Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кочевник написав:Alfa_Bank, поясніть будь ласка смузіхльобам з Альфа Діджитал, що пакетна карта в євро ніяк не може бути додатковою до кредитки Еко. А то нагородили в Альфа мобайл. Соромно за них.
Кочевник, доброго дня. Розберемося. Якщо ваша ласка, дайте більше подробиць в ПП (коли, куди звертались і т.п.). Буду вдячна.
Нікуди не звертався. Знаю, що Ви швидше спрямуєте інформацію, куди потрібно. Був змушений оновлювати софт на смартфоні, переактивував Альфа-Чек, і сьогодні відзначив ці глюки. Причому в євровій пакетній карті та сама карта світиться, як додаткова.
Так, все передам. Зробіть, будь-ласка скрін і надішліть мені в ПП.
AlfaUser написав:С начислениями орехов не всё так однозначно
Пояснить, будь ласка. Наприклад, я накопичив 5000 бонусів за розрахунки... Як витратити бонуси? Треба купити щось непотрібне за 50 грн і "списати" на цю покупку?
Ще питання. Категорії "підвищених" бонусів (для вибору трьох) кожен місяць різні? Чи можна щомісяця постійно вибирати одне й те саме?
Не так. 5000 вам ни на что не хватит, минимуму должно быть 5000/0,805 = 6212 баллов (с учетом налогов). Во время покупки того, что вам нужно, отдельно оплачиваете из него, что-то по цене 50 или более грн, так надо делать при каждом посещении кошерных заведений и тогда проблем со списанием не будет. Можно делать 50 - 60 - 70 покупки, чтобы как можно больше баллов за раз списать. Для этого подойдет почти любой супермаркет. Если вы в маркете платите другой картой, то можно за мелочь заплатить альфой, а за остальное другой.
AlfaUser написав:С начислениями орехов не всё так однозначно
Пояснить, будь ласка. Наприклад, я накопичив 5000 бонусів за розрахунки... Як витратити бонуси? Треба купити щось непотрібне за 50 грн і "списати" на цю покупку?
Ще питання. Категорії "підвищених" бонусів (для вибору трьох) кожен місяць різні? Чи можна щомісяця постійно вибирати одне й те саме?
Prestol, доброго дня. Для обміну потрібно мінімально 6211 бонусів (50 грн). Якщо потрібної покупки для повернення немає, її потрібно провести. Для виводу бонусів операція повинна бути списана з рахунку та після списання пройшло 1-3 робочих дні. Категорії підвищених супербонусів кожного місяця змінюються.
stryzhko написав:Замовив перевипуск картки Максимум у відділенні 1.02. на чіповану, бо про допки співробітники і не чули)) Спеціально ж наголошував, що потрібна чіповану, але по факту сьогодні забрав звичайну, хоча шановний офпред запевняла, що будуть перевипускатися на чіп з безконтактом. Правда, не сильно здивувався роботою працівників). Тільки час витрачений даремно на 2 візити. Сам винен, більше ні ногою у відділення!) Тепер в подорож поїде картка іншого банку.)) Якщо замовляти через гарячу лінію, то шанси отримати безконтакт збільшуються? Не все ж вирішувати через офпреда?
Я тоже был в отделении 1.02. С работником банка сошлись на том (не смогла она в своем компьютере найти возможность перевыпустить карту с чипом), что я при ней звоню на ГЛ и прошу перевыпустить карту. Все получилось. Забрал в понедельник 11.02. Старая максимка осталась допкой.
@Alfa_Bank, при оформлении нового клиента, нужно ли писать заявление для активации полного доступа к клиент банку (https://my.alfabank.com.ua)? Ранее точно нужно было.
Menwyy написав:@Alfa_Bank, при оформлении нового клиента, нужно ли писать заявление для активации полного доступа к клиент банку (https://my.alfabank.com.ua)? Ранее точно нужно было.
Menwyy, при оформлении клиентом карты/депозита/текущего счета, выполняется автоматическое подключение расширенного функционала. Функционал включает возможность полного просмотра всех открытых в банке счетов, изменять дневные лимиты, проведение операций перечисления сумм, а также открытие депозитов со своих дебетных карт, создание регулярных платежей. Дополнительные заявления не нужны.