Re: Універсальна Доброго дня. Підкажіть, дитяче страхування треба оформлювати на кожну дитину окремо, чи можна взяти одне загальне? Різниця у віці дітей - один рік.
На нас по роботі оформили тут страховку, і я вирішив докупити страхування для своїх батьків ще окремо. Так от скажу, обслуговування корпоративрних клієнтів і просто звичайних клієнтів сильно відрізняється: для "простих" вони і близько так сильно не стараються!
Re: Універсальна Хтось вже користувався страхуванням в цьому році? Вони ще покривають лікування ковіду?
Оформив страховку в Універсальній вперше. Поки приємні враження, добре проконсультували і швидко все оформили. І сайт у страхової зручний та інтуїтивно зрозумілий. Дякую
Re: Універсальна Підкажіть, чи можна оформити страхування для батьків, якщо я зараз в іншій країні?
Re: Універсальна Адекватна страхова компанія на свої гроші. Підбирають лікаря і привозять ліки протягом доби, що для мене хороший показник.
Запитання до страхової Чи можна оформити страховку для родичів в Україні, якщо я перебуваю за кордоном?
Маю від Універсальної страховку на авто. Потрапив у невеличке ДТП, звернувся до страхової, нормально провели оцінку і оперативно зробили виплату.
Re: Універсальна Побачила на сайті, що у Універсальної є страхування кредитів. Цікаво, як це діє на практиці? По типу колекторів?
Чи можна достроково розірвати договір страхування і на яких умовах?
|
|