаєте будь які кошти 3й,4й и тд раз за місяць через ПОС-термінал у касі Банку відбувається тарифікація згідно тарифу у п.3.1 у разі перевищення ліміту зняттів. ________________________ Читати лише виділене. 3, 4 раз через Менеджер-каса без комісії.
3. Зняття коштів з Рахунку: 3.1 у касі Банку 1 раз на місяць - Не тарифікується без обмеження по сумі, кожна наступна операція- 1,5% + 20 грн. (0,80 usd, 0,80 евро)
3.2 через банкомати по всьому світу в межах ліміту (Прим. 3) Не тарифікується
3.3 через каси інших банків; через банкомати в Україні та по всьому світу, у разі перевищення ліміту по зняттю коштів (Прим 3); безготівкове списання з Рахунку за реквізитами без використання Системи Інтернет-сервісу «My Alfa-bank» 1,5% + 20 грн. (0,80 usd, 0,80 евро)
kievlyanka написав:Добрый день! что это за воровство от банка? перевыпустили карту, и в прошлом месяце мне начислили Щомісячна комісія за страховий пакет від нещасного випадку? как от этой хрени отказаться? я ее не заказывала у меня в прошлых месяцах этого не было, откуда это появилось? и кто будет отвечать?