Уже цена 6500 , вот это битва идет
|
|
![]() Re: Идеи: портфельА кто то же сгребал все что было в стакане. Аж 56400 шт. От 3,77 до 4,65. Это ж 200% чистого профита
![]() УкрнафтаВсім колегам і участникам форуму великий привіт.Зареєстрований недавно але читаю і відслідковую форум з 2010.Є що згадати.
Велике прохання до Вас.Питання таке маю вимогу від Укрнафти на виплату дивідендів 2011-2013р чи можу я переуступити цю вимогу другим 1.особам або 2.родичам.або 3.факторинговій компанії.Чи не суперечить це господарському праву цивільному статуту самої компанії Укрнафта і закону України про акціонерні товариства стаття 30 і інші закони). Образно кажучи чи зможуть вони ці особи(1. або 2 або 3.) через суд і виконавче провадження отримати мої дивіденди на себе чи компанія може і має право відмовити і суд прийме це до уваги звязку з тим що даної особи не було в реєстрі на дату складання списку акціонерів. Розглядаю різні варіанти якщо хтось готовий допомогти або поучаствувати в даному питанні напишіть в лічку або на форум. Сумбурно трохи написав але хто в темі думаю зрозуміють. Прохання до модераторів не удаляти дане повідомлення. Продублюю його також у вітку "Получаем Дивиденды". Всім дякую ![]()
|
|