|
Трансбанк БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 27 лют, 2009 12:37
Гроші вдалося повернути не зовсім законним шляхом. Так що кожен вирішує сам. Хтось дає відкат, хтось користується послугами "колег-вибивальників". Кожен випадок індивідуальний - банально, але це так. Зміни в Трансбанку видно зразу - почалася паніка вже серед керівництва банку. Так що переводьте гроші з депозитного рахунку на поточний (за відкриття 20 грн. беруть) - мене змусили відкрити ще поточний рахунок (хоча я думав що він автоматично відкритий з депозитом). Далі оформляйте або дебетову карточку або платіжне доручення на перерахунок коштів (можно одночасно). Не чекайте введення тимчасового адміністратора НБУ. Якщо вона і буде введена, то ваш грошовий переказ буде поточною операцією а не депозитом термін за яким закінчився. Мараторій є на повернення депозитів, а не на проведення поточних операцій: дебетові картки, перекази коштів, платежі підприємств тощо.
-
Denissk1979
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 лют, 2009 14:22
Denissk1979 написав:Гроші вдалося повернути не зовсім законним шляхом. Так що кожен вирішує сам. Хтось дає відкат, хтось користується послугами "колег-вибивальників". Кожен випадок індивідуальний - банально, але це так. Зміни в Трансбанку видно зразу - почалася паніка вже серед керівництва банку. Так що переводьте гроші з депозитного рахунку на поточний (за відкриття 20 грн. беруть) - мене змусили відкрити ще поточний рахунок (хоча я думав що він автоматично відкритий з депозитом). Далі оформляйте або дебетову карточку або платіжне доручення на перерахунок коштів (можно одночасно). Не чекайте введення тимчасового адміністратора НБУ. Якщо вона і буде введена, то ваш грошовий переказ буде поточною операцією а не депозитом термін за яким закінчився. Мараторій є на повернення депозитів, а не на проведення поточних операцій: дебетові картки, перекази коштів, платежі підприємств тощо.
Скільки часу ви забирали гроші з поточного рахунку? В який банк ви перерахували кошти платіжним дорученням? І чому це "не зовсім законний шлях"?!
-
ACasper
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 лют, 2009 14:58
ACasper написав:Скільки часу ви забирали гроші з поточного рахунку? В який банк ви перерахували кошти платіжним дорученням? І чому це "не зовсім законний шлях"?!
и еще меня интересует: какова максимальная сумма, которую можно снять в течение суток?
сколько времени заняло оформление дебетной карточки?
заведующий отделением утверждал, что сумма снижена до 500,00 грн.
 везде неясность, в-общем.
-
usa10co
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 лют, 2009 16:37
Не зовсім законно бо платіж пішов, коли у всіх повний ступор. А коли задають більш детальніші питання то виникає враження що ти вже на допиті: де, коли, з ким  .
І яка тут незрузумілість  . Неважливо як знімати. Хоч по 500 грн. хоч по 1 грн. - вказав варіанти як робити - всерівно не зрозуміло. ЛЮДИ ВИ В ТАНКУ - треба витягувати що можна (хоча можливо після останніх новин вже запізно). Якщо не підходить - пролонгуйте або чекайте мани небесної.
-
Denissk1979
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 лют, 2009 16:54
usa10co написав:и еще меня интересует: какова максимальная сумма, которую можно снять в течение суток? сколько времени заняло оформление дебетной карточки? заведующий отделением утверждал, что сумма снижена до 500,00 грн.  везде неясность, в-общем.
Мне сказали, что если я переведу деньги с допозитного счета на текущий, с него я ничего не смогу отправить, поскольку безналом отправляются суммы только и пришедшие безналом (полнейший безпредел). Не нравиться - пишите жалобы в НБУ 
-
DO02
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 лют, 2009 16:57
Не паникуйте, со вчерашнего дня пошли текущие платежи, по крайней мере в том отделении где у меня был депозит. Отдали все... но не сразу, пришлось давить писать жалобы и претензии, но до суда не дошло, отдавали частями, но отдали все и в долларах, т.е. в валюте вклада.
Давите!!! Да они получили рефинансирование, так что деньги у них есть!
-
Чукча
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 лют, 2009 17:14
Denissk1979 написав:Не зовсім законно бо платіж пішов, коли у всіх повний ступор. А коли задають більш детальніші питання то виникає враження що ти вже на допиті: де, коли, з ким  . І яка тут незрузумілість  . Неважливо як знімати. Хоч по 500 грн. хоч по 1 грн. - вказав варіанти як робити - всерівно не зрозуміло. ЛЮДИ ВИ В ТАНКУ - треба витягувати що можна (хоча можливо після останніх новин вже запізно). Якщо не підходить - пролонгуйте або чекайте мани небесної.
м-дя уж... спасибо за ответы на вопросы  можешь конкретно ответить  задали всего 5 вопросов, а ответов так и нет  Скільки часу ви забирали гроші з поточного рахунку?
В який банк ви перерахували кошти платіжним дорученням?
чому це "не зовсім законний шлях"?!
какова максимальная сумма, которую можно снять в течение суток?
сколько времени заняло оформление дебетной карточки?
даже жирным выделил 
-
usa10co
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 лют, 2009 17:41
Я вже писав які мені байки розповідали - дивись раніше тобі не першому на вуха лапшу вішають. Дзвони в Київ в відділ обслуговування фізичних осіб - можливо чимось допоможуть. 80445020210 . Мені таким чином вдалось деякі байки обійти. Потім звертаєшся до відділення де ти обслуговуєшся і говориш що говорив з таким то в Києві тел. такий. В мому випадку допомогло - але 100% гарантії не даю.
Гроші з поточного рахунку я забрав одним платежем - оформивши платіжне доручення на перерахунок коштів.
В який банк і на який рахунок - рекламою банків не займаюсь.
Пластикову картку я не оформляв - оскільки гроші пішли іншим чином. Але якщо не йдуть то це один із варіантів отримати власні заощадження.
Максимальна сума з пластика в день 500 грн. - але ця інформація з інших повідомлень.
І ще в мене склолося враження І що Ви працюєте в Трансбанку !? Занадто вже питання конкретні щодо того як я гроші забирав.
Не панікуйте, а що лишається робити окрім як власні гроші правдами-неправдами вибивати.
-
Denissk1979
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 28 лют, 2009 00:09
Denissk1979 написав:Я вже писав які мені байки розповідали - дивись раніше тобі не першому на вуха лапшу вішають. Дзвони в Київ в відділ обслуговування фізичних осіб - можливо чимось допоможуть. 80445020210 . Мені таким чином вдалось деякі байки обійти. Потім звертаєшся до відділення де ти обслуговуєшся і говориш що говорив з таким то в Києві тел. такий. В мому випадку допомогло - але 100% гарантії не даю. Гроші з поточного рахунку я забрав одним платежем - оформивши платіжне доручення на перерахунок коштів. В який банк і на який рахунок - рекламою банків не займаюсь. Пластикову картку я не оформляв - оскільки гроші пішли іншим чином. Але якщо не йдуть то це один із варіантів отримати власні заощадження. Максимальна сума з пластика в день 500 грн. - але ця інформація з інших повідомлень. І ще в мене склолося враження І що Ви працюєте в Трансбанку !? Занадто вже питання конкретні щодо того як я гроші забирав. Не панікуйте, а що лишається робити окрім як власні гроші правдами-неправдами вибивати.
Ага, ми всі тут з Трансбанку  Навколо вас вороги і заколоти
Що поганого в тому, що я і шановний usa10co у вас запиталися?
Тут немає ніякого підтексту. І що буде, якщо ви нам і всім відвідувачам гілки відверто відповісте? Невже вас арештують?!
Якщо не хочете відповідати - так і скажіть, в нас вільна країна, ми вас не примушуємо. Не треба в усіх людях бачити ворогів, а у кожній дії - заколот.
-
ACasper
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 лют, 2009 03:49
 спасибо, буду действовать дальше.
что касается конкретики - считаю это вполне нормальным.
называется это все, имхо, калибровка ситуации
стоило насторожиться, если б вдруг спрашивал отделение, имена, фамилии, явки  а так, по сути, вопросы полны абстракции.
все конфиденциально
и еще для сравнения - каким числом была датирована платежка?
(все - точно, уже выслеживаю вас, Denissk1979  )
-
usa10co
-
-
-
-
Профіль
-
-
|