Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
cdj2 написав:Оператор действительно действовал по инструкции. Так что надо помнить все свои данные.
Отправлено с моего SM-A300FU через Tapatalk
Добре, я тільки запитав. Я ж не звинувачую оператора, а лише питаю, чи діяла правильно? Суть не в тому. З інтервалом 5 хвилин блокують доступ. Стандартне пояснення, що підозрілі дії. В чому? Здогадайся сам... Так можна і по 10 разів на день приколюватися.
Козак-характерник, другий раз доступ не був заблокований. Розблокування не відбулося після першого звернення.
Востаннє редагувалось Sense Bank в П'ят 07 вер, 2018 16:21, всього редагувалось 1 раз.
Т.е. нуна обновить список контрольных ответов: наличие стац. тел, наличие депозитов в тугриках и пиастрах, последние 5 операций по всем счетам. Глянуть в паспорте есть ли жена и када расписались. кстати, мож и букетиком пора супругу порадовать Ещё лучше вспомнить хто вы по гороскопу восточному и друидов. Наверное стоит заглянуть в офицерскую книжку и глянуть ВУС и размер противогаза. Бирку на трусах тож стоит проверить, шо там за размер затерся
В Приматі так колись гестапо знущалося. Переймають досвід
cdj2 написав:Оператор действительно действовал по инструкции. Так что надо помнить все свои данные.
Отправлено с моего SM-A300FU через Tapatalk
Добре, я тільки запитав. Я ж не звинувачую оператора, а лише питаю, чи діяла правильно? Суть не в тому. З інтервалом 5 хвилин блокують доступ. Стандартне пояснення, що підозрілі дії. В чому? Здогадайся сам... Так можна і по 10 разів на день приколюватися.
Козак-характерник, другий раз доступ не був заблокований. Розблокування не відбулося після першого звернення.
Ви мабуть мене не зовсім зрозуміли. Після першого звернення, мій обліковий запис був розблокований. Так оператор сказала, але треба зареєструватися як новий користувач, а не зі старим ніком і паролем увійти. Я наново зареєструвався і увійшов успішно. Зробив переказ. Вийшов, а зайти повторно не можу, той же самий надпис, що заблокований доступ. Повторну ідентифікацію не пройшов у другого оператора, бо стаціонарний забув. Зараз при спробі нової реєстрації таке...