Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Спасибо! Прочитал. Так и не понял, где оно на сайте спрятано, но не суть. Суть в том, что с учетом всех нюансов, в большинстве случаев бесполезная тема, т.к. комиссия за сам бонус от 0,5 до 1%. Да и сам бонус ну ОЧЕНЬ мутно начисляется. Наконец, комиссия за перечисление денег самого банка отправителя напрочь убивает желание пользоваться такой темой.
Спасибо! Прочитал. Так и не понял, где оно на сайте спрятано, но не суть. Суть в том, что с учетом всех нюансов, в большинстве случаев бесполезная тема, т.к. комиссия за сам бонус от 0,5 до 1%. Да и сам бонус ну ОЧЕНЬ мутно начисляется. Наконец, комиссия за перечисление денег самого банка отправителя напрочь убивает желание пользоваться такой темой.
На особо спрятано: заходите на сайт, открываете раздел Депозиты, кликаете стрелочку вправо или влево. И тема не бесполезная, так как дает чистых 0,5% бонуса. Просто переводите деньги с банка, который не берет комиссию за перевод.
Від 150000 на 15 місяців - 11,5% по депо в Братків. Плюс 0,5% трансфер бонус. А це біля 12% грязними. В Фарса 12,35% грязними з бонусами. Вроді 2 лідера...чи ще є хто?
Квесторе_поверніться написав:А це біля 12% грязними.
ОФФТОП Не вперше, тому хочу уточнити: "біля" - тобто поруч, на відстані руки; "близько" - приблизно, неточно. Думаю, в даному випадку (як і раніше) - має бути "близько"
Квесторе_поверніться написав:А це біля 12% грязними.
ОФФТОП Не вперше, тому хочу уточнити: "біля" - тобто поруч, на відстані руки; "близько" - приблизно, неточно. Думаю, в даному випадку (як і раніше) - має бути "близько"
Дякую за суттєве зауваження. Уточню. Близько 12% грязними, оцінючи 12 зверху.