|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:48
Долярчик написав:...але ж мене ніхто не попередив про це!!!! (в мене катрка альфа-блек Максі)
А тарифи ви ж підписали? Коли був депо на потрібну суму, то безкоштовно, а потім згідно тарифів.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:48
Долярчик, в МАБі (інтернет банк Альфи) можна глянути. Так там ще % за овер. Дзвоніть на гарячку.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:49
Aps написав:Долярчик написав:ну але ж мені казали все БЕЗКОШТОВНО!!! Они умовнобезкоштовні. Просто умови изменились. Тут все это долго и нудно обсуждалось.
....ну та не може людина ВЕСЬ час торчати на форумі чи кожен місяць дивитись на сайт банку, коли його послугами НЕ КОРИСТУЄТЬСЯ, а картка валяється десь в тумбочці..... ...а якщо людина живе в глухому селі і немає доступу до інета? пляць! явже і "плачу" і сміюсь! ...що б я так попався!- треба було ЗРАЗУ закрити і рахунок і картку!- а я думав" а нехай буде............може колись ще скористаюсь цим банком......воно ж БЕЗКОШТОВНО!" ....тепер знаю - що цим банком я НІКОЛИ НЕ СКОРИСТАЮСЬ, а його рекламувати серед усіх друзів і знайомих буду відповідно ще роками!!! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:51
Долярчик написав:а що банку РЕЛІГІЯ НЕ ПОЗВОЛЯЄ ЗРАЗУ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ МЕНІ?????
То у вас не було персонального менеджера? Наче всім у кого блек його надавали за потреби клієнта.
-
BBC
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:51
Долярчик
ну проспонсировали вы пикничек - с кем не бывает ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:54
Долярчик написав:....тепер знаю - що цим банком я НІКОЛИ НЕ СКОРИСТАЮСЬ, а його рекламувати серед усіх друзів і знайомих буду відповідно ще роками!!! 
Хорошо, что у меня нет таких друзей, которые не разбираясь в теме, начинают давать советы... P.S. По факту один из самых интересных банков страны. Но вы этого не поймёте...
Востаннє редагувалось Vorlon в Пон 06 лис, 2017 22:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:56
Долярчик написав: Aps написав:Долярчик написав:ну але ж мені казали все БЕЗКОШТОВНО!!! Они умовнобезкоштовні. Просто умови изменились. Тут все это долго и нудно обсуждалось.
....ну та не може людина ВЕСЬ час торчати на форумі чи кожен місяць дивитись на сайт банку, коли його послугами НЕ КОРИСТУЄТЬСЯ, а картка валяється десь в тумбочці..... ...а якщо людина живе в глухому селі і немає доступу до інета? пляць! явже і "плачу" і сміюсь! ...що б я так попався!- треба було ЗРАЗУ закрити і рахунок і картку!- а я думав" а нехай буде............може колись ще скористаюсь цим банком......воно ж БЕЗКОШТОВНО!" ....тепер знаю - що цим банком я НІКОЛИ НЕ СКОРИСТАЮСЬ, а його рекламувати серед усіх друзів і знайомих буду відповідно ще роками!!! 
Ваше право. Но зря - таких условий по рассрочке Вы больше нигде не найдете. На форум достаточно раз в неделю заходить - обсуждения тарифов в худшую сторону для клиента продолжаются месяцами, заметить можно. Вы взяли карту премиум класса - бесплатно такое быть не может, кроме временных акций. Скандалить в отделении не советую - потратите время и нервы себе и сотрудникам банка, а также другим клиентам, которые будут ждать пока с Вами закончат. Проще спокойно объяснить ситуацию и попросить решить проблему - может в Ваше положение войдут, иначе ничего вообще не выгорит ибо формально банк прав.
Востаннє редагувалось Skiw в Пон 06 лис, 2017 22:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Skiw
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:56
Vorlon написав: Долярчик написав:....тепер знаю - що цим банком я НІКОЛИ НЕ СКОРИСТАЮСЬ, а його рекламувати серед усіх друзів і знайомих буду відповідно ще роками!!! 
Хорошо, что у меня нет таких друзей, которые не разбираясь в теме, начинают давать советы... P.S. По факту один из самых интересных банков страны. Но вы этого не поймёте...
краще вже того П.С - не пишіть! - дійсно - НЕ ЗРОЗУМІЮ!!!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лис, 2017 22:57
Долярчик написав:та зрозумів я- зрозумів.................що завтра треба нести альфі 1тис.грн і мабуть, навіть не вартує там висловлюватись.........- бо хіба собі нерви попсую, а їм - навряд - бо вони ж то ЮРИДИЧНО ПІДКОВАНІ!.....щоб їх......! 
Якщо у вас був персональний менеджер й ви є ключовим клієнтом, то це його прокол.
-
BBC
-
-
-
-
Профіль
-
-
1