Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Ви мабуть мене не зовсім зрозуміли. Після першого звернення, мій обліковий запис був розблокований. Так оператор сказала, але треба зареєструватися як новий користувач, а не зі старим ніком і паролем увійти. Я наново зареєструвався і увійшов успішно. Зробив переказ. Вийшов, а зайти повторно не можу, той же самий надпис, що заблокований доступ. Повторну ідентифікацію не пройшов у другого оператора, бо стаціонарний забув. Зараз при спробі нової реєстрації таке...
Козак-характерник написав:Ви мабуть мене не зовсім зрозуміли. Після першого звернення, мій обліковий запис був розблокований. Так оператор сказала, але треба зареєструватися як новий користувач, а не зі старим ніком і паролем увійти. Я наново зареєструвався і увійшов успішно. Зробив переказ. Вийшов, а зайти повторно не можу, той же самий надпис, що заблокований доступ. Повторну ідентифікацію не пройшов у другого оператора, бо стаціонарний забув. Зараз при спробі нової реєстрації таке...
Відправила відповідь в ЛС.
Отримав. Те саме. Доступ заблокований. Така сама картинка випливає.
Ще помітив те, про що Імпрінтер писав. Блокують здається по айпі доступ до МАБ. При зміні ай пі, по одному завантажується сторінка МАБ, по іншому ні. Щось мудрять...
Козак-характерник написав:Ще помітив те, про що Імпрінтер писав. Блокують здається по айпі доступ до МАБ. При зміні ай пі, по одному завантажується сторінка МАБ, по іншому ні. Щось мудрять...
Козак-характерник написав:Ще помітив те, про що Імпрінтер писав. Блокують здається по айпі доступ до МАБ. При зміні ай пі, по одному завантажується сторінка МАБ, по іншому ні. Щось мудрять...
Jonn написав:С карты Альфы пытался открыть небольшой депозит в Монобанке. Так Альфа заблокировала карту. На "Горячке" ответили "підозріла операція", СБ блокирует операции с Монобанком".
Странно. Только позавчера открыл пробный депозит Монобанка с "Ультры", все прошло успешно...