Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
baffet написав:...или реформаторы положили глаз на центр.
а зачем им покупать сейчас Центр? только деньги тратить. моют себе на закупках уголька миллионы - и сытно. а купи сейчас - куча рисков. как оценили, как продавали, как обязательства приватизационные будут выполнять... пример-то Криворожстали перед глазами да в страшных снах
Судя по МБ , повторю что я могу ошибаться, но судя по МБ валюты начинает больше поступать в страну, то есть накануне возможной смены Преьера курс не желает идти в рост....
"К такой работе (в режиме маневрирования) нужно должным образом подготовиться. По нашим оценкам, это два-три года работы", - отметил Юрий Недашковский. По словам главы "Энергоатома", компания планирует освоить режимы маневрирования энергоблоками АЭС, чтобы зарабатывать на рынке вспомогательных услуг, который должен появиться в новой модели энергорынка. Но для того, чтобы подготовить энергоблоки и получить разрешение от Госатомрегулирования, надо выполнить очень большой объем работ.
учитывая что для нормальной работы тэс есть только 2 возможных варианта: возврат лугандона и крыма или остановка энергоблоков на аэс, можно сделать 2 вывода: это просто "эффективная работа" на благо ринатушки или реформаторы положили глаз на центр. или кто то думает что для потенциального иностранного инвестора могут так стараться?
Востаннє редагувалось baffet в Пон 21 бер, 2016 14:24, всього редагувалось 1 раз.
Национальный банк Украины выпустить полкопейки. НБУ с первого апреля вводить в обращение полкопейки к юбилею "Алчевского металлургического комбината" (Интердирект-медия).
Юрій Луценко 4 мин. · Після останніх консультацій я виключаю те, що Яценюк може залишитися прем'єр-міністром на третій рік. Мені здається, що і він сам, і фракція "Народний фронт" усвідомили, що уряд фактично недієздатний. І останні консультації відбуваються тільки про те, який формат наступного уряду буде прийнятий в парламенті. Перший варіант, який підтримує наша фракція, яку підтримує суспільство і наші західні партнери - це формат технократичного уряду на чолі з пані Наталею Яресько, яка може сформувати безпартійний уряд, котрий повинен зробити швидкий ривок в реформах, в першу чергу в усуненні олігархів, і партійних бізнесменів від державних монополій. На жаль, цей варіант не підтримується фракцією "Самопоміч", яка відмовляється входити в будь-яку коаліцію, під будь-який уряд, включаючи ймовірного прем'єр-міністра Садового, або Яресько. "Народний фронт" теж проти технократичного уряду і пропонує сформувати новий партійний уряд з числа міністрів від фракцій Верховної ради. Це, звичайно, не дає гарантій швидких реформ, але тим не менше зміна прем'єр-міністра, зміна уряду є тим мінімумом, якого домагається БПП. Консультації щодо такого уряду зараз йдуть щодня і навіть щоночі. Думаю, що можу висловити надію, на наступному тижні, приблизно в четвер ми можемо провести позачергове засідання, на якому проголосуємо за нового прем'єра, новий уряд, нову програму діяльності уряду і нарешті покінчити з глибокою кризою, яка визвала бездіяльність чинного уряду на ключових напрямках його діяльності.