Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Для сумлінних позичальників Альфа пропонує другу кредитну картку з солідним наперед визначеним лімітом. Кому потрібно.....можна передзвонити і дізнатися більш детально.
О, мне звонила альфа-барышня, сказала о кредитке. Я ей сказал, что у меня есть, а она говорит: "Ну, ладно тогда". И я протупил, и она не сказала, что можно вторую кредитку брать.
Попытаюсь позвонить, узнать, что там с моей второй кредиткой.
Квесторе_поверніться написав:Для сумлінних позичальників Альфа пропонує другу кредитну картку з солідним наперед визначеним лімітом. Кому потрібно.....можна передзвонити і дізнатися більш детально.
О, мне звонила альфа-барышня, сказала о кредитке. Я ей сказал, что у меня есть, а она говорит: "Ну, ладно тогда". И я протупил, и она не сказала, что можно вторую кредитку брать.
riwalir написав:А можно иметь две кредитки в одном тарифном пакете?
Да. И нечего ждать. Разместите заявку через сайт. Там оформляют самую курутую хредитку
а я вот поверил нашему саппорту, что нельзя иметь две одинаоквые кредитки и открыл вторую говнокредитку ко-брендовскую, где надо гаситься всей суммой с 30 дневным грейсом ... вместо качественной второй Максимум с нормальным полноценным грейсом 55 дней и гашением частями
Прозиція дійсна до кінця лютого.
Где можно прочитать условия? На их г.. сайте не нашел. Нашел только новость Неактивний Рахунок ЕПЗ – це Рахунок ЕПЗ, по котрому більше ніж 180 календарних днів від дати останнього робочого дня поточного місяця, не здійснювали фінансові операції по рахунку ЕПЗ. Якщо вдень списання комісії залишок на рахунку ЕПЗ, нижче комісії вказаної у тарифах, то комісія встановлюється та списується в межах залишку особистих коштів на Рахунку ЕПЗ. Шановні Клієнти повідомляємо Вас про зміни з 01.03.16 в тарифах по дебетним та зарплатним карткам Банку https://alfabank.ua/upload/Changes_Tari ... 010316.pdf
Востаннє редагувалось lel в П'ят 19 лют, 2016 21:34, всього редагувалось 1 раз.