|
Універсал (Universal Bank) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 14 лют, 2009 19:44
Просто Вася написав:Вот зараз буду робити Пище - "Трансакцію буде ініційовано наступного банківського дня (16/02/2009)." Дивно це переказ між власними рахунками, має робитися автоматично - це сказано на сайті. Дальше "Підтвердити" мій сертифікат Закрытый ключ CryptoAPI Причина відхилення Internal processing error. 15520............. КУ
робив це зараз в online
С большой долей вероятности ошибка с вашей стороны, все что осталось посоветовать снять скрины и отправить вместе с номером и описанием ошибки в саппорт если этого еще не сделали.
Попробуйте с другой машины.
-
Setta
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 104 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 лют, 2009 20:53
Grover написав:Setta написав:Grover написав:Щас гривну никто не вносит на депозит, особенно в этот банк.
"особенно" Я вас прошу не начинайте хоть здесь.
Это я про гривну, а не про Универсал банк. Гривну народ вносил в УкрПромбанк, Надра, ПИБ, а в этот умные люди ложат валюту 
Для умных: ложат х*й,а валюту кладут.
-
Яша
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 лют, 2009 22:28
Setta написав:Просто Вася написав:Вот зараз буду робити Пище - "Трансакцію буде ініційовано наступного банківського дня (16/02/2009)." Дивно це переказ між власними рахунками, має робитися автоматично - це сказано на сайті. Дальше "Підтвердити" мій сертифікат Закрытый ключ CryptoAPI Причина відхилення Internal processing error. 15520............. КУ
робив це зараз в online
С большой долей вероятности ошибка с вашей стороны, все что осталось посоветовать снять скрины и отправить вместе с номером и описанием ошибки в саппорт если этого еще не сделали. Попробуйте с другой машины.
Пообував на чотирьох різних машинах, більше схиляюся що це проблема з сертифікатами, IE-7 стоїть може попробувати поставти IE-6
-
Просто Вася
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 лют, 2009 09:52
Просто Вася написав:Пообував на чотирьох різних машинах, більше схиляюся що це проблема з сертифікатами, IE-7 стоїть може попробувати поставти IE-6
У вас даунлоадеров никаких не стоит? Возможно они интегрированы в эксплорер и перехватываеют.
-
Setta
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лют, 2009 10:10
Setta написав:Просто Вася написав:Пообував на чотирьох різних машинах, більше схиляюся що це проблема з сертифікатами, IE-7 стоїть може попробувати поставти IE-6
У вас даунлоадеров никаких не стоит? Возможно они интегрированы в эксплорер и перехватываеют.
Кого они перехватывают?:shock: Вы тоже "программист - IT - специалист"?
Надо не мудрить, а начать с нового пакета. Установить сертификат на один комп и с этого компа и работать. Естественно не забыть защиту от троянов.
Наличие сертификатов на множестве компов значительно повышает риск, что появится троян, который сможет воспользоваться вашим сертификатом в своих целях. Хотите работать со своим счетом из любого интернет-кафе - ищите другой интернет-банкинг.
-
ПроходилМимо
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 лют, 2009 11:05
кстати, советую поставить IE6, если у вас седьмой. В основном эти продукты рассчитаны и тестированы на 6-ом IE.
-
anydoby
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 лют, 2009 11:19
Просто Вася написав:Вот зараз буду робити Пище - "Трансакцію буде ініційовано наступного банківського дня (16/02/2009)." Дивно це переказ між власними рахунками, має робитися автоматично - це сказано на сайті. Дальше "Підтвердити" мій сертифікат Закрытый ключ CryptoAPI Причина відхилення Internal processing error. 15520............. КУ
робив це зараз в online
+1 ... У меня между ощадным и текущим такая же проблемма!!! ...
Но Межбанковские платежи идут на ура!!!! 
-
psi-factor!
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 12:36
psi-factor! написав:Просто Вася написав:Вот зараз буду робити Пище - "Трансакцію буде ініційовано наступного банківського дня (16/02/2009)." Дивно це переказ між власними рахунками, має робитися автоматично - це сказано на сайті. Дальше "Підтвердити" мій сертифікат Закрытый ключ CryptoAPI Причина відхилення Internal processing error. 15520............. КУ
робив це зараз в online
+1 ... У меня между ощадным и текущим такая же проблемма!!! ... Но Межбанковские платежи идут на ура!!!! 
Так може це проделки самого банку - типа самі заблокували ці транзакції між власними рахунками, хочеш перекинути гроші з ощадного на поточний йди у відділення. А вони будуть думати чи робити цю транзакцію чи ні. Скоріше за все так воно є (фінансова криза на дворі). Якщо це так то я більше гроші в цей банк не понесу. Стільки часу і нервів втратив за 2 останні тиждні, що провести ці транзакції. Що тільки не перепробував А ЦЕ ВОНИ ТАК КЛІЄНТІВ НАГИНАЮТЬ.
Тоді справді банк отстой. Могли б якийсь ліміт на тразакцію в день ввести.
-
Просто Вася
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 12:45
ПроходилМимо написав:Setta написав:Просто Вася написав:Пообував на чотирьох різних машинах, більше схиляюся що це проблема з сертифікатами, IE-7 стоїть може попробувати поставти IE-6
Это попытка хамить? Право не стоит, надеюсь Вы извинитесь.
По сути. При установке сертификата подгружается модуль, активный доунлоадер может перехватывать такую закачку на себя и в некоторых случаях пользователь может этого не замечать.
-
Setta
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 13:05
Setta написав:ПроходилМимо написав:Setta написав:Просто Вася написав:Пообував на чотирьох різних машинах, більше схиляюся що це проблема з сертифікатами, IE-7 стоїть може попробувати поставти IE-6
Это попытка хамить? Право не стоит, надеюсь Вы извинитесь. По сути. При установке сертификата подгружается модуль, активный доунлоадер может перехватывать такую закачку на себя и в некоторых случаях пользователь может этого не замечать.
Вибачаюсь.....
Но,
Ніяких downloader немає
Пробував на чистій віндузі, тільки проінстальованій, чистій як сльоза младенца.
Уж повірте, перепробував все. На двох компах на роботі і в дома, на роботі на чистій віндузі пробував. Короче перепробував все. Я вже писав в попердіх темах, я трохи з ПК маю справи, тому в цих речах розбираюся.
Переписувався з банком
Відповідь.
*****************************************************************************************
Вказана помилка не систематична та ви маєте рацію, не є помилкою настройок комп'ютера. Якщо Вам відомо у яких клієнтів така сама помилка, прохання повідомити нам.
Зараз ми займаємося помилкою. Я к тількі помилка буде виправлена, ми
повідомимо.
*****************************************************************************************
Якщо Ви працівник цього Банку, то пострайтеся цю тему пробити, ця проблема не тільки в мене.......
Просто дуже багато часу загаяв за спробами переказати кошти з ощадного на поточний рахунок
-
Просто Вася
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему