Какой доход на семью позволит купить ей квартиру в Киеве?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3233343536 ... 43>
Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 13:27

jde
Перенес с другой ветки

Если вы сразу с первой зарплаты претендуете на треху то апетит у Вас хороший. В моей ситуации доход семьи 15т. кватриру арендую, машина в кредите по червонцу в год откладываю(доларов). Через пару лет думаю о хруще в голосеевском районе, а как???? Если бы машину не брал возможно думал бы о двушке (хрущ), а если бы был коренным киевлянином (без аренды) да еще и родители помогли то на этом форуме и ноги моей небыл
СЕРЖ79

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 13:31

jde, сейчас с доходами на семью в ~12к гривен я откладываю приблизительно по 4к (500 баксов) в месяц (12-3(квартира)-2(еда)-1.5(машина)-одежда, кафе и прочие расходы = 4). Выходит 6ке баксов в год. 10 лет на гостинку - как-то не очень. Получая 16к - уже можно откладывать 1000 долларов. Можно еще отказаться от машины и мелочей, еще долларов 300. В итоге за 5 лет гостинку осилить можно, снимая и с доходом в 15-16 тыс./семью (правда, с учетом неподвижности зарплат и цен на недвигу). Правда без машины, детей, с дешевым отдыхом.
Haborym

Подякував: 10 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 13:41

Haborym

Вы забыли сказать что деньги могут храница на депозите и еще немного приносить прибыль
СЕРЖ79

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 13:57

Re: Звичайний приїзджий

jde написав:
Nazaryus написав:Шановні, доброго вам здоров"я! Читаючи ваші забаганки про 5 кусків зелені і тому подібне, я просто шарахаюсь. В мене сім"я - я, дружина та дитина "в проекті" ))
ЗП - на двоїх 11000 грн., оплата за квартиру (кімната в 2-х кімнатній) - 1500 + 200 за електрику/інтернет, 300 - проїзд в транспорті, 1500 - на усе інше. В підсумку - 7500 в місяць. в рік - 90000. Віднявши 5000 для відпочинку в межах рідної неньки (мені цього з головою вистачає для нових вражень), маємо 85000, або 8000 євро по курсу 11.
Машина в Києві.. для офісного планктону - це ІМХО трохи зайве. Додаткові затори на дорогах, витрати на пальне, страховку, ремонт.. Я не перебірливий, людей поки що не боюсь - можу й в метро поїздити. Паралельнео виплачую щомісячно 600 євро іпотеки за ще не добудовану квартиру (60 м2). Ну трохи вляпався в певний час, але маю надію, що до кінця року вже матиму свої 4 стіни під Києвом. Таким чином ще й "на масло" вистачає.
Просто дивлячись, у кого які бажання. Я поставив собі за ціль спочатку квартиру, потім діти, а машина - це бажано, але не горить. Тим паче що мене добивають затори і "культура" києвських водіїв. А я трохи нервовий ;)
Стосовно забезпечення майбутнього дітей. Вважаю, що вони самі мають себе забезпечити. Моє ж завдання - дати їм інструментарій для досягнення ними їхніх цілей, а саме - вивчити і уму-разуму навчити. Я дякую своїм батькам, що вони мене вивчили, а далі я сам в вільне плавання. І не шкодую.
Так що, кожному своє. При цьому, аби взяв гривневий кредит, трохи б в плюсі був, менше валютного ризику. Та й розмір виплат таким чином зафіксівував, а ЗП якось виб"ємо побільше.. З часом.

Ну-у-у-у 1500 - на еду, одежду+непредвиденные траты на двоих :shock: - это просто мизер. Не представляю даже... Точнее как на спор прожить 1 месяц- кое-как представляю (с трудом но придумать можно) - но годы - никак! Ну 1-1,5 года если не болеете, одежды у вас за предыдущие годы накуплено вдоволь, а модой не "болеете" и питаться готовы какой-то хренью и еще если-если-если.
Тут девушка, пользуясь своей женской интуицией :) говорит, что статья мужчиной написана (а кто спорит??) и что 5000 грн на семью в месяц - это мало.
В вашем случае о походах в кафе-ресторан можно забыть. Да что там! В кино не сходить! А друзьям на д.р. что дарите? А на свадьбу родственникам?
Интересно было бы узнать...
Так и брак распасться может и друзей не останется - с ними же общаться надо.
Вообщем, кошмар. И скольк лет вы будете так жить с ипотекой? 10 ? 15?
Так же интересно было бы узнать сколько был 1-й взнос и где взяли деньги (наследство, заработали и т.п.).
А сейчас В комнате комуналки? А ремонт-мебель-и т.п. в новой квартире за что покупать будете?

Интересно сколько таких людей в % отношении? Думаю 2-3% :)
И интересно было бы узнать когда сдадитесь... Ведь это лучшие годы жизни!!!
Спасибо за интересное мнение о жизни на 3500

Ну ви взагалы про щось почали казати.
Якщо є ціль - квартира, то про які ресторани може йти мова?
Та й ресторани - сумнівне задоволення. Я би наприклад, не зміг потратити добовий заробіток на ресторан. Мені увесь час здається, що купили м.яса за 50 грн кіло, підсмажили і продають мені по 5 тис грн кіло :)))))
Якщо ти бідна людина і намагаєшся скопити на квартиру, то про які ресторани може йти мова?
Навіщо тобі авто якщо у тебе навіть квартири немає?
Квартира - товар необхідний, а авто - розкіш. Саме тому авто у нас продають за ринковою ціною а квартири не хочуть опускать і все.
Чому ви дивуєтесь що можна жити на 100 грн в місяць?
Якщо купувати 500 грам м.яса у день на людину і смажити його - це 25 грн у день. 30 днів - 750 грн . На людину. Для мене краще ніж смажене м.ясо навіть не можна придумать. Отже, якщо я харчуюсь досхочу найсмачнішою їжею, шашликами то це 750 грн в місяць.
Якщо їсти через день м.ясо або розбавляти його ще галушками або картоплею - то це уже буде 500 грн на їжу.
Одежа... не знаю де ви знаходите таке дороге, але у Києві джинси можна купити за 300 грн, сорочку за 200. Відкладаючи по 200 грн в місяць можна щомісяця куплять сорочку або 2 джинсів за 3 місяці.
Але ж 2 джинсів можна носити і 3 роки!!!!!
5 сорочок і 2-є джинсів - гардероб на 3 роки можна купити за 6 місяців... ну ще треба зимове пальто і туфлі....
Але логіку ви зрозуміли? 500 грн на їжу, 200 на одежу і ти живеш просто чудово, одягаєшся у середньостатистичну одежу і їси середньостатистичну їжу, навіть краще...
куди можна потратить 2000 грн на людину в місяць на їжу і одежу? Хіба шо якщо купувать дольче габбана якесь і по ресторанам ходить.
Але які можуть бути ресторани якщо людина має ціль - квартиру...
ресторан - розкіш, квартира - необхідність... якщо у вас нема хліба то про яку ікру може йти мова? :)))))
uran235

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:13

uran235, тут вопрос двух крайностей. Один говорит - а как же без ресторанов. Другой - 500 гр. мяса в день. А истина, как всегда, где-то посередине. Нельзя себе отказывать во всем, но и потреблядство - тоже плохо.

СЕРЖ79, Но и инфляция имеет место быть. Депозит как раз перекрывает ее.
Haborym

Подякував: 10 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:17

uran235
Ну да... :) Вы посчитали еду - одно мясо. А напитки, чай, кофе. А овощи. С одним мясом у вас начнутся проблемы с желудком - даже пытка была такая в древности. Вот и выйдет в итоге 1000 грн. И на одного. А в посте 1500 на двоих. Но даже если взять 750 на еду - то 1500 на двоих уже вышло.

А по одежде вы приводите мне пример только по мелочам. На самом деле у семьи есть еще косметика+парфюмерия, носки, трусы. Зимнюю и осеннюю одежду вы вообще опустили - так мол...

Не я говорил и раньше, что понимаю что так можно выжить. Но жить на протяжении 5 лет - не представляю.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:20

Haborym
Мы вроде говорим о стабильной цене или Вы думаете цена будет расти на % инфляции
СЕРЖ79

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:31

Re: Звичайний приїзджий

uran235 написав:...
Якщо є ціль - квартира, то про які ресторани може йти мова?
...
Якщо ти бідна людина і намагаєшся скопити на квартиру, то про які ресторани може йти мова?
Навіщо тобі авто якщо у тебе навіть квартири немає?
Квартира - товар необхідний

Квартира - фетиш? Цель с большой буквы Ц?

"Навіть квартири немає" - це "навіть хліба" може не бути. А не иметь собственной квартиры - это не трагедия и не печать отверженного.
Людей после смерти в рай только по ордеру на квартиру впускают?
Если человек видит, что ну никак он с его доходами на квартиру не насобирает, либо будет отказывать себе во всем весь остаток жизни - так пусть плюнет на ту квартиру и живет достойно.
А идея-фикс "купить для детей \ оставить детям" - это просто что-то не укладывающееся в моей голове...
tau

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:32

tau
А в 55 лет вы где будете жить??? :)
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:33

jde написав:uran235
Ну да... :) Вы посчитали еду - одно мясо. А напитки, чай, кофе. А овощи. С одним мясом у вас начнутся проблемы с желудком - даже пытка была такая в древности. Вот и выйдет в итоге 1000 грн. И на одного. А в посте 1500 на двоих. Но даже если взять 750 на еду - то 1500 на двоих уже вышло.

А по одежде вы приводите мне пример только по мелочам. На самом деле у семьи есть еще косметика+парфюмерия, носки, трусы. Зимнюю и осеннюю одежду вы вообще опустили - так мол...

Не я говорил и раньше, что понимаю что так можно выжить. Но жить на протяжении 5 лет - не представляю.

ну про що ви кажете.... які овочі? кіло овочів завжди дешевше кіла м.яса... я порахував найдорожчий продукт і найсмачніший...
хочете, купуйте 250 гр м.яса і 500 грам овочів...
я наприклад, овочів не можу їсти - дуже не добра їжа... можливо, і корисна...
Основна ідея мого поста - якщо є необхідність купити квартиру - товар першої необхідності, то навіщо купляти зайву їжу чи одежу - предмети розкоші? не кажучи уже про авто :)))))
Важко з вами говорити коли ви чіпляєтесь до кожного слова, немов, не зрозуміли ідею...
тоді пост буде дуже довгим - хто його прочитає?
я сказав, що необхідну одежу можна купить за 6 місяців і носить 3 роки... далі, самі здогадайтесь :)))))
пальто зимове - 1000 грн, якщо дороге - 1500 грн (в магазині таких купа) - це 6 місяців складать і 5 років носить.
туфлі - найдешевші - 350-500 грн вистачить на рік.. 2 місяці...
шкарпетки, всяка всячина - 30 грн у місяць вистачить? здається, пара шкарпеток коштує гривень 10. 12-15 пар шкарпеток на рік вистачає?
Отже, як не крути а все те що я перерахував, що можна носить 3 роки можна купить за 1,5 роки.... тобто, мало не по 100 грн в місяць необхідно на одежу... я беру 200 тобто в 2 рази більше про всяк випадок, хоча не знаю куди так багато витрачать :))))
Про каву... вам шо кави на роботі не дають, чи чаю? ви дома часто п.єте чай? я - раз у місяць десь :)))))))))
І врешті решт.... основна ваша ідея - морально важно вижити за таких умов.
Відповідь: є 2 варіанти: 1) складать на квартиру усе життя
2) прожить частину життя так як живе основна маса населення, тобто, на основних потребах.
Кожен вибирає що йому ближче.

Особисто мені як і більшості моїх друзів приємніше і комфортніше жити так як мені комфортно.
А так як мені комфортно - я перерахував. Якщо я витрачаю більше - мені не комфортно, здається, що так тяжно зароблять гроші і витрачать їх на якісь предмети розкоші не хочеться.... неприємно і відчуваєш себе дурнем купуючи м.ясо у ресторані по 1 тис грн кіло :)))))
Або одежу яка у Європі коштує копійки, у Нью-Йорку футболки 3 на 10 доларів, або 5 на 10 доларів, а тут їх продають хто зна як, немов це предмет розкоші :))))))))))))
Востаннє редагувалось uran235 в Сер 16 чер, 2010 14:40, всього редагувалось 2 разів.
uran235

#<1 ... 3233343536 ... 43>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє