|
А-Банк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 16 чер, 2017 14:36
arkavs написав: mike64 написав: arkavs написав:Да мне переживать не приходиться, и свой опыт получение закончившегося депозита я уже здесь описывал.К сожалению здесь высвечивается старая дилемма.Маленькие деньги-маленькие проблеммы,большие-большие.Но банк старается, может кто-нибудь на это предложение и клюнет.
Судя по внезапному наплыву лже-критиков, "случайно" совпавшему по времени с выгодными предложениями от А-банка по депозитам, проблемы с клиентами начались у конкурентов А-банка.
Судя по всему скорей всего так оно и есть. Вы совершенно правы ,что "совпало по времени"и проблема у конкурентов.Также могу констатировать ,что с момента запуска программы +2%, участились случаи обзвона с предложением **разместить депо только у нас. Мы самый надёжный . Акция для новых клиентов.только в июне** и т.д. Звонят с Пивденого,привата (правда начали ещё с марта ), кредит днепр,пумб,мега. Далее мне надоело это и я больше не отвечаю на звонки. И что характерно звонят по очереди на все мои номера. Даже на 2 номера которые ни к одному банку не были никогда привязаны. Но как то просекли что они мои:?:
Востаннє редагувалось Дядя Дима в П'ят 16 чер, 2017 14:41, всього редагувалось 2 разів.
-
Дядя Дима
-
-
- Подякував: 305 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 16 чер, 2017 14:38
PPO написав:Депозит $ по 13.06.17. 1) Автоматично продовжений від 13.06.17 по 13.06.18 - не відлежується 3 дні на рахунку до вимоги. 2) Показує ставку 5,5%. А сума: трохи більше чотирьох сотень. Тобто додають 0,5% і на такий дріб'язок. Ps. Оце думаю-гадаю чи не залишити... 
Зайшов сьогодні в А24. Ставка все таки 5%. Напевне, в них був якийсь збій. Розриваю.
-
PPO
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2017 14:47
Дядя Дима написав:Но как то просекли что они мои:?:
Вы ИЗБРАННЫЙ  ))
-
morino
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2017 15:11
arkavs написав: mike64 написав: arkavs написав:Да мне переживать не приходиться, и свой опыт получение закончившегося депозита я уже здесь описывал.К сожалению здесь высвечивается старая дилемма.Маленькие деньги-маленькие проблеммы,большие-большие.Но банк старается, может кто-нибудь на это предложение и клюнет.
Судя по внезапному наплыву лже-критиков, "случайно" совпавшему по времени с выгодными предложениями от А-банка по депозитам, проблемы с клиентами начались у конкурентов А-банка.
Свои слова я могу подтвердить документами, если что,А Вы простите в А-Банке сдельно работаете или повременно,если хотите представлять интересы А-банка зарегистрируйтесь, как официальный представитель банка, которого здесь так не хватает. А так да, сумашедшие достижения А -банка заставили вздрогнуть не только банковский рынок Украины, но и закачались финансовые воротилы Уолл-Стрита 
-
mike64
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2017 16:02
mike64 написав:Свои слова я могу подтвердить документами, если что,А Вы простите в А-Банке сдельно работаете или повременно,если хотите представлять интересы А-банка зарегистрируйтесь, как официальный представитель банка, которого здесь так не хватает. А так да, сумашедшие достижения А -банка заставили вздрогнуть не только банковский рынок Украины, но и закачались финансовые воротилы Уолл-Стрита 
Так напишите жалобу непосредственно в отделение А-банка, подкрепите вашими документами. Зачем тогда здесь воздух зря сотрясать, ежели вы в курсе, что тут нет офпреда? 
-
arkavs
-
-
- Подякував: 865 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2017 21:38
Ой+ написав:greenozon Такі марципани готувались в січні цього року. Тепер тільки користаюсь, є і грн. під 20 %, але все б зараз не запхав, а ділити на пайки, то краще в абанці під 19 %, який теж можна буде по потребі поповняти. До речі дивлячись взад рік назад курс 25 грн/$. Так що по гривневому депо у переводі у $ мінус податки 15 % вийшло, по долару наполовину менше.
...я перепрошую......а Ви "жратви" так само купите на ту суму, як рік тому? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2017 21:52
....та ні..........просто клієнти/погорільці померших банків вже навчились дмухати і на холодне!  ....... вже наїлись в інших банках тих самачненьких/солоденьких %%! - може досить? ....та й зараз солоденький сезон по відкупу $..... 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 чер, 2017 07:23
Долярчик написав:..я перепрошую......а Ви "жратви" так само купите на ту суму, як рік тому?
Їдою на роки вперед не запасешся, по крайній мірі здоровою та корисною. Коли в нас обвалюється курс, а таке я спостерігав уже не раз і не два, то ціни на товари внутрішнього виробництва зростають не так стрімко, але поступово виходять на такі ж цифри у валюті як і до обвалу. Що зараз і маємо. У всякому разі вигідніше все ж таки у банках-установах тримати заощадження ніж у склянних, за винятком таких форс-мажорних років як 2014. Хоча з врахуванням падіння ставок і ризикам сам би не проти найти якусь надійнішу інвестицію. Автоматичне продовження мало бути через три дні, але по факту бачу в а24 що дата фактичного нового терміну встановилась через день після закінчення старого, тобто гроші були доступні 15-го, а новий термін з 16-го.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2