Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Не могу провести никаких операций с депозитами в А24. Пишет: "Ошибка авторизации Cервис временно недоступен. Попробуйте перезайти на сайт через минуту". У всех так?
Розпочинаю квест про витягування 4000 ойро з лап суркобразерів...
Сьогодні монетки впали на карту. Вирішив провести розвідку і стукнув до чату...Від відповіді на пряме питання тікають по всім онлайн-каналам!
Я ойму про попа, а він мені про попову доньку...
Подзвонив на 0800500809 там гутарять, що ножками йти і кланятися за 2 дні. Онлайн нізя! Запитую як фіксувати замовлення: усно чи письмово, не володіють інформацією! Знову посилає на відділення.
Написав і на ел.скриньку, щоб задіяти всі дистанційні канали зв'язку.
В понеділок іду на Ви... Далі буде...
П.С. Крапатиму письмову заяву на ім'я начальника відділення про намір забрати ойромонетки. Бо не граю в хокей!
Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, чому до цих пір валюту не замовили в відділенні на понеділок?
Депо закінчився 13.01.2017 (включно), а гроші впали на карту сьогодні. Карта додаткова до маминого рахунку. Депозит був оформлений не на мене і формально Суркі могли не прийняти замовлення, бо на моїх рахунках пусто. Вирішив чекати коли ойромонетки впадуть на карту, а тоді й замовляти. Можливо й можна було замовляти без наявності монеток на рахунку, але вирішив почекати.
Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, чому до цих пір валюту не замовили в відділенні на понеділок?
Депо закінчився 13.01.2017 (включно), а гроші впали на карту сьогодні. Карта додаткова до маминого рахунку. Депозит був оформлений не на мене і формально Суркі могли не прийняти замовлення, бо на моїх рахунках пусто. Вирішив чекати коли ойромонетки впадуть на карту, а тоді й замовляти. Можливо й можна було замовляти без наявності монеток на рахунку, але вирішив почекати.
Вони ж бачать що депо падає на рахунок до якого привязані картки...я б замовив зазжалегідь.
Козак-характерник не помню чтобы в джуниоре можно было заказать онлайн валюту на выдачу. Ножками ходил к нач отделения заказывать. Последний раз давно когда забирал сотен пять енотов на проверку банчика на вшивость, кассир закрывала жалюзи на окне, чтобы не видел сколько есть валюты
Вони ж бачать що депо падає на рахунок до якого привязані картки...я б замовив зазжалегідь.
Вони не мають права повідомляти третім особам про депозити. Порушення банківської таємниці. Можна було б довіреність показати, але не хотів акцентувати увагу, що депозит не мій. А так монетки на карті і немає питань. Бо повідомляли про трабли отримання по додатковій карті:власник рахунку винен замовляти.