Ідеї: портфель

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 13641365136613671368 ... 2555>

Що буде далі з акціями "Укрнафти", "Мотор Січ"…?

Ідеї: портфель 1.8 5 52
Інвесторам дадуть фігу
56%
29
Акціонерам компенсують по ринку
15%
8
Віддадуть акції після закінчення війни
19%
10
Віддадуть назад через пару років
10%
5
Всього голосів : 52
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 12:26

Yuri_T
Я хочу, чтобы здесь была нормальная оппозиция. Чтобы претензии предъявлялись аргументировано и по адресу. С альтернативными предложениями. Это было бы хорошо для всех (и власти, и самой оппозиции, и гражданам, и государству).
К сожалению, такой оппозиции я не вижу в упор. Очевидно, формирование такой оппозиции - тоже эволюционный и довольно длительный процесс. Как и изменение общественной ментальности.
Dimar

Подякував: 425 раз.
Подякували: 607 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 12:27

zzzzzz, а что Вас так рассмешило?
Dimar

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 12:28

Хто в темі, прошу просвітити.
Хто і за які заслуги може виставляти заявки в стаканах поза межами діапазону в 15% від останньої угоди?
Філ

Подякував: 2237 раз.
Подякували: 363 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 12:42

Yuri_T написав:
  Dimar написав:Знов є великий ризик повторення ситуації (вже вкотре за останні сторіччя), коли ворог не змігши подолати нас силою розриває через внутрішні чвари.
Перевибори - одна з таких технологій наразі.

сорри, что встреваю.
Петро поставил смотрящих и зависимых менеджеров почти на весь гос.сектор, генерирующий кэшфло.
его кренделя обжимают и его, и своих конкурентов по секторам.
должности как продавались, так и продаются.
все реформы - фикция, включая милицейскую, прокурорскую и судейскую.
ЦИК не переизбран, КС также.
все овощные деятели на свободе (оддувается лишь мордатый луганчанин, да и тот, со слов его адвокатов, скоро пойдёт домой), суды ЕС снимают аресты и ограничения по той простой причине, что за 3 года здесь внутри уничтожены все остававшиеся доказательства.
монополисты получили преференции и тупо доят 40 миллионов человек.

и вы хотите, чтобы внутри не формировалось никакой оппозиции из ранее лояльных групп людей и все они хавали тортики лишь потому, что "так нужно"?
мне кажется, здесь так не получится. второй президент на этот счет был прав. Украина не россия.

Вибачте, вимушений відтворити приблизно стерте адміном повідомлення.
Так от, також вибачте, хлопці, що встрягаю.
Юрій, я не заперечую Вами вищесказаного, однак:
- реєстри нерухомості відкриті
- е-декларування
- прозорро
- асоціація/безвіз
- торгівельні угоди/квоти
- проукраїнська інформаційна політика
- мені подобається, що відбувається в Укргазвидобуванні та Міністерстві охорони здоров'я.
- мені подобається, що нареші тарифи ЖКГ рухаються в сторону обгрунтованих значень і перестали бути предметом недоторканним "бо піпл незрозуміє"
- юльку з 3200-2500 заткнули добре, ЄСВ 22% просто супер
- а де ми купуємо газ? а приватні домогосподарства хіба вже не генерують 20мегават (мізер, звісно ... але тренд підтримується)
Потік думок, вибачте. Однак це базові речі. Речі які рухають вперед.

Я не пам'ятаю, що я там ще писав, однак написане Вами, Юрій, це констатація того, що було і є. Це той треш, в якому ми живемо і він не зникне за рік чи п'ять. І з цим не посперечаєшся. Так, з Одеською областю не вдалося. Так, з митницею, силовими відомствами також вцілому не вдалося. Суди ті ж. Тощо.
Те що озвучую я - не уявляю і навіть не припускаю можливості щоб це було реалізовано в часи попередніх урядів/адміністрацій.
Просто прошу не бути односторонніми в судженнях.
P.S. Юрій, і те, що Ваші офтопні думки не витирають, а мої таки пильно/невпинно труть, наводить на неприємні думки
P.S.P.S. Адмін, прошу не корегувати мої повідомлення. Дякую.
Востаннє редагувалось starmaks в Чет 08 чер, 2017 13:56, всього редагувалось 1 раз.
starmaks

Подякував: 272 раз.
Подякували: 209 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 13:12

Dimar написав:
С альтернативными предложениями.

Да. С этим натуральная беда. Причём как в плане идей, исполнителей и что главное - общества.
lrs7719

Подякував: 382 раз.
Подякували: 520 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 13:13

Я б ще додав:
- децентралізацію (результатом якої є, окрім іншого, значне підвищення доходів місцевих бюджетів);
- потужну реформу у газовому секторі (яка ще далеко не закінчена, але Нафтогаз вже прибутковий і ціна газу адекватна; на черзі - демонополізація ринку постачання газу);
- реформування НБУ та банківської системи, її очищення;
- армія
...
та багато чого.
До речі, всі ці реформи більше залежать від Парламенту (законотворчість) та Уряду (імплементація). Судова реформа тільки наприкінці 2016 року була проголосована в парламенті і, якщо не помиляюсь, розрахована на 3 роки. А без суддівської реформи (грамотно імплементованої) все інше має невеликий зміст.
Що стосується Президента - його головні напрямки - це зовнішня політика та силовий блок.
Я гадаю, що мало хто скаже, що в цих сферах нічого не зроблено (хоча треба набагато більше).
Dimar

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 13:30

Dimar написав:...Я гадаю, що мало хто скаже, що в цих сферах нічого не зроблено (хоча треба набагато більше).

никто не говорит, что ничего не сделано. так или иначе, на костях и крови, с потерей территорий, пришли чуваки во власть и было бы трижды глупо с их стороны заблокировать движение на запад и отказаться от некоторых качественных новшеств.
мой пост был о другом.
о том, что "временно исполняющий обязанности царя" через какое-то время (или сразу?) захотел стать царём, с боярами и подданными. "мой народ" - это всё оттуда, от восточной имперской наследственности, которая в крови.
как только поменяется эта фатальная ментальность - качество изменений будет колоссальным.

зы. коллеге показалось, что я жалуюсь на оффтопные посты и их трут. я - не жалуюсь.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 13:38

lrs7719 написав:Да. С этим натуральная беда. Причём как в плане идей, исполнителей и что главное - общества.

"общество" видит, что кэша и майна у избранных много, проверять их происхождение никто не спешит, а надзирающая тётка вылазит на трибуну парламента и глумится над "обществом" ответами на вопрос о своих премиях.
так почему "общество" должно поступать иначе?
подход «друзьям — всё, врагам — закон» имеет и обратную сторону, когда снизу вверх.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 13:53

До речі
Верховна Рада підтримала законопроект №6470, який закріпляє зовнішньополітичний курс України, де пріоритет – вступ до НАТО.

:D
Dimar

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 08 чер, 2017 13:56

DNON
Загальними зборами ПАТ "ДТЕК ДНIПРООБЛЕНЕРГО" (далi - Товариство) 21.04.2017 прийнято рiшення про спрямування частини чистого прибутку, отриманого за пiдсумками роботи Товариства за 2016 рiк, у розмiрi 235 590 380,44 грн. на виплату дивiдендiв.
Рiшенням Наглядової ради Товариства вiд 06.06.2017 визначено 21 червня 2017 року датою складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв за пiдсумками роботи Товариства у 2016 роцi (далi - Перелiк).
Спосiб та порядок виплати дивiдендiв: виплата дивiдендiв здiйснюється безпосередньо усiм акцiонерам Товариства, зазначеним у Перелiку, шляхом переказу грошових коштiв на грошовi рахунки отримувачiв, iнформацiя про якi зазначена в Перелiку та/або шляхом поштових переказiв на адреси акцiонерiв, зазначенi в Перелiку (у разi якщо Перелiк не мiстить iнформацiї про банкiвський рахунок) та/або шляхом переказу цих коштiв за реквiзитами отримувачiв, вказаних у повiдомленнi про обраний спосiб отримання дивiдендiв (далi – Повiдомлення).
Виплата дивiдендiв здiйснюється за умови отримання вiд акцiонера (уповноваженої ним особи) Повiдомлення та iнших необхiдних документiв, з яких вбачається обраний спосiб та/або актуальнi реквiзити для отримання таким акцiонером дивiдендiв.
Строк виплати дивiдендiв: до 01 липня 2017 року, виплата дивiдендiв за Повiдомленнями, що надiйдуть пiсля 30 червня 2017 року, буде здiйснюватися у порядку черговостi розгляду, але не пiзнiше 30 днiв з дати їх надходження.
bulldog-zp

Подякував: 50 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

#<1 ... 13641365136613671368 ... 2555>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор