Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
alex lem написав:Козак-характерник не помню чтобы в джуниоре можно было заказать онлайн валюту на выдачу. Ножками ходил к нач отделения заказывать. Последний раз давно когда забирал сотен пять енотов на проверку банчика на вшивость, кассир закрывала жалюзи на окне, чтобы не видел сколько есть валюты
Через П-24 вуйка можна було. І отримувати в касах вуйка по Джуніору. Націоналізація поласанула серпом по...
alex lem написав:Козак-характерник не помню чтобы в джуниоре можно было заказать онлайн валюту на выдачу. Ножками ходил к нач отделения заказывать. Последний раз давно когда забирал сотен пять енотов на проверку банчика на вшивость, кассир закрывала жалюзи на окне, чтобы не видел сколько есть валюты
Через П-24 вуйка можна було. І отримувати в касах вуйка по Джуніору. Націоналізація поласанула серпом по...
Мені вчора в Приваті казали що дають валюту з карт Абанку в їх касах. Обманювали?
Мені вчора в Приваті казали що дають валюту з карт Абанку в їх касах. Обманювали?
Дають. Але замовляти через П-24 вже не можна. Представник націоналізованного на профільній гілці гутарив.
Хоча і сепарують банки, але моє запитання на мило Сурків попало в Приват... Зайшов в П-24, і в розділі заявки...
То просто вирішили відрізати зайвий баласт і позбавити права друзів Джуніора, замовляти готівку через П-24! Своїм не вистачає... Пазорнікі, жлаби і бариги! Шапакляки...