Не скажу, я на 1к купил.
Думаю, как вариант, можно купить на 1000 и 200 - одним заказом, если кто не хочет попасть на полную стоимость второго и боится. Но у меня уже лимит исчерпан.
|
|
Не скажу, я на 1к купил. Думаю, как вариант, можно купить на 1000 и 200 - одним заказом, если кто не хочет попасть на полную стоимость второго и боится. Но у меня уже лимит исчерпан. опыт подскажет.Всё лучшее детям и для себя)) Сэм на хмеле не так фонит дрожжами,но я банку-две варенья старого в брагу добавляю для своеобразного амбре на выходе.Ну и с сухопарником женю само собою. На то есть профильные алкофорумы)) в мордокниге от столичного метрополитена : Друзі, кому було зручно знімати кеш в у вестибюлях станцій? Постійна комісія Київради з питань власності оприлюднила результат конкурсу на банкомати в метро. Переможцем став Приватбанк. Крім нього свою пропозицію надавав Ощадбанк. ***** Офіційний реліз Приватбанку: Банкомати ПриватБанку будуть обслуговувати пасажирів київського метро ПриватБанк обрано переможцем відкритого конкурсу на розміщення банкоматів у холах станцій столичного метрополітену, який проводила КМДА. Як повідомив керівник напрямку "Платежі та перекази" ПриватБанку Олексій Путятін, пропозицію щодо розміщення банкоматів і терміналів самообслуговування найбільшого банку було визнано найкращим як за рівнем орендної плати, так і за якістю запропонованих пасажирам послуг. “Прозорі умови конкурсу, які вперше за роки незалежності були забезпечені комісією з питань нерухомості київської міськадміністрації, дали можливість збільшити надходження до міського бюджету і дати киянам можливість користуватися на станціях метро найсучаснішими банківськими послугами, - зазначив Олексій Путятін. - Крім банкоматів ПриватБанку, найближчим часом на станціях метро будуть установлені і термінали самообслуговування, за допомогою яких кияни зможуть проводити комунальні та інші платежі, здійснювати перекази, купувати квитки на транспорт і отримувати інші банківські послуги". За інформацією ПриватБанку, в холах усіх станцій Київського метрополітену буде встановлено понад 100 банкоматів та терміналів самообслуговування ПриватБанку. Мережа банківського обслуговування в метрополітені буде доступна власникам банківських карток усіх українських банків, а також усім власникам соціальних карток киянина. На сьогодні ПриватБанк має найбільш розвинену мережу пристроїв самообслуговування в країні, це 7 276 АТМ і 12 711 ТСО. Востаннє редагувалось Мизантрóп в Суб 11 бер, 2017 20:58, всього редагувалось 1 раз.
Мучал чатик тут не много, не хотели начислять возврат 25% за сертификат, провели в ручную. Жаль что купил 1 на 200грн. Судя по условиям максимум что можно выжать это 1 сертификат на 1000грн. Согласны?https://docs.google.com/document/d/1FzncZKhcFVdzzQAgrJJuDiQdCosAfCVtaJ5xtbs0lEU/edit
Спасибо Ладно, я для себя его купил, этот подарочный сертификат. А если бы реально для подарка? Хороший такой "подарок" вышел бы, на обычном листике 34 символа абракадабры. И в Ашан Хотя бы предупреждали как то, что делать, если криво работает, для тех кому реально сертификат на подарок надо По моей "наводке" знакомый пытался купить акционный подарочный сертификат.
Вот что прислал: "Підтвердження проведення 2 платежів на суму 2 000.00 ГРН Шановний клієнт, радимо зробити транзакцію в будь-якому альтернативному каналі самообслуговування: банкомат, ТСО, відділення банку." Это вариант, как послать клиента, не отказывая? PS Сам ничего не покупал.
Жлобська і мутна аХція. Я не можу купити сертифікат Ашан вже 2 дні. Помилка. Шлапачина скрізь одним словом...
Де задня. Вчора з одного акаунта купив сьогодні з другого. А на рахунок жлобських от сьогодні листа отримав ще одну схему прикрили. "Влітку 2016 р. Aliexpress ввів можливість оплати покупок сертифікатами, які клієнт міг придбати в Особистому кабінеті магазину. Восени 2016, деякі клієнти, купуючи сертифікати та оплачуючи ними покупки, відкрили для себе, що кешбек нараховується ДВІЧІ: за покупку сертифіката, за покупку товару, сплаченого сертифікатом, на повну вартість товару. Цією схемою купівлі почали активно ділитися в соцмережах, знімали огляди Youtube, навіть купували сертифікати за сертифікати. Aliexpress, вводячи сертифікати, не планував платити кешбек двічі. Внаслідок масового розповсюдження даної схеми, магазин від учора, не попереджуючи про це додатково, технічно закрив можливість отримання подвійного кешбеку. Починаючи з 09.03.2017: кешбек за купівлю подарункових сертифікатів не нараховується, кешбек за товари, сплачені сертифікатами, нараховується на повну вартість товару (за мінусом доставки, купонів, знижок продавця). Прохання з розумінням поставитися до даної ситуації." pavyak В мене помилка на всіх акаунтах. На різних браузерах. Танцював як міг скрізь, нічого не допомагає!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||