Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
может как в привате - надо пройти гестапо по телефону?
вчора особисто відвідав відділення, заявку формував начальник, його допомога дала такий результат. він мене навіть сфотографував для заявки спроба по чату дізнатись долю заявки не досягла успіху
Квесторе_поверніться написав:В Україні за кредитні можна в інтернеті платити? Що каже в А24 коли піднімаєте ліміт на інтернет?
з допомогою А-банку мені це вдавалось, купував на невеликі суми, максимальнасума була 2.000₴+, але це було ще минулого року, а так до 1.000₴, коли було "натхнення".
в А24 традиційна відповідь "через 10 хвилин можна сплачувати", минає 10 хвилин - ліміт не встановлюється і т.д., хоча раніше десь за 2-3 хвилини ліміт було видно в А24...
щодо погашення заборгованості А24 претензій до мене не мав
Квесторе_поверніться написав:Що каже в А24 коли піднімаєте ліміт на інтернет?
хотів вже попрощатися з А-банком, перебігся в обід до Привату, поспілкувався з приємною дівчиною в ПБ... потім зробив ще одну спробу в А24 - спрацювало! ліміт вдалося встановити, вирішив його не "вимикати", далі все спрацювало як і раніше. певно, кривий А24 ПС. даремно я на А-банку наїжджав
Квесторе_поверніться написав:Що каже в А24 коли піднімаєте ліміт на інтернет?
хотів вже попрощатися з А-банком, перебігся в обід до Привату, поспілкувався з приємною дівчиною в ПБ... потім зробив ще одну спробу в А24 - спрацювало! ліміт вдалося встановити, вирішив його не "вимикати", далі все спрацювало як і раніше. певно, кривий А24 ПС. даремно я на А-банку наїжджав
Тут https://a-bank.com.ua/uploads/media/def ... 8a5f79.pdf звітність за 2 квартал лежить. Якимсь дивним макаром статутник збільшують на 38 сторінці? А так наколядували 587 млн % доходів і 169 млн комісійних. Є 201 відділення в Україні. Суттєво збільшили адміністративні витрати. Юрики потроху залишають банк.
Flamingo Я в Приваті коміссій за комуналку майже не зустрічав. Може десь за домофон попросить 1 грн. Що регулярні, що з шаблонів. От тільки дійсно час треба переставляти по далі. Але коли оплата з кредитних, то ти про це не думаєш поки Приват помилку не зробить. Всюди стоїть оплата по заборгованості. Але останні платежі в липні робив картою Ізей. Зараз Альфа кешбеку накидала. Ось думаю, щоб в мінус вийти їхні шаблони протестувати.