|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 08 гру, 2017 10:36
flier написав:Альфабанк - Максимально шахрайський з 7 банків в яких я обслуговувався, надалі обслуговуюсь в 3 банках - приват, райф та кредо. Альфабанк Україна швидш за все матиме проблеми як і російський Альфабанк за таку наглу клієнтську політику. Розкажу про чергові вибрики: - Мав нещодавно тимчасові трудності зі сплатою по кредитці, як і більшість людей сьогодні: для порівняння за свій борг 11тис рахували мені 1500 обов'язкового платежу(картка Максимум Готівка), в той час як Приват з 40тис рахував лише 2,5тис платежу. - навіть після часткової сплати платежу вони Альфабанк рахували прострочку та штраф 200 грн щомісяця, а на третій місяць впаяли штраф 1100 грн! оце так альфабанк!!! в порівнянні Приватбанк : штраф за прострочку був лише 50 грн щомісяця і вистачала половина обов'язкового платежу котрий система надобавок сама зписувала з іншої картки за наявності коштів. - дзвінків та смс колекторів альфабанку з погрозами про розшук не порахувати, надобавок скасували мені пЛатіжну картку, тому мені тепер ще важче ПОГАШАТИ їм їх задрипаний "кредит". На відміну з Приватбанку просто ввічливо телефонували та просили погасити принаймні частину на простязі тижня чи двох. от чесно скажу після того аж хочеться піти та перепозичити гроші та вплатити, особливо коли така відчутна різниця у відношенні до клієнта. - в альфабанку через ніби їх супер інтернет банкінг погашення відбувається аж на 2-3 день в залежності від години(таке враження ніби на другому кінці дроту не комп'ютер обслуговує, а бухгалтер з 70'), а якщо погашення робитимеш в п'ятницю після 19.00(що цілком нормальне для працюючої людини), то грошики зарахуються лишень в понеділок...можливо.... Для порівняння в Приватбанку погашення відбувалось миттєво, що зустрінеш навіть не в кожному європейському банку. Підсумовуючи: - альфабанк 11тис боргу з тримісячною прострочкою: штрафи(3×200 + 1100) + платіж 3×1500 = 6200грн : злобненько, дякую Богу що живий та ще й картку анулювали... - Приватбанк 40тис боргу з тримісячною прострочкою: штрафи (3 ×50) + платіж 3×1200 = 3750 : повага, ще й дозволили на половину платежу(1200 замість 2400). Висновок - ради всього святого не беріть позику в Альфабанку, альфабанк - це структура де тільки чекають аж ви зробите невірний крок і повірте - розуміння та лояльності до вас від альфабанку НЕ БУДЕ !!!
в чому шахрайство? який пункт підписаного вами договору порушено? обидно- да, но шахрайства вроде нет 
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 гру, 2017 10:39
Люди, которые берут кредит не читая тарифов и условий - должны страдать. Люди, не понимающие что такое "минимальный ОБЯЗАТЕЛЬНЫЙ платеж" - должны страдать.
-
makor06
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 гру, 2017 10:49
..о спонсор на ветку пожаловал...))..спасибо ему что оплатил мой грейс по двум кредиткам и чудную ( правда в последнее время к сожалению - кастрированную ) программу - растрочка )
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 гру, 2017 10:56
Кстати да. Сам был в шоке от лояльности привата. Один чел был рассказывал что он регулярно забывает гасить свой кредит. Так от приват во первых штрафует только на 50 грн а во вторых не всегда их выставляет. Я был не поверил - но чел мне показал свой приват24. У него карта не пополнялась четыре месяца. Первые месяцы добавляли штраф 50 грн а потом прекратили. Но начали звонить как он говорил. Он погасил задолженность и они с банком норм разошлись по долгу. Такое впечатление что привату действительно важно погашение кредита а не загнать клиента поглубже в долг. Сначала стимулировали по 50 грн. Потом видят что не помогает - перестали штрафовать но начали обрабатывать звонками. От тут алле действительно стоит поучится у привата как нада работать с клиентами
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 гру, 2017 11:51
flier написав:- Мав нещодавно тимчасові трудності зі сплатою по кредитці, як і більшість людей сьогодні: для порівняння за свій борг 11тис рахували мені 1500 обов'язкового платежу(картка Максимум Готівка), в той час як Приват з 40тис рахував лише 2,5тис платежу. - навіть після часткової сплати платежу вони Альфабанк рахували прострочку та штраф 200 грн щомісяця, а на третій місяць впаяли штраф 1100 грн! оце так альфабанк!!! в порівнянні Приватбанк : штраф за прострочку був лише 50 грн щомісяця і вистачала половина обов'язкового платежу котрий система надобавок сама зписувала з іншої картки за наявності коштів.
Тарифи вивчити перед оформленням кредитки релігія не дозволила? flier написав:- дзвінків та смс колекторів альфабанку з погрозами про розшук не порахувати, надобавок скасували мені пЛатіжну картку, тому мені тепер ще важче ПОГАШАТИ їм їх задрипаний "кредит". На відміну з Приватбанку просто ввічливо телефонували та просили погасити принаймні частину на простязі тижня чи двох. от чесно скажу після того аж хочеться піти та перепозичити гроші та вплатити, особливо коли така відчутна різниця у відношенні до клієнта.
Звідси робимо висновок, що для вас прострочення платежів - справа регулярна. flier написав:Висновок - ради всього святого не беріть позику в Альфабанку, альфабанк - це структура де тільки чекають аж ви зробите невірний крок і повірте - розуміння та лояльності до вас від альфабанку НЕ БУДЕ !!!
Ви не вивчили тарифи та санкції за прострочку перед підписанням договору, допускаєте регулярні й тривалі прострочки причому в різних банках, і хочете до себе лояльності?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 08 гру, 2017 12:03
Faceless написав:Звідси робимо висновок, що для вас прострочення платежів - справа регулярна.
я бы сказал по другому - чел взял ношу не по себе. 40К приват и 11К алла. это 51К долга по кредитках. при 3,5% в месяц 1800 грн процентов. И это только то что он озвучил по долгам. Вполне вероятно есть и в других банках. Про таких говорят - протягуй ножки по одежке.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 гру, 2017 12:13
Так мало того еще и не вовремя платит. Если не уверен что потянешь - не бери. 
-
alex_b
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 гру, 2017 12:13
mephala написав: Faceless написав:Звідси робимо висновок, що для вас прострочення платежів - справа регулярна.
я бы сказал по другому - чел взял ношу не по себе. 40К приват и 11К алла. это 51К долга по кредитках. при 3,5% в месяц 1800 грн процентов. И это только то что он озвучил по долгам. Вполне вероятно есть и в других банках. Про таких говорят - протягуй ножки по одежке.
Такому человеку на наших форумах должен быть респект и уважуха! Потому что это именно тот, кто спонсирует наши пикнички с КБ и рассрочками  Виват flier!
-
curiousobro
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 432 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 гру, 2017 12:41
curiousobro написав: mephala написав: Faceless написав:Звідси робимо висновок, що для вас прострочення платежів - справа регулярна.
Такому человеку на наших форумах должен быть респект и уважуха! Потому что это именно тот, кто спонсирует наши пикнички с КБ и рассрочками  Виват flier!
а потом мы удивляемся, что отделы просроченной задолженности неуважительно общаются с клиентами, теперь понятно, что если они в основном с такими клиентами имеют дело, почему они рычат на всех.
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 гру, 2017 13:53
Alfa_Bank написав: Искатель написав:Я подозреваю, что это не массовое явление, т.к. до сих пор еще никто кроме меня не написал. Итак, утром заглядываю в My Alfa-bank, чтобы увидеть сумму к погашению по кредитной карте, и ... тихо ох... реневаю, скажем так. По дебетовой "Ультре" - минус 350 грн. Это как раз сумма последнего снятия в чужом банкомате (два дня назад, кстати). Я слышал, что такое бывает, но сам видел первый раз. Будучи в отделении, позвонил на горячую линию, тем более, что операционист подтвердила: по выписке видно одно снятие (второго и не могло быть, КАК МОЖНО ДВА РАЗА СНЯТЬ С ДЕБЕТОВОЙ КАРТЫ?! Если после первого - ноль на остатке). На ГЛ (лучшая горячая линия в банковской системе нашей!) сообщили, "У нас был сбой по платежам/снятиям через систему VISA... Некоторые суммы задвоились... в течение ТРЕХ РАБОЧИХ ДНЕЙ все придет в норму. Если не придет, заходите в отделение и пишите заявление" Нет, я знал, что опасно снимать деньги в банкомате (смайл, означающий жестокий стеб), но чтобы такое... Уже будучи дома, зашел опять в МАБ, в выписку по карте... и ох... ренел второй раз. Куча задвоенных операций. Куча! У меня ощущение, что сбой был совсем не у VISA, а на серверах уважаемого "Альфа-банка". В т.ч. задвоились уже старые операции, давно проведенные! Неужели никто еще не нарвался, народ? Зайдите в МАБы, гляньте у себя, ради интереса. Нет, положительно, меня "Альфа" любит последнее время... Правда, доллары в кассе с закончившегося депозита выдали без проблем, спасибо Уменьшаю общую сумму, а то как сольются с "Укрсоцем"... будет беда. В смысле, превышение в 2 раза.
Искатель, добрый день! Платежная система VISA выставила повторно суммы в расчет. В результате чего, на счетах клиентов образовались двойные списания сумм. Наши специалисты планируют сегодня закрыть этот вопрос. Редактор форума: Этот комментарий попал в подборку самого интересного на форуме 07.12.2017.
А с какого по какое число это все случилось? Какой период затронут неправильными списаниям и удвоениями? А то у Альфы в выписке и так бывает по два раза по два раза, чёрт ногу сломит...
-
adamsmittttt
-
-
- Подякував: 789 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
|