|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 02 вер, 2009 12:43
Djdr написав:[ Это Вам, уважаемые работники банка нужно оперативно реагировать на замечания. А нам - это ни к чему. И, кстати, замечу, что на те вопросы, которые мной поднимались (поведение банка, скандалы вокруг него, информацию изложенную в рекламе, особенности массового увольнения персонала и методы) никакого ВРАЗУМИТЕЛЬНОГО ответа не было дано. Весь тон ответов типа "...САМ ДУРАК..."! Так, что ГРОШ ВАМ ЦЕНА!. И уж кого-кого следовало бы разгонять, так это Вас. Со своей работой Вы не справляетесь. Слабые!
1 . Если вы перечитаете ваш крик отчаяния, то согласитесь с тем, что сноски на то, каких именно сотрудников банка вы имеете в виду нету, поэтому мое утверждение, высказанное ранее – верно.
2.Внешность обманчива, человека определяют поступки. Присутствие на вашем лице щетины и отсутствие бантика на голове, не заставит поменять мое мнение о вашем девичьем характере.
3.Отговорки и попытка оправдать трусливый поступок. Просто у вас не хватило в тот момент мужества , глядя своему начальнику и коллегам в глаза , сказать о несправедливости и незаконности действий относительно вас. После боя кулаками не машут, шанс вы упустили , а спустя какое время очнулись и стало обидно и больно, вот вы эту обиду и боль пытаетесь угасить на страницах этой ветки. Выглядит это противно , поэтому решил обратить ваше внимание, чтобы вы не тешили себя иллюзиями и не считали, что вы делаете великое дело и открываете слепцам глаза на мир и Альфа-банк в частности. Может быть это снова будет для вас ударом, но попытайтесь понять, что вам пишет не сотрудник Альфа банка.
-
kisa
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 вер, 2009 13:28
У Вас не надто високий рівень. Це також можуть оцінити ВСІ. В цьому складності ніякої немає.
рівень чого ?  ))) Мій рівень аналітики Ви не в змозі оцінити (не той рівень), оскільки жодного аргументу (дані, хоча б офіційні) своїх слів (в переважній більшості в тоні "САМ ДУРАК") жодного разу наведено не було. Маємо те що маємо.
я перепрошую, але що я повинен спростовувати офіційно ? Шановний пане (чи пані?) Воланде! Ваші звернення "Ти" "Гидити" "Понаписував" Свідчать про те, який зараз рівень Альфа Банку, який Ви представляєте.
знову про рибу гроші... якщо ви хочете думати, що я до сьогодні працівник банку - думайте, мені від цього не холодно... Але я багато раз говорив, що зараз можу дозволити до вас звернення будь яке... мене не обмежують корпоративні вимоги щодо культури спілкування... Шляхом конфлікту я вирішив не йти. ПОСЛАЛИ - ПІШОВ Laughing Хтось залишився - ? Цікаво було б побачити, хто залишився після того як його ВИГНАЛИ. Laughing
тоді навіщо ці істерики на форумі ? Факти з кидками по з/платі:
- Обіцявся вищий рівень зар. плати (ставка). Не виконали.
цікаво як, якщо всі умови зп прописувалися в трудовому договорі ? Ти підписав договір на меншу зп ? - Поставлені завдання для підвищення з/плати. Мною виконано. Банк з/плати не переглянув.
потрібно було ставити питання тоді до свого керівника, але на моїй пам'яті зп переглядалися завжди в жовтні/листопаді... за досягнення весною, строків не пам'ятаю... - Постійно змінювався фонд бонусів. Доволі хаотично. Обіцяні бонуси не сплачувалися з аргументуванням недосягнення планів (які постійно мінялися) по іншим завданням.
доволі цікаво, оскільки зазвичай умови змінювалися з наступного місяця.. хоча тут можу й помилятися.... Фактів з кидками - маса. Допускаю, що Ви працюєте в тому департаменті, де, можливо, розрахунки більш порядні. Але не знати ситуацію у всьому банку - ВИ НЕ МОЖЕТЕ. Тобто - Ви говорите НЕПРАВДУ.
в мене були друзі в БСК, Bank&Work - на зп ніхто не жалівся...
Спробую тепер вибудувати ваш робочий профіль:
100% це БСК
є великі сумніви щодо посади директора по БСК в регіоні
ІТ? - вже працювали б... в крайньому випадку заробити в цій сфері завжди можна ) якщо старатися
NST - можливо
B&W - сумніваюся
Тім ? - хм... судячи з віку, то навряд чи..
ПОС ? - ....
Розвійте сумніви, скажіть що ви працювали на посаді, на якій мали хоча б якийсь доступ до інформації...
wap - на прикладі Альфи я бачив, що люди які не хотіли писати - залишалися.. і ніхто їх не міг (не хотів ?) звільнити. При можливості надавали їм інші вакансії... Звільнення то також процедура не проста... Окрім того існує така контора, в яку можна написати скаргу по звільненню... а вони вже тоді влаштовують і перевірки і т.д.
З моральної точки зору краще йти, інакше психологічно буде тяжко, але коли мені запропонували писати заяву, я поставив умови при яких її напишу... ці умови було виконано... Якби тоді знав, що після нового року знайти роботу буде складно, ба навіть стати на біржу не так легко, то звичайно тягнув би час... а так... якби не фірма яку заснували з товаришами, то взагалі було б тяжко...
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 вер, 2009 16:55
Относительно сносок - это (если Вы это в состоянии понять) - Вы, лично. И ваши сотрудники, которые делают все возможное, чтобы защитить банк.
Еще раз - обратите внимание на свои действия:
Какие обьемы текста Вы вынуждены набирать для отстаивания интересов "чужого" для Вас банка.
Руководство знает о моем мнении. Его я ни от кого не скрывал.
Если честно, устал перечитывать ТОННЫ напечатанной Вами чуши.
Просто набор текста.
Вы хоть форум перечитайте, пожалуйста!
Блин, сожалею, что попросил Rbank передать смену.
Он хоть меньше ЛАБУДЫ гонит.
Обьемом текста давите, уважаемый Воланд!
Верните в собеседники Rbank!
Он вроде толковее!
-
Djdr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 вер, 2009 18:57
Если это мне , то отвечу. Удобная позиция : все кто вас не поддерживают – работники Альфа банка.
Поймите, немужское поведение может разбудить обычного вкладчика, который раньше со стороны следил за происходящим. Не хочу , чтобы у вас были иллюзии о полезности вашего присутствия в этой теме. Тут разные мнения есть о банке, кому то нравится, кто-то недоволен, кто-то просто констатирует факты. Понимаю людей, которых банк душит по кредитам, но не понимаю уволенного трусишку, который прикрываясь, заботой обо мне и считая меня дураком, доверившим деньги банку, тешит свое уязвленное самолюбие. Уразумели? 
-
kisa
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 вер, 2009 19:19
Юрий368 написав: президент банка Петр Авен:. Альфа-банк и в дальнейшем будет "добиваться исполнения обязательств: арестовывать активы, счета, возможно, кого-то банкротить - стандартный набор".
Ну так всё правильно. Взял ЧУЖИЕ деньги. Пожировал. Теперь отдавай свои.
По другому никак.
-
наблюдательный
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 вер, 2009 08:45
kisa написав:Если это мне , то отвечу. Удобная позиция : все кто вас не поддерживают – работники Альфа банка. Поймите, немужское поведение может разбудить обычного вкладчика, который раньше со стороны следил за происходящим. Не хочу , чтобы у вас были иллюзии о полезности вашего присутствия в этой теме. Тут разные мнения есть о банке, кому то нравится, кто-то недоволен, кто-то просто констатирует факты. Понимаю людей, которых банк душит по кредитам, но не понимаю уволенного трусишку, который прикрываясь, заботой обо мне и считая меня дураком, доверившим деньги банку, тешит свое уязвленное самолюбие. Уразумели? 
Уразумел.
Но - уволенных Альфой (данные на начало года) - более 2 000 человек.
Более 2 000 человек - ВЫБРОШЕНЫ НА УЛИЦУ ВО ВРЕМЯ КРИЗИСА
Банк - мошенник.
Обманул не только своих наемных работников КИДОК.
Но и готовится (частично уже начал делать) КИНУТЬ клиентов.
Вот так.
-
Djdr
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 03 вер, 2009 10:15
господи.. і це він називає аналітикою.....
ти ж навіть пости не читаєш...
Но и готовится (частично уже начал делать) КИНУТЬ клиентов.
як ?
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 вер, 2009 11:31
Даже не интересно читать последние 3 страницы. ДУмал что-то написать в ответ, но потом понял - какой смысл? Вернусь когда будут интересные темы или вопросы о банке
-
Rbank
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 03 вер, 2009 11:34
2Djdr
В сентябре ПИБ планирует массово набирать людей. Может это Вам поможет.
-
Rbank
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 03 вер, 2009 12:24
Помітив, що потерто пост Igor75 та мою відповідь на нього.
Я розумію, що якби в цих постах було щось флудливе, але ж навпаки.
Igor75 жалівся, що в "Альфа-Банку" немає цілодобових банкоматів по Львові. Я йому порадив спробувати навідатись до відділення на проспекті Свободи у неробочий (нічний) час, та спробувати з допомогою своєї карточки і рідера на дверях відділення проникнути в тамбур, де стоїть банкомат.
-
finder
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|