|
|
![]() В суд подавати обов язково, причому в позові вказувати пеню і 3% річних. В НБУ йти тільки з письмовою заявою, бо їхні пусті слова до справи не підшиєш. А в міжнародний суд як пропонує Жасмін треба подавати позов на державу. В банк ходити , піднімати, розрухувати людей, гуртувати їх. Кричати всюди про наругу над Конституцією , Законами України, громадянами України - Гарантом, НБУ, владою, прем єром, депутатами від всіх партій, бо всі вони мовчать і кришують повне беззаконня. Розмножуйте листівки і роздавайте вкладникам в яких показувати порушені статті Конституції і Законів України, бо основна масса вкладників до інтернету доступу не мають. Не мовчіть, запропонуйте 5-му каналу та іншим зробити відповідних п ять копійок і зразу побачимо хто за тими каналами стоїть. А загалі напевно треба переходити до методів Бен -Ладена бо інакше ця "еліта " буде і далі паразитувати на нашому тілі , без вскриття опухолі нічого не буде. Голосувати на виборах тільки за тих хто гарантовано відправить шити тапки на зоні нинішню "еліту" Ну дістали вже.
![]() в один вечір по ТВ побачив сюжет (здається декількох каналів) про пікет вкладників Європейського Національний кредит (чи стандарт).....люди там ходили з плакатами, через пішохіднйи перехід ходили, і вже через кілька днів 2-3 дня і банк ліквідували!!!! головне привернути увагу зміі не попускати...тут в Івано-Франківську я нічого не зроблю..вкладників тут мало, в основному пенсіонери...пару активістів 7-8 які подали в суд і все!!!!
основна надія на київ, Львів і схід
![]() а інакше....забудьте за свої гроші....вже ітак частина їх пропала через різницю курсу та інфляцію
![]()
![]() в мене поки ніяких новин. на колективну скаргу відповіді ще не прийшло .нбу на мою скаргу пише що не має права втручатися в дії андрійчука- а я їм -но ви ввели цього д.......з понеділка планую по новому писати і дзвонити до нбу
![]() Може кому цікаво. З сайту пенсійний фонд України.
3. Достроково розірвати договір по обслуговуванню пенсіонерів з виплати пенсій та грошової допомоги з АКБ “Трансбанк”, АБ “Банк регіонального розвитку”, ТОВ КБ “Столиця”, АКБ “Східно-Європейський банк”. Рішення прийнято 23 жовтня 2009 року. ![]() Контактна сторінка 5-го каналу 5.ua/contact . Запитайте чому 5-й канал чесних новин , як він сам себе називає, замовчує проблеми вкладників Трансбанку і іншіх банків, який надав найбільшу спонсорську допомогу фонду Катерини Ющенко і скільки людей померло , з причини, що їм не повернули вклади і не було грошей на лікування. Чому порушується Конституція , Цивільний кодекс , а канал чесних новин мовчить і показує щось дике з Чайкою. Аналогічно на інших каналах. Це реальний шанс звернути на нас увагу. Жасмін, sovetnik, btr, інші вкладники підключайтесь.
В графі "до кого" треба напевно вибрати 5 копійок. ![]() А ТЫ СПРОСИЛ У НБУ ГДЕ ТВОИ ДЕНЬГИ?
Я лучше буду отбивать пороги НБУ, так как еще раз сказал, что отделений банка в городе нет. Фонд гарантирования под юриздикцией НБУ. Так что все дороги ведут к Стельмаху. А в Киев у меня нет денег ездить митинговать. Письма - это все извините меня просто "фуфло". Каналы у нас типа с свободой слова, но только со своей по Ющенко смысла никакого нет. Тимошенко беспокоится только о больших банках там где много вкладчиков, а тысяча человек для нее большой роли не сыграет так что пиши ей не пиши она может только помахать косой. Европейский суд? Идея хорошая только реализация идеи нереальная. Обычный суд - у меня есть решение о взыскании с банка денег и что я их получил, а уже почти 3 мес. прошло. И совет на будующее: Митинги и собрания вкладчико с плакатом Трансбанк надо организовывать под стенами НБУ. Тогда и по тв покажут (конечно не по 5 -му, так как канал чесных новын) ![]()
що я й казав .... відморожуються гади ... бо андрійчук справно башляє ....
|
|