Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
jay2004 написав:1) якщо більше 25к грн - то СЕП (для малих сум - піде p2p) 2) вже є кнопка "Переказ на картку" (ще не відправляв/не тестив)
1) У А-Банка на выход СЭП бесплатно (и отправляют в тот же день, в отличие, например, от Привата), а p2p - 0,5%+3 грн. 2) Это кнопка p2p на выход. Она там не сейчас появилась, но она не очень интересна из-за комиссии 0,5%+3 грн.
Сейчас же добавили новую кнопку "Пополнить карту" (т.е. работает на вход). Вот по ней комиссии нет (но на вход на КДВ, комиссия будет по тарифам КДВ).
Вхід і так був без мзди. А вихід і транзит з картки на картку Братки не забезпечили...недопрацьовують.
подскажите пожалуйста, есть смысл в Зеленой карте для свинорыльства? какие тут %% по кешбеку и часто ли полезные категории? %% порядка Альфы или ближе к однопроцентным программам?
cohan Практически аналог Мони. Если Вы "свинячите" там, то это будет дубль2, если Моня у Вас на полке, то и "Зеленка" будет рядом, доставаема на случай когда совпадет так, что абанка даст и вам в том же месяце понадобятся к примеру цветы, книги или такси с кормами для зверей
ruvex написав:40 версия апликухи уже есть, с пополнением карты.
Молодці, забирають роль транзитників у Моні і Форварда, Оксі
я мабуть чогось не розумію, але на чому банк заробляє коли клієнти "транзитять"?
Ні на чому. Враховуючи вартість сами інструментів, там одні збитки при транзиті. В першу чергу це замануха, в надії на те, що оформивши продукт ви будете робити і щось вигідне для банки. Конкретно тут виходить транзит для гурманів. Не факт, що банка сама повністю усвідомлювала схему поки вище її так детально не розписали.
А що нас читають, то можу вам точно сказати, бо ці люди з нестандартною сексуальної орієнтацією (у поганому сенсі слова) заборонили запуск додатку на емуляторі з Android SDK після того, як я тут відписався, що так можна обійтись без встановлення цього ненормального зонда на телефон.