Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Скоро экспирация. На рынке тухляк. Какие ставки? имхо, где-то здесь и будем. может +20 или -20 пунктов. денег, а главное идей, для большого выноса нет, а на продажах покупатели подключаются норм. сильно не дадут просесть.
Andrew2 написав:Скоро экспирация. На рынке тухляк. Какие ставки? имхо, где-то здесь и будем. может +20 или -20 пунктов. денег, а главное идей, для большого выноса нет, а на продажах покупатели подключаются норм. сильно не дадут просесть.
Многие покупатели и ждут экспирацию, чтоб дешевле купить
starmaks написав:Вибачте, вимушений відтворити приблизно стерте адміном повідомлення. Так от, також вибачте, хлопці, що встрягаю. Юрій, я не заперечую Вами вищесказаного, однак: - реєстри нерухомості відкриті - е-декларування - прозорро ...
немного офтопну.. на практике прозорро не взлетело анализировал по работе тендера - ни одного тендера без коррупционной составляющей
Виплата дивiдендiв здiйснюється за умови отримання вiд акцiонера (уповноваженої ним особи) Повiдомлення та iнших необхiдних документiв, з яких вбачається обраний спосiб та/або актуальнi реквiзити для отримання таким акцiонером дивiдендiв. Строк виплати дивiдендiв: до 01 липня 2017 року, виплата дивiдендiв за Повiдомленнями, що надiйдуть пiсля 30 червня 2017 року, буде здiйснюватися у порядку черговостi розгляду, але не пiзнiше 30 днiв з дати їх надходження.[/quote] ДЗВОНИВ в Дтек. Гємор. Брокер відпочиває.З 15 червня шукаємо на сайті рибу, друкуємо, відсилаємо...
starmaks написав:Вибачте, вимушений відтворити приблизно стерте адміном повідомлення. Так от, також вибачте, хлопці, що встрягаю. Юрій, я не заперечую Вами вищесказаного, однак: - реєстри нерухомості відкриті - е-декларування - прозорро ...
немного офтопну.. на практике прозорро не взлетело анализировал по работе тендера - ни одного тендера без коррупционной составляющей
Та я і не скажу, що "взлетело". Однак, тобто Ви мали можливість зайти в певне ПЗ і переглянути всю інформацію, що Вас цікавить? Правильно?
Що далі відбулося з Вашим аналізом? ГПУ? МВС?
Словом "прозорро" це в першу чергу інструмент впливу на систему, необхідний атрибут громадянського суспільства та його інститутів. Ніхто не каже, що "система" виправиться гшвидко.
starmaks написав:Та я і не скажу, що "взлетело". Однак, тобто Ви мали можливість зайти в певне ПЗ і переглянути всю інформацію, що Вас цікавить? Правильно?
Що далі відбулося з Вашим аналізом? ГПУ? МВС?
Словом "прозорро" це в першу чергу інструмент впливу на систему, необхідний атрибут громадянського суспільства та його інститутів. Ніхто не каже, що "система" виправиться гшвидко.
естественно были докладные начальству передавались доки в органы до лампочки ни один не пострадал
на практике прозорро не работает вообще, от слова никак
user412 написав:естественно были докладные начальству передавались доки в органы до лампочки ни один не пострадал
на практике прозорро не работает вообще, от слова никак
Так що не працює? "Прозорро" чи "органы"? Не плутайте, будь ласка, грішне з праведним. Скринька пандори відкрита ... та ми не знаємо/чи не здатні поки з цим щось зробити. Розбиратимуть, думаю, поки тільки найбільш гучні кейси або кейси де ініціатор скарги/заяви вперто веде справу до логічного завершення
Andrew2 написав:Скоро экспирация. На рынке тухляк. Какие ставки? имхо, где-то здесь и будем. может +20 или -20 пунктов. денег, а главное идей, для большого выноса нет, а на продажах покупатели подключаются норм. сильно не дадут просесть.
Многие покупатели и ждут экспирацию, чтоб дешевле купить
та 100% Общий объем торгов на "Украинской бирже" в мае уменьшился на 19,81 % и составил 242 415 373 грн., а общее количество сделок при этом уменьшилось на 5,00 % и достигло 9 743.