Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Прикольная банка. У меня есть кредит по которому нужно вносить обязательный платёж до 30 числа. А сегодня уже начали засыпать смсками, что нужно внести этот платёж. Как бы до даты "Ч" ещё 20 дней, а психологическая атака уже началась. Специально внесу платёж 30, чтобы приколоться какие будут смс. Может к 29 числу будут уже угрозы физической расправы
http://www.oschadbank.ua/ua/private/pay ... oiakartka/ безкоштовне зарахування коштів на свій рахунок оплата комунальних послуг без черг розрахунки в торгівельних закладах та Інтернет без комісії віртуальна картка для розрахунків в Інтернет безкоштовне підключення послуг: смс-інформування веб- та мобільного банкінгу мобільні заощадження — швидке перерахування вільних коштів на спеціальний депозтний рахунок
Ага. Попробуйте узнать у менагера, на саппорте как пополнить через СЭП эту карту Антирестно, сам Пышный то знает. А то пораздавал на презенташке Мою_Картку журналюгам, на карте прям указан её счет 2625хххх а ниХто не знает нахрена оно там Я балдею от Ощада
Ага. Попробуйте узнать у менагера, на саппорте как пополнить через СЭП эту карту Антирестно, сам Пышный то знает. А то пораздавал на презенташке Мою_Картку журналюгам, на карте прям указан её счет 2625хххх а ниХто не знает нахрена оно там Я балдею от Ощада
А що цікавого в цій карті, як я розумію вхід безкоштовний, а вихід уже за гроші. І неактивність рахунку вже починається від 3 місяців?