Бо не користуєтесь перевагами.
|
|
![]() ....ну та не може людина ВЕСЬ час торчати на форумі чи кожен місяць дивитись на сайт банку, коли його послугами НЕ КОРИСТУЄТЬСЯ, а картка валяється десь в тумбочці..... ...а якщо людина живе в глухому селі і немає доступу до інета? ![]() пляць! явже і "плачу" і сміюсь! ![]() ...що б я так попався!- треба було ЗРАЗУ закрити і рахунок і картку!- а я думав" а нехай буде............може колись ще скористаюсь цим банком......воно ж БЕЗКОШТОВНО!" ....тепер знаю - що цим банком я НІКОЛИ НЕ СКОРИСТАЮСЬ, а його рекламувати серед усіх друзів і знайомих буду відповідно ще роками!!! ![]() ============== Ваше право. Но зря - таких условий по рассрочке Вы больше нигде не найдете. На форум достаточно раз в неделю заходить - обсуждения тарифов в худшую сторону для клиента продолжаются месяцами, заметить можно. Вы взяли карту премиум класса - бесплатно такое быть не может, кроме временных акций. Скандалить в отделении не советую - потратите время и нервы себе и сотрудникам банка, а также другим клиентам, которые будут ждать пока с Вами закончат. Проще спокойно объяснить ситуацию и попросить решить проблему - может в Ваше положение войдут, иначе ничего вообще не выгорит ибо формально банк прав.[/quote] ==================== дякую.........спробую без скандалу........хоч це буде важко....... я дуже емоційна людина! ![]() ![]()
![]() То іншого ж призначають. Всі документи готують завчасно, а ви лише приходити підписати папери. Й вирішує різні непорозуміння, що можуть виникати при роботі з банком. ![]() Re: Альфа-БанкЗакрытие пакетов после окончания сроков депозита надеюсь тут бесплатное?
![]() Долярчик Кстати да. Тут спонсоров хватает. Когда в Аллу пришли беженцы и поменяли условия по снятию своих средств с кредитки, я тоже на 900грн влетел. Хотя читаю форум регулярно. Меня другое смущает. Условия по платным пакетам поменяли 2 месяца назад, а у Вас уже 1000грн долга. Что то тут не стыкуется.
![]()
...ну от тут кидали тарифи............і там таке, що 100грн за обслуговування...........а я ще в травні забрав депо........от від тоді, вони рахуть, напевнео...........а ще пеню з пені накладають.......... ![]() ![]()
думаете в других банках по другому? занесите в приват на платинум пакет и возьмите карту. а потом вынесите из привата деньги. интересно будет посмотреть на результат. ведь именно так в альфе вы и сделали. вы оформили не просто карту. вы оформили один из самых дорогих пакетов услуг. ![]() Шановна Alfa_Bank!
7 форумчан підтримали нижчевикладену петицію Тобто, як мінімум, це вже не "поодинокі випадки". Чи є якийсь прогрес у вирішенні даної пропозиції?
|
|