|
АЛІКО АІГ Життя (ALICO AIG Life) Metlife Alico |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.
Додано: Нед 12 лип, 2009 11:50
psi-factor! написав:А що там з Граве відбувається? .... Мені нещодавно рекламували представники Евролайфу, що "королівська" Граве , почуває себе надпотужно!
kleo* написав:Вперше чую.... наведіть реальні факти!!!
sharm_sv написав:Вот так легко. Зашёл на форум и написал ерунду. А если придётся ответить за свои слова???
В граве не дуже стабільна ситуація на ринку.
Основні платежі в валюті.
Податок на коливання курсу валют (приблизно 20% вони повинні сплатити державі).
Тому не обліковують фінансові показники.
http://www.uainsur.com/files/forall/lif ... 050609.xls
З.І. Хоча це не тема цього розділу.
-
Jekill
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 13 лип, 2009 01:33
В граве не дуже стабільна ситуація на ринку.
Основні платежі в валюті.
Податок на коливання курсу валют (приблизно 20% вони повинні сплатити державі).
Тому не обліковують фінансові показники.
http://www.uainsur.com/files/forall/life_piksotova/2009/26032009/1/life_1kv_050609.xls
З.І. Хоча це не тема цього розділу.[/quote]
[size=14]Ви це про що????? Основні фінансові показники, що є найважливішими для клієнтів, Граве Україна публікує - Активи, Резерви, Частка перестраховиків, Страхові виплати!!!! І якщо, розкрити очі, то можна впевнитись, що їм абсолютно не туго (Страхові резерви - найбільші серед усіх представлених компаній), а навпаки............... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не пишіть краще нічого, коли не тямите))))[/size]
-
kleo*
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 13 лип, 2009 11:07
kleo* написав: [size=14]Ви це про що????? Основні фінансові показники, що є найважливішими для клієнтів, Граве Україна публікує - Активи, Резерви, Частка перестраховиків, Страхові виплати!!!! І якщо, розкрити очі, то можна впевнитись, що їм абсолютно не туго (Страхові резерви - найбільші серед усіх представлених компаній), а навпаки............... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не пишіть краще нічого, коли не тямите))))[/size]
Агент граве?
Я щось не правильно написав?
Крім тих показників, що ви вказали, існують ще інші показники, не менш важливі.
Я говорив про облік всі показників, а не деяких окремо взятих.
І ще виникає питання: навіщо залучена така велика частка перестраховиків в страхових резервах?
-
Jekill
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 13 лип, 2009 12:23
Jekill
Не менш важливі показники???? Показана загальна сума страхових платежів, але не показана частка юр/фіз. осіб, 1-го та 2-го років. Для кого це так важливо?
І якби Ви трохи розумілися на фінансах, то знали б, що частка перестраховиків чим більша, тим це надійніше для клієнта! А в Граве Україна вона є такою великою саме тому, що в першу чергу, її страхові резерви перестраховані в австрійської матері - GRAWE.
Ви хочете привести аргументи не на користь Граве, але виходить навпаки. Ви самі того не розуміючи вказуєте на її надійність!
В документі, на який Ви ссилаєтесь одразу видно хто є лідерами ринку - Аліко АІГ Життя та Граве Україна.
А чи є я агентом Граве? - Ні, я фін. консультант Євролайф, представляю програми як Аліко, так і Граве. І як би не була впевнена в їх надійності, ніколи б не рекомендувала ці компанії своїм близьким та друзям заради грошей.
Тому Ваша думка є суб'єктивною і не обгрунтованою, реальні цифри кажуть зворотнє!!!
-
kleo*
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 13 лип, 2009 22:05
kleo* написав:А чи є я агентом Граве? - Ні, я фін. консультант Євролайф, представляю програми як Аліко, так і Граве. І як би не була впевнена в їх надійності, ніколи б не рекомендувала ці компанії своїм близьким та друзям заради грошей. Тому Ваша думка є суб'єктивною і не обгрунтованою, реальні цифри кажуть зворотнє!!!
А що з податком на коливання курсу валют(Не скажете яку вони суму виплатили=втратили)?
Так, показана загальна сума страхових платежів за весь період роботи граве на ринку.
А яка сума за 2008?
Який інвест. дохід за 2008?
З.І. І що ви можете рекомендувати, якщо граве не виплачує навіть за групи(І,ІІ,ІІІ), лише по таблиці травм. Та й розбивок платежів нема, лише разовий.
Я не кажу, що граве погана компанія, я звернув увагу на те, що в них зараз не найкращий час в зв'язку з їхньою привязкою до долара(точніше поналуплювали доларових полісів).
-
Jekill
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 13 лип, 2009 22:09
kleo* написав:А чи є я агентом Граве? - Ні, я фін. консультант Євролайф, представляю програми як Аліко, так і Граве.
І взагалі граве не має своїх власних агентів по лайфу(лише ризикове), всі права на продажу в євролайф.
Ставлячи питання, я питався чи безпосередньо Ви продаєте граве.
-
Jekill
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 15:59
[quote]Так, показана загальна сума страхових платежів за весь період роботи граве на ринку.
А яка сума за 2008?[/quote]
Ви такий неуважний!!!! Документ, який ви навели - це інфа за 1-ий квартал 2009 року! А, якщо цікавить цифри за 2008 рік, чи попередні роки, то читайте звіти на сайті Ліги страхових організацій України -
http://www.uainsur.com/ua/insurance_mar ... is/lifeins
[quote]З.І. І що ви можете рекомендувати, якщо граве не виплачує навіть за групи(І,ІІ,ІІІ), лише по таблиці травм. Та й розбивок платежів нема, лише разовий[/quote]
Групи 1,2,3 - це класифікація інвалідності, визнана в Україні. А Аліко та Граве визначають інвалідність за %-ми, які в усьому світі приблизно однакові. Для клієнта різниці немає: він може мати за державною класифікацією, наприклад, 2 групу, що прирівнюється 40% (чи 50,60% і т.д.) за таблицями СК. Кожен випадок індивідуальний.
А щодо порядку сплати, то Ви неправі. Граве Україна йде на зустріч своїм клієнтам і дозволяє (за проханням клієнта)розбивати платежі на піврічні і поквартальні. Хоча перший має бути разовим
[quote]Я не кажу, що граве погана компанія, я звернув увагу на те, що в них зараз не найкращий час в зв'язку з їхньою привязкою до долара(точніше поналуплювали доларових полісів).[/quote]
А я кажу, що потрібно підтверджувати свої висловлювання про "не найкращий час" фактами і цифрами!!!!! А поки що я наведу показники фінансової діяльності за 2008 рік - http://www.grawe.ua/cps/rde/xchg/SID-8B ... 32_956.htm
Востаннє редагувалось kleo* в Вів 14 лип, 2009 16:06, всього редагувалось 1 раз.
-
kleo*
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 16:04
Jekill
І взагалі граве не має своїх власних агентів по лайфу(лише ризикове), всі права на продажу в євролайф.
Ви думаєте, я не в курсі???
-
kleo*
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 18:13
2kleo*
каждый год индексируется только страховая сумма на случай смерти, но деньги, которые Вы проплатили за индексацию никуда не уходят, а откладываются в Вашем личном Фонде Индексации, который Вы также получите при дожитии.
Когда Алико начинает информировать о размере этого фонда?
-
And.rue
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лип, 2009 21:44
And.rue
Когда Алико начинает информировать о размере этого фонда?
Alico начинает ежегодно информировать клиента о состоянии его сбережений (инвестиционный доход, Фонд индексации и т.д.) после трёх лет действия программы, т.е. с 4-го
-
kleo*
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему