Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ferlakur написав:Чому не взяли в кожному відділенні скільки дають, а вже решту в банкоматі?
В першому відділенні не думала, що це глобальна проблема Ощадбанку. А повертатися вже було не з руки та і "вигрібати" залишки каси по 50 100 грн і з ними бігати далі теж ще те задоволення. Людям їх віддавала. Банкомат хоч 400 грн взяв, але видав норм купюрами. Але то не суть. Мені якось не зрозуміло, що у "системному", державному банку, який є у кожному регіоні, така фігня через яку мені біготня і витрати. Не плачусь, просто цікаво було наскільки це глобальний характер, чи не пора з того Ощаду тікати, тому і написала.
Ferlakur написав:Чому не взяли в кожному відділенні скільки дають, а вже решту в банкоматі?
В першому відділенні не думала, що це глобальна проблема Ощадбанку. А повертатися вже було не з руки та і "вигрібати" залишки каси по 50 100 грн і з ними бігати далі теж ще те задоволення. Людям їх віддавала. Банкомат хоч 400 грн взяв, але видав норм купюрами. Але то не суть. Мені якось не зрозуміло, що у "системному", державному банку, який є у кожному регіоні, така фігня через яку мені біготня і витрати. Не плачусь, просто цікаво було наскільки це глобальний характер, чи не пора з того Ощаду тікати, тому і написала.
А куди втікати коли в нас на селі тільки Ощад та Приват. Але карти інших банок є на хазяйстві і проблеми обналити 50000 немає.
Членом правління Ощадбанку за рішенням наглядової ради банку стала Ольга Байцар...
Вона не може бути "членом правління", вона "члениня правління" або членкиня..
Так КСУ вроде ж отменил закон, который эту хрень ввел и теперь только старые правила действуют, так что она таки член, а не члениня.
КСУ точно не отменял, это вообще не его сфера Отменял какой-то окружной суд, и не сами правила, его решение по факту вообще ничего не решает Новые правила допускают оба варианта, как правильные
Без дискусій просто зауважу, що наша мова жива (світ змінюється, а з ним має змінюватися й мова) і немає жодної можливості спинити її розвиток будь-якими рішеннями, хоч скільки таких ворожих уже було раніше...
Все с точностью наоборот. Феминитивы были в языке всегда, правила только вернули и так свойственную языку норму. Тем более никто не обязывает использовать именно феминитив
А пока решение ОАСК https://reyestr.court.gov.ua/Review/94870565 так и не обжаловано кабмином и, как я понимаю, через 10 дней (17.03 вроде крайний срок обжалования) должны вернуться старые правила укр. языка