Просто Вася написав:П.С. перекидки у відділенню через їх систему йдуть на ура - перевірено вже, а через E-Banking КУ. можливо вірус
У вас цифровой сертификат на машине установился корректно?
Джава последней версии стоит?
|
|
![]()
Джава стоїть остання, недавно апгрейдив. Сертифікат встановлений, тобто все йде нормально йде підтвердження сертифікату, але транзакції не йдуть тупо пише "відхилено системою" без пояснень. але в основному після операції внизу екрану Причина відхилення "Internal processing error" Оперцаційка XP SP3. думав шо це проделки Microsoft в мене ліва віндуза. Так я пробував на HP компі з ліцензійною віндузою. КУ
![]()
1. До окошка выбора сертификата с вашей ФИО доходит? А когда сертификат ставили его доп. паролем защищали? 2. У меня работает только с того компа, с которого сертификат ставил. Востаннє редагувалось ПроходилМимо в Суб 14 лют, 2009 14:10, всього редагувалось 1 раз.
![]()
да доходить, пробував і з високом захистом (додатковий пароль) і з серднім (без пароля) всерівно КУ. Може треба якусь унікальну Джаву від Універсал банку а не від Sun поставити ![]()
![]() Вот зараз буду робити
Пище - "Трансакцію буде ініційовано наступного банківського дня (16/02/2009)." Дивно це переказ між власними рахунками, має робитися автоматично - це сказано на сайті. Дальше "Підтвердити" мій сертифікат Закрытый ключ CryptoAPI Причина відхилення Internal processing error. 15520............. КУ робив це зараз в online
![]()
Неа, як він міг закінчитися коли я тільки сьогодні його обновив. В мене вже такий потужний список відізваних сертифікатів (10) як мінімум
![]() В инет банкинге через оперу переводы на отсылаются. Но тут возможно глюки плагина. А в IE6.0 пашет хорошо. Сертификат делал обычный микрософтовский.
![]()
Это я про гривну, а не про Универсал банк. Гривну народ вносил в УкрПромбанк, Надра, ПИБ, а в этот умные люди ложат валюту ![]()
![]()
По выходным переводы между своими счетами не всегда выполняются. Предлагают перенести на банковский день. Перемудрили - проблема с сертификатом - попробуйте в отделении заменить весь пакет - конверт или счет вообще, если упираются, благо - бесплатно. ![]()
|
|