Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 5455565758 ... 10107>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank 3.1 5 1070
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
20%
217
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
181
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
183
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
290
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
199
Всього голосів : 1070
Повідомлення Додано: Пон 13 лип, 2009 19:06

Igor75 написав:
oxana_anaxo написав:ну если речь идет о повышении процента во время кризиса, тогда реально сцуки. Во всех остальных случаях придется винить только себя

Багато "приємних" речей:
1. Збільшення відсоктвої ставки шляхом введення додаткової комісії(реальна ставка зросла більше ніж у двічі, до десь близько 70% річних)
2. Збільшення термінівзарахування коштів через ІБОКС, що призхвело до збільшення навантаженняна каси, які і без того працювали ганебно.
3. Відсутність цілодобоводоступних банкоматів і зон цілодобового обслуговування.
4. Постійні перешкоди для участі в валютних аукціонах.
5. Відсутність адекватної відповіді на прості питання з боку місцевого неджменту(та і центрального теж).
6. Драконівські штрафні санкції без розбору, навіть якщо немає вини позичальника.
і т.д. список можна продовжувати.

П.С. Чому усі відповідальність за курсові ризики лежить на людях? а банк (альфа) замість допомогти постійно створюєперешкоди для придбання валюти на міжбанку?

ну на счет банкоматов-то вы гоните.... круглосуточный банкомат у входа в банк. Наличка есть всегда.....
потерпевший

Подякував: 83 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 01:14

Igor75 написав:
oxana_anaxo написав:ну если речь идет о повышении процента во время кризиса, тогда реально сцуки. Во всех остальных случаях придется винить только себя

Багато "приємних" речей:
1. Збільшення відсоктвої ставки шляхом введення додаткової комісії(реальна ставка зросла більше ніж у двічі, до десь близько 70% річних)
2. Збільшення термінівзарахування коштів через ІБОКС, що призхвело до збільшення навантаженняна каси, які і без того працювали ганебно.
3. Відсутність цілодобоводоступних банкоматів і зон цілодобового обслуговування.
4. Постійні перешкоди для участі в валютних аукціонах.
5. Відсутність адекватної відповіді на прості питання з боку місцевого неджменту(та і центрального теж).
6. Драконівські штрафні санкції без розбору, навіть якщо немає вини позичальника.
і т.д. список можна продовжувати.

П.С. Чому усі відповідальність за курсові ризики лежить на людях? а банк (альфа) замість допомогти постійно створюєперешкоди для придбання валюти на міжбанку?

Десь я вже Вашу історію читав. Здається на гілці Дельти. Багато кредитів набрали і в різних банках, чи може у Вас вибіркова "любов"? :wink:
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 15:00

Вчера видел новую рекламу Альфы как говорится "пацталом".
Интересно сколько такое убожество стоило им.
Неграмотный

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 16:37

потерпевший написав:ну на счет банкоматов-то вы гоните.... круглосуточный банкомат у входа в банк. Наличка есть всегда.....

м.Івано-Франківськ. 3 філії, всі банкомати всередині філії. Більше 5 раз за 3 місяці стикався з ситуацією непрацюючого банкомату. До речі, на вихідні працює тільки одна філія на околиці міста.

Karabas Barabas написав:Десь я вже Вашу історію читав. Здається на гілці Дельти. Багато кредитів набрали і в різних банках, чи може у Вас вибіркова "любов"? :wink:

І кредитів досить, і депозитів пару є, і карток купа.....
Я просто маю з чим зрівняти, і відверто можу сказати що картковий проект в альфі - фуфло. Вони не здатні забезпечити ті картки, які емітували якісним сервісом.
Igor75

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 16:55

Неграмотный написав:Вчера видел новую рекламу Альфы как говорится "пацталом".

что еще более идиотская, чем реклама ПУМБа?
oxana_anaxo

Заблокований
Подякував: 147 раз.
Подякували: 1686 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 17:11

Igor75 написав: Я просто маю з чим зрівняти, і відверто можу сказати що картковий проект в альфі - фуфло. Вони не здатні забезпечити ті картки, які емітували якісним сервісом.

Важко з Вами про шось спорити, якшо Ви зациклені на своєму і все. В мене колєга з карткою Альфи по Європі вакації робив два тижні і спокійно нею розраховувався і небуло ніяких проблем. Незнаю чому у Вас виникають, можливо потрібно краще розібратись... :D
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 17:46

Karabas Barabas написав:
Igor75 написав: Я просто маю з чим зрівняти, і відверто можу сказати що картковий проект в альфі - фуфло. Вони не здатні забезпечити ті картки, які емітували якісним сервісом.

Важко з Вами про шось спорити, якшо Ви зациклені на своєму і все. В мене колєга з карткою Альфи по Європі вакації робив два тижні і спокійно нею розраховувався і небуло ніяких проблем. Незнаю чому у Вас виникають, можливо потрібно краще розібратись... :D

Власне по розрахункам теж проблем не виникало, але розрахунки кредиткою це тільки частина роботи банку. Правда?
Ось Вам кілька діалогів

1. Стосовно валютної дебетної карти(Гроші плюс) залишок на карті більше 300 Євро.

Я: Добрий день, я би хотів зняти з карти 100 Євро.
Каса банку(після невдалої спроби зняти): Передзвоніть будь-ласка на гарячу лінії, по вашій операції відмова, недостатньо коштів.
Я на гарячу лінію: Добрий день, мене цікавить залишок на дебетній карті № .....
Гаряча лінія: більше 300 Євро.
Я: Чому я не можу зняти з карти 100 Євро і в вашому сервісі my.alfabank.com.ua у мене видима доступна сума більше 300 євро
Гаряча лінія: Я перевірю.

Пройшло кілька хвилин (10- 15)

Гаряча лінія: Сума на вашій картці заблокована.
Я: Ким? Коли?
Гаряча лінія: Тиждень назад ви намагалися зняти суму більше ніж є на картці і ми автоматично заблокували цю суму Через три дні блокування повинно було бути зняте, але не знялось.

Коментар. Хто давав право банку блокувати залишок дебетної карти?

1. Стосовно валютної дебетної карти(Гроші плюс) залишок на карті десь коло 10 Євро.
Я: Добрий день, я би хотів зняти з карти залишок коштів, яка допустима сума.
Каса: Я не знаю, подзвоніть на гарячу лінію.
Я звоню на гарячу лінію і визначаюсь з сумою, яка доступна для зняття,прихожу в касу і намагаюсь зняти суму меншу, ніж мені сказали на гарячій лінії.
Каса: Ви знаєте, у нас старий термінал, можливо тому ми не можемо зняти потрібну вам суму, спробуйте підійти в інше відділення.

Я йду в інше відділення, там та самакартина на новому терміналі.
Менеджер рекомендує зняти кошти в банкоматі(але я втрачаю комісію за конвертування!), але банкомат все одно не працює.
Занавес!

А такого ще багато. Цікаво? Можу поділитись.
Igor75

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 23:38

Igor75
:D Досвід бачу у Вас багатий. У мене принаймі заминок не було...
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Сер 15 лип, 2009 11:24

oxana_anaxo написав:
Неграмотный написав:Вчера видел новую рекламу Альфы как говорится "пацталом".

что еще более идиотская, чем реклама ПУМБа?

Та в рекламе зашуганые муж и жена думают куды б им деньгу положить. И начинают наяривать по знакомым(социологу, аудитору и еще кому-то забыл професию, странно что врачу не позвонили) за советами. А им счасливые, увереные друзья советуют "Конечно Альфа банк, потому что бла-бла-бла".

Хотя чесно до ПУМБА не дотягивают. ПУМБ всех переплюнул.
Неграмотный

Повідомлення Додано: Сер 15 лип, 2009 15:50

Karabas Barabas написав:Igor75
:D Досвід бачу у Вас багатий. У мене принаймі заминок не було...

У мене теж поки заминок не було :D , а от у банку були, і не заминки, а відмови.

Ну і в догонку. РОзмова з менеджером при оформленні карти "гроші плюс".
Я: Дорий день, розкажіть будь-ласка умови
Менеджер: Умови такі такі і такі, відсоткова ставка 16%, поповнення через ІБОКС і т.д.
Я: Прекрасно, оформляємо. (оформлення півгодини, картка неіменна)
Перечитую угоду, трохи дивуюсь (але як для альфи уже звично): ефективна відсоткова ставка 15%, уже потім на рекламі 7 шрифтом читає, що ставка в 16 відсоктів получиться якщо рік гроші не забирати, але то пусте, звик уже.
Неприємним відкриттям став СМС сервіс, від якого я перший місяць не можу відмовитись, довелось картку тримати в шухляді місяць. Прикол в тому, що банк інформує мене СМСами про те, що я і так знаю, і за кожну СМС знімає з мене 25 копійок, небагато але неприємно.
Це так чинить порядний банк?
Igor75

#<1 ... 5455565758 ... 10107>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми