Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ananas1start написав:а мені дадуть карту максимум якщо я не працюю ? (кредитний ліміт мене впринципі не цікавить кеш бек хочу )) як варянт з нульовим кредитом )
так а зачем Вам Максимум тогда??? возьмите дебетовые карты - Comfort/Ultra какую-нибудь, только оборот нужен от 2k/5к, чтобы не было комиссии 10/20 грн/мес
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 22 бер, 2020 17:16, всього редагувалось 2 разів.
Ananas1start написав:а мені дадуть карту максимум якщо я не працюю ? (кредитний ліміт мене впринципі не цікавить кеш бек хочу )) як варянт з нульовим кредитом )
Кэшбек и на любую Пакетную дебетку начисляют Выбирайте https://alfabank.ua/upload/tarrifs-comf ... k-2020.pdf Ток лучше в течение 60..62 дней платить кредиткой, а в конце каждого такого периода погашать полностью задолженность с бессрочного депозита (например, сбера у Альфы). При этом еще и копеечку заработаете на депо
Дадуть. Можливо й не з нульовим, якщо правильно відповісти на запитання про доходи.)) Але з нульовим лімітом в ній немає особливого сенсу і свої кошти знімати з комісією. Краще тоді звичайну дебетну карту, в пакеті Комфорт, наприклад, яка теж бере участь в бонусній програмі.
Востаннє редагувалось stryzhko в Нед 22 бер, 2020 17:13, всього редагувалось 1 раз.
Оце я розумію, карантин працює.)) Через теплу лінію чекаєш відповіді від співробітників банку на питання по 10-20хв, а тут менше 1хв кнопав по екрану і вже готово декілька варіантів рішень
stryzhko написав:Оце я розумію, карантин працює.)) Через теплу лінію чекаєш відповіді від співробітників банку на питання по 10-20хв, а тут менше 1хв кнопав по екрану і вже готово декілька варіантів рішень
все-таки сегодня воскресенье;) посмотрим в середине недели)
так а зачем Вам Максимум тогда??? возьмите дебетовые карты - Comfort/Ultra какую-нибудь, только оборот нужен от 2k/5к, чтобы не было комиссии 10/20 грн/мес
Ну в Тарифах Алка предлагает 3 варианта условности для бесплатности А я предлагаю 4й: положить на её сбер, например, 5К как страховой депозит на случай пролёта с др. регулярными поступлениями на погашение задолженности в грейсе. %% от этой суммы должно хватить на погашение абонки для Ультры
Дадуть. Можливо й не з нульовим, якщо правильно відповісти на запитання про доходи.)) Але з нульовим лімітом в ній немає особливого сенсу і свої кошти знімати з комісією. Краще тоді звичайну дебетну карту, в пакеті Комфорт, наприклад, яка теж бере участь в бонусній програмі.
о цікаво, а правильно це як до прикладу я просто в іншому топіку вже питав мені так нічого толкового не підказали
а всім хто пише чому я не хочу дебетну , ну оформив карту максимум без ліміта і та ж дебетна без ніяких умов і плати за користування і ще ліміт можуть пізніше дати чи зразу , а в дебетних там умови щоб було бесплатно і для чого лишньою інформаціє забивати голову ))