Трансбанк БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 135136137138139 ... 278>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Трансбанк БАНКРОТ 2.1 5 95
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
57%
54
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
11
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
11
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
5%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
14
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Нед 08 лис, 2009 11:22

В суд подавати обов язково, причому в позові вказувати пеню і 3% річних. В НБУ йти тільки з письмовою заявою, бо їхні пусті слова до справи не підшиєш. А в міжнародний суд як пропонує Жасмін треба подавати позов на державу. В банк ходити , піднімати, розрухувати людей, гуртувати їх. Кричати всюди про наругу над Конституцією , Законами України, громадянами України - Гарантом, НБУ, владою, прем єром, депутатами від всіх партій, бо всі вони мовчать і кришують повне беззаконня. Розмножуйте листівки і роздавайте вкладникам в яких показувати порушені статті Конституції і Законів України, бо основна масса вкладників до інтернету доступу не мають. Не мовчіть, запропонуйте 5-му каналу та іншим зробити відповідних п ять копійок і зразу побачимо хто за тими каналами стоїть. А загалі напевно треба переходити до методів Бен -Ладена бо інакше ця "еліта " буде і далі паразитувати на нашому тілі , без вскриття опухолі нічого не буде. Голосувати на виборах тільки за тих хто гарантовано відправить шити тапки на зоні нинішню "еліту" Ну дістали вже.
omontana

Заблокований
Подякував: 182 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 лис, 2009 16:41

в один вечір по ТВ побачив сюжет (здається декількох каналів) про пікет вкладників Європейського Національний кредит (чи стандарт).....люди там ходили з плакатами, через пішохіднйи перехід ходили, і вже через кілька днів 2-3 дня і банк ліквідували!!!! головне привернути увагу зміі не попускати...тут в Івано-Франківську я нічого не зроблю..вкладників тут мало, в основному пенсіонери...пару активістів 7-8 які подали в суд і все!!!!
основна надія на київ, Львів і схід
btr-90

Повідомлення Додано: Нед 08 лис, 2009 16:43

а інакше....забудьте за свої гроші....вже ітак частина їх пропала через різницю курсу та інфляцію :?
btr-90

Повідомлення Додано: Нед 08 лис, 2009 16:44

а де жасмін!?????????
як там у вас справи?????
btr-90

Повідомлення Додано: Нед 08 лис, 2009 21:03

в мене поки ніяких новин. на колективну скаргу відповіді ще не прийшло .нбу на мою скаргу пише що не має права втручатися в дії андрійчука- а я їм -но ви ввели цього д.......з понеділка планую по новому писати і дзвонити до нбу
жасмін

Повідомлення Додано: Нед 08 лис, 2009 21:54

Може кому цікаво. З сайту пенсійний фонд України.

3. Достроково розірвати договір по обслуговуванню пенсіонерів з виплати пенсій та грошової допомоги з АКБ “Трансбанк”, АБ “Банк регіонального розвитку”, ТОВ КБ “Столиця”, АКБ “Східно-Європейський банк”.

Рішення прийнято 23 жовтня 2009 року.
omontana

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 лис, 2009 22:16

Контактна сторінка 5-го каналу 5.ua/contact . Запитайте чому 5-й канал чесних новин , як він сам себе називає, замовчує проблеми вкладників Трансбанку і іншіх банків, який надав найбільшу спонсорську допомогу фонду Катерини Ющенко і скільки людей померло , з причини, що їм не повернули вклади і не було грошей на лікування. Чому порушується Конституція , Цивільний кодекс , а канал чесних новин мовчить і показує щось дике з Чайкою. Аналогічно на інших каналах. Це реальний шанс звернути на нас увагу. Жасмін, sovetnik, btr, інші вкладники підключайтесь.
В графі "до кого" треба напевно вибрати 5 копійок.
omontana

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 лис, 2009 23:30

А ТЫ СПРОСИЛ У НБУ ГДЕ ТВОИ ДЕНЬГИ?

Я лучше буду отбивать пороги НБУ, так как еще раз сказал, что отделений банка в городе нет. Фонд гарантирования под юриздикцией НБУ. Так что все дороги ведут к Стельмаху. А в Киев у меня нет денег ездить митинговать. Письма - это все извините меня просто "фуфло".
Каналы у нас типа с свободой слова, но только со своей по Ющенко смысла никакого нет. Тимошенко беспокоится только о больших банках там где много вкладчиков, а тысяча человек для нее большой роли не сыграет так что пиши ей не пиши она может только помахать косой. Европейский суд? Идея хорошая только реализация идеи нереальная. Обычный суд - у меня есть решение о взыскании с банка денег и что я их получил, а уже почти 3 мес. прошло.

И совет на будующее: Митинги и собрания вкладчико с плакатом Трансбанк надо организовывать под стенами НБУ. Тогда и по тв покажут (конечно не по 5 -му, так как канал чесных новын)
jerua

Подякував: 7 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 лис, 2009 10:12

Перечитав форум. Зареєструвався. Готовий брати участь. Тернопіль
Standby

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 лис, 2009 15:40

жасмін написав:в мене поки ніяких новин. на колективну скаргу відповіді ще не прийшло .нбу на мою скаргу пише що не має права втручатися в дії андрійчука- а я їм -но ви ввели цього д.......з понеділка планую по новому писати і дзвонити до нбу

що я й казав .... відморожуються гади ... бо андрійчук справно башляє ....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

#<1 ... 135136137138139 ... 278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор