|
Трансбанк БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 02 бер, 2009 20:29
Denissk1979 написав:P.S. Тепер на півробу можете розслабитись як працівникам так і клієнтам. Одним не треба буде виправдовуватись а іншим даремно марнувати час щоб забрати ВЛАСНІ гроші.
Ну вы, конечно, не могли не позлорадствовать Как же, свой я забрал, а остальные "понадкусывал" Denissk1979 написав:...Україна країна лохів.
А це вже серйозний перегин  То чого ви тут сидите? Речі в руки - і у Піндостан, де "лохів" немає 
-
ACasper
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 бер, 2009 23:11
знач, все-таки 3,14здец!!!
лично я рад за г-на Denissk1979, который успел вернуть деньги
реакция на людей, которые не смогли или не успели это сделать - лишь подчеркивает его человеческие качества
вернусь к банку.
исходя из своего опыта может кто-то сказать - как скоро возобновляется обслуживание расчётных счетов ЮЛ и ФЛП после прихода ВА?
как долго эта администрация вникает в суть дел?
у ПИБа, вроде бы, через 4 месяца счета были разморожены.
чего вообще стоит ожидать
лучше б завтра с утра прочел топик... прощай, сон =(
ACasper написав:И на официальном сайте пока никаких сообщений о ВА, последняя "новость": 25.02.2009 :: Спостережна Рада АКБ «Трансбанк» 24 лютого звільнила від виконання обов’язків Голови Правління Андрія Кияка
temporary Одмин не успел обновить новости на сайте 
-
usa10co
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 бер, 2009 00:59
мдя, Казахам не продалася, Кукмин банк тоже помахал рукой, Минтранс тудаже указал дорогу, кому нужен карманный банк
Сочувствую, всем удачи в решении вопросов в этом банке!!!
-
accky
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 бер, 2009 11:49
Починаючи з вечора 2-го лютого банкомати перестали взагалі видавати гроші по карточкам трансбанку.
Працівники банку стверджують що те збій системи. Я впевнений що БРЕШУТЬ
-
rvo
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 бер, 2009 15:44
чи будуть відбуватися платежі в трансбанку після введення тимчасової адміністрації. В нас там рахунок, ніяких дипозитів, просто кошти.
-
alexgeo
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 бер, 2009 19:09
На скільки мені відомо на даний момент жодні платежі не проходять (і це вже триває практично місяць). До недавнього часу можна було знімати в банкоматі 500грн (точніше 490). З моменту введення тимчасової адміністрації картки заблокували.
Чи через певний час розблокують картки і почнуть пропускати платежі - важко сказати. Я тільки на це і сподіваюсь. У мене також нема там депозита - звичайний картковий рахунок 
-
rvo
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 бер, 2009 20:06
Доречі, хтось знає, чи в такій ситуації суд допоможе?
Якщо так, то які документи потрібні для суду, скільки часу розглядається справа і яка мінімальна сума заслуговує на судовий процес?
А якщо позов до суду буде коллективний? Скажемо 50-300 людей...
Добавлено: я маю гроші на картковому рахунку (приватний).
-
StingerFG
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 бер, 2009 22:07
accky написав:мдя, Казахам не продалася, Кукмин банк тоже помахал рукой, Минтранс тудаже указал дорогу, кому нужен карманный банк Сочувствую, всем удачи в решении вопросов в этом банке!!!
По Трансбанку уже давно ВА плачет (или наоборот)
Последняя надежна была на Минтранс, но, видимо, Винскому кредитный
портфель Трансбанка показался "слишком тяжелым" и он решил по-быстрому создать собственный "карманный" банк... Теперь под ширмой кризиса бабла столько нарубит, что еще не на один платиновый телефон хватит 
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 бер, 2009 22:09
rvo написав:Починаючи з вечора 2-го лютого банкомати перестали взагалі видавати гроші по карточкам трансбанку.
Працівники банку стверджують що те збій системи. Я впевнений що БРЕШУТЬ
Звичайно брешуть... А що їм ще робити?!
Я кожний день їм дзвоню - сьогодні вже нова відмазка:
відділенню заборонила проводити операції філія, філії заборонив центральний офіс, а центральному офісу - ТА. Стрелочники, млін...
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 бер, 2009 22:17
alexgeo написав:чи будуть відбуватися платежі в трансбанку після введення тимчасової адміністрації. В нас там рахунок, ніяких дипозитів, просто кошти.
Звичайно, будуть... Питання лише - коли... Наші сусіди мають там рахунок і в них зависла дуже пристойна сума. Майже місяць не давали зарплату, хоча кошти на рахунку були... З такими темпами поки ТА розбереться, поки затвердять перелік дозволених операцій, плюс коефіцієнт разгільдяйства = Раджу звертатися прямо до голови ТА - інакше будуть посилати по колу... rvo написав:На скільки мені відомо на даний момент жодні платежі не проходять (і це вже триває практично місяць). До недавнього часу можна було знімати в банкоматі 500грн (точніше 490). З моменту введення тимчасової адміністрації картки заблокували. Чи через певний час розблокують картки і почнуть пропускати платежі - важко сказати. Я тільки на це і сподіваюсь. У мене також нема там депозита - звичайний картковий рахунок 
Розблокують і зможете знімати далі (ліміти, звичайно зміняться, їх буде встановлювати ВА). Почитайте сусідні гілки - Укрпром та Надра... А от мені так не повезло - в мене завис "депо"... StingerFG написав:Доречі, хтось знає, чи в такій ситуації суд допоможе? Якщо так, то які документи потрібні для суду, скільки часу розглядається справа і яка мінімальна сума заслуговує на судовий процес? А якщо позов до суду буде коллективний? Скажемо 50-300 людей... Добавлено: я маю гроші на картковому рахунку (приватний).
На рахунок судів - читайте сусідні гілки (Укрпром, Надра), там же знайдете бланки позовів, заяв і все решта... Але на суди надії мало...
Карткові з часом розблокують, будуть ліміти, так що будете потроху знімати...
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
|