kleo*
Тобто ситуація з оплатою податку на курс коливаня валют (20%) це нормально для фінансової структури(тобто граве)?
|
|
![]() kleo*
Тобто ситуація з оплатою податку на курс коливаня валют (20%) це нормально для фінансової структури(тобто граве)?
![]() Jekill
Я не працюю у фінансовому відділі компанії Граве, а тому не можу сказати на скільки негативно даний податок впливає на їх фінансову діяльність. Проте за 2008 р.показник ЧИСТОГО ПРИБУТКУ (вже оподаткованого усіма можливими і неможливими податками) складає більш, ніж 21 МЛН грн. А це говорить про те, що Граве залишається надійною та стабільною компанією, яка в змозі повністю виконувати свої зобов'язання перед клієнтами І хоча я не проти далі обговорювати діяльність СК Граве Україна, проте це ж все таки тема Аліко АІГ Життя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Интересно было бы знать как вы оцениваете надежность страховой компании? Какими критериями руководствуетесь? Кроме того, что вы там работаете как агент.
![]()
Підла брехня! Для виплати по інвалідності вимагають довідку про інвалідність не нижче 2-ї групи. Інфаркт для них не нещасний випадок (ну так, сім"я має бути щасливою, ви не знали?!). Ніяких власних коефіцієнтів не застосовують - говорюяк людина, яка з цим стикалася і отримала грубу відмову у виплаті страхової суми. Договір розриватимемо, оскільки сенсу в ньому ніякого
![]()
Ну блииин Ну чому мы такі глюпіііі!!!! Чому че інфаркт має обслуговуватись стандартним договором лайфу? Після інфаркту були віддалені наслідки? Не відновилась "нормальна" функція органів? Зрозумійте одне, поліси Аліко та Граве для живих та здорових. (у самому широкому змісті) Після поганого прелому не відновлювалась робота кисті руки. Так, це страховий випадок. Так це неочікувана подія, які не можна було передбачити. А інфаркт? Це прогнозована подія. Подія якій не змогли запобігти. Але яка погла бути упереджена за певних зусиль. Тут має працювати поліс іншого типу. Інфакрт це лікарська помилка!!!
![]() Да, стоит, только вы вкладываете не в компанию, а в себя. Задумайтесь. А это большая разница, вкладывя в компанию, вы ничего не получаете, только отдаете деньги,; если же вы рацционально подходте к вопросу, изучаете и вкладываете в стабильную компанию, которая принадлежит на 100% иностранным инвесторам, то вы вкладываете прежде всего в себя и в свое будующее, Здесь бояться нечего, единственное преупреждение - изучите внимательно, что вы покупаете, ведь неправильно воспринятая информация может послужить дальнейшим конфликтом между вами и компанией. т.е. ЧИТАЙТЕ внимательно ПРАВИЛА СТРАХОВАНИЯ И ПАКЕТ ПРОГРАММ, который вы покупаете. если что-то не понятно, лучше перезвоните напрямую в компанию и проконсультируйтесь.
Алико - одна из найболее стабильный компаний на Украине. .ли есть вопросы - задавайте. Со страховым рынком знакома очень хорошо.
![]()
Добре. Приведіть цитату з правил страхування, до згаданого полісу, де було б вказано, що інфаркт це страховий випадок. Вибачте, але ви підписались під цими правилами. Тобто визнали їх і зрозуміли. Єдиний хто винен у даній ситуації, це Ви ;(
![]() Дело в том, что когда человек подписывает договор, всего что с ним может случиться не предусмотришь. Приходится полагаться на заверения страхового агента и на репутацию кампании. Так было и со мной, и я тоже попал из-за некомпетентности страховщика.
А по-поводу инфаркта - я думаю, что он должен подпадать либо под болезнь, либо под несчастный случай.
![]()
Так он и попадает в эту категорию. Но только в том случае если есть летальный исход, или причинен невостановимы ущерб. Если нужны деньги на лечение, то это покрывается полисом медицинского страхования.
|
|