АЛІКО АІГ ЖИТТЯ -
Дуже професійний високохудожній ЛОХОТРОН.
Майже "Гра в наперстки" тільки офіційна(((
|
|
![]()
Не стану вдаватись у дутальну полеміку. Так думки в голос. ЛОХОТРОН, в цьому випадку, для громадян України. (пересічних). Договір, як і всі документи з банками, страховими компаніями, кредитними спілками тощо, складений у "одні ворота". Пересічний немає альтернативи. І на скільки мені відомо НІ ОДНОМУ ІЗ ЛОХАНУТИХ НЕ ВДАЛОСЬ УКЛАСТИ ДОГОВІР ІНАКШИЙ ВІД ТОГО ЯКИЙ НАВЯЗАЛА ЛОХОМАМА, А власне процес навязування має всі ознаки розводу. Ще раз оговорюсь ВИСОКОХУДОЖНЬОГО РОЗВОДУ. А кота в мішку таки продають. Відносини з ЛОХОМАМОЮ носять тільки умовно двосторонній характер, врегульований договором. Набагато більше істотних умов цієї співпраці (процесу лохування пересічних) записані у внутрішніх документах ЛОХОМАМИ, І пересічні взнають про вміст мішка коли вже чують запашок ЗДОХЛОЇ КІТКИ. Ваші аргументи зможе за помірну плату спростувати перша краща циганка. ![]() >>НІ ОДНОМУ ІЗ ЛОХАНУТИХ НЕ ВДАЛОСЬ УКЛАСТИ ДОГОВІР ІНАКШИЙ ВІД ТОГО ЯКИЙ >>НАВЯЗАЛА ЛОХОМАМА
А зачем? На каком основании? Договора составляются на основании Правил, которые проверило и утвердило наше ГОСУДАРСТВО. Правила агент обязан дать для ознакомления ! Если не дал вопросы не к компании а агенту. Это единственный признак "лохотрона"? Сначало узнайте о принципах страхования жизни у нас и в мире. о том как рассчитываются выкупные суммы. как распределяется доход и как выплачиваются страховые возмещения.. Если же договор клиентом подписан то он согласен с условиями страхования. ![]()
Вот-вот... Не тратьте время... ![]() ![]()
![]() [quote="McFly"]>>
А зачем? На каком основании? [/quote] Навіщо? Ви читали неуважно. Для рівновправності відносин між обидвома сторами.. На якій підставі? Згідно ЦКУ (подивитись Вам № і назву статті?) на вимолгу однієї із сторін.. [quote="McFly"]>> Договора составляются на основании Правил, которые проверило и утвердило наше ГОСУДАРСТВО. Правила агент обязан дать для ознакомления ! Если не дал вопросы не к компании а агенту.[/quote] Будьте ж реалістичнішими. Яке "Гасударство" про що Ви. Купка корумпованих чиновників? Чи може Верховна зРада закон якийсь прийняла щоб погодити той договір? [quote="McFly"]>> Это единственный признак "лохотрона"?[/quote] Лохотрон - створення оманливого, помилкового вдаваного уявлення, ілюзії. Нормальні люди всі розуміють, що АЛІКО це велика планетарного масштабу піраміда. Яка рано чи пізно розсипеться. Я це розумію. Нікого переконувати у чьому не збираюсь. [quote="McFly"]>> Сначало узнайте о принципах страхования жизни у нас и в мире. о том как рассчитываются выкупные суммы. как распределяется доход и как выплачиваются страховые возмещения.. Если же договор клиентом подписан то он согласен с условиями страхования.[/quote] Дякую. Ви вже там самі якось пошукайте чим заманити чергових лохів. А Я той цирк бачив. Свої висновки зробив. І хоч і спрощено але аргументовано дав цьому оцінку. ![]() [quote="OrlandO"]Наговорил - лишь бы наговорить. Треп без фактов, в чем лохотрон ? Как обманывает Алико клиентов ? Вы хоть их договор в глаза видели ?[/quote)
Якщо Ви не помітили, у нас тут був невеличкий діалог. Якщо Ви не зрозуміли значить зазначене Вас не стосувалось. ![]() Або інше, виберіть самі. ![]() Договір я бачив. І навіть вже встиг розірвати. І не один. А навіть два. Ще раз останній поясню для тих хто не доганяє. Я маю чіткі переконання які грунтуються на 5-річному досвіді "співпраці" із "Лохомамою-Аліко" Нікому нічого доказувати не збираюсь. Тим паче якщо мова йде про прохильників і аполагетіів РОБЕРТОФЛЕТЧЕРИЗМА в неньці Україні..
|
|