|
НДС облигации |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Вів 14 вер, 2010 11:29
Sammy написав:100%. Счас самые нетерпеливые насытятся и успокоятся. А по мере зачисления бумаг на счета предложение будет плавно нарастать.
"Вчера я понял суть американского футбола, когда увидел, как бабушка кинула рыбью голову в середину стайки куриц... "
-
Глеб
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 вер, 2010 11:54
поверьте вы не одни такие
масса предприятий на разных стадиях "не попала в реестр" или была "отсеяна при последующих согласованиях"...
-
spqr
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 вер, 2010 12:05
Глеб написав:Sammy написав:100%. Счас самые нетерпеливые насытятся и успокоятся. А по мере зачисления бумаг на счета предложение будет плавно нарастать.
"Вчера я понял суть американского футбола, когда увидел, как бабушка кинула рыбью голову в середину стайки куриц... "
Нет, такой футбол нам не нужен)))
-
Sammy
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 вер, 2010 12:27
Глеб
Люди уже проверили, нас нет.
-
@@@
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 вер, 2010 12:52
@@@ написав:Глеб Люди уже проверили, нас нет.
Ничего страшного - правительство еще планирует выпустить НДСок на 10-12 миллиардов.
-
Глеб
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 вер, 2010 13:52
Глеб
Выяснили причину, на непонятно на какой стадии ( а скорее всего умышленно), указан срок существования предприятия меньше года. На самом деле фирма зарегистрирована в 2006, владеет земле и недвижимостью. Во такие кидки у власти!
-
@@@
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 вер, 2010 13:53
@@@! Ну, значит Вам и не надо. Там-то виднее...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Вів 14 вер, 2010 13:56
На данный момент рабочий дисконт по Ндс облигациям 18-22%. 18% есть сделки с Сбербанком России. Так что господа кто владеет данным продуктом, пользуйтесь информацией.
-
@@@
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 вер, 2010 14:02
Да akurt
Да, уж 
-
@@@
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 вер, 2010 15:07
Есть еще свет в конце тоннеля:
Віце-прем'єр Сергій Тігіпко запевнив, що до кінця вересня держава остаточно розрахується з підприємствами ПДВ-облігаціями. Про це він заявив журналістам в уряді.
"На сьогоднішній день вже зараховано нашим підприємствам більше 13 мільярдів ПДВ-облігацій. Можу сказати, що доходність, яка сьогодні є на ринку, уже складає 18-19% дисконту", - підкреслив віце-прем'єр. При цьому урядовець нагадав, що прогнози аналітиків не справдилися.
"Якщо ви згадаєте, всі лякали, що дисконт буде 30-53%, а сьогодні вже 18-19%, хоча вони тільки поступили на ринок", - зазначив він. "Тобто, я вважаю, ми зробили гарний інструмент, який всіх практично задовольнив", - додав Тігіпко. За його словами, залишається 3,3 млрд. гривень, які ще потрібно повернути.
"Я думаю, що їх буде повернуто до кінця цього місяця. Там залишилися надзвичайно дрібні компанії, яких багато, там просто сам механізм складний", - пояснив віце-прем'єр.
Як відомо, Кабінет міністрів має намір звернутися до МВФ з приводу збільшення квоти випуску ПДВ-облігайцій ще на 10-12 млрд. гривень.
-
Глеб
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему