Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
KIM30 написав:Клацнув в Субсидіях на Декларацію про доходи, а там у видах доходу вказано "Відсотки від розміщення депозитів" і сума. Тепер думаю, то може лише приватівські, бо за рік то щось мало?
KIM30 написав:Клацнув в Субсидіях на Декларацію про доходи, а там у видах доходу вказано "Відсотки від розміщення депозитів" і сума. Тепер думаю, то може лише приватівські, бо за рік то щось мало?
Треба забирати з привату тоді.
Наскільки я знаю депозити не враховують при призначенні субсидії. Поки що...
До сукупного доходу не враховуються сплачені особою аліменти, доходи від розміщення депозитів и далее по тексту .......,
Основание - { Абзац другий пункту 8 із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 752 ( 752-2015-п ) від 23.09.2015, N 635 ( 635-2016-п ) від 08.09.2016 }
До сукупного доходу не враховуються сплачені особою аліменти, доходи від розміщення депозитів и далее по тексту .......,
Основание - { Абзац другий пункту 8 із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 752 ( 752-2015-п ) від 23.09.2015, N 635 ( 635-2016-п ) від 08.09.2016 }
У дохід за нарахування субсидій із 2017-го хочуть враховувати депозити.
"Ми, напевно, внесемо депозити в розрахунок доходу домогосподарства для призначення субсидії. Але ми це зробимо з травня, вже після закінчення опалювального періоду. Тому що, це правильно врахувати, це все-таки можна вважати доходами, особливо коли відсотки за ним виплачують", – сказав Андрій Рева, міністр соцполітики. https://gazeta.ua/articles/life/_nastup ... yat/759768
Прикинув: в декларації світиться сума на 2000 більше ніж відсотки по депозитах в Приваті за 2016 рік. Цікаво, хто крім Привату ще може "зливати"? Може Фонд гарантування?
KIM30 написав:Скінчилися пікнічки. Прийдеться тепер попрацювати!
Козацький пікнік - це вино и шашлик, красномовство і гостинність! Хочеш зрозуміти людину — сідай з нею за стіл. Пікнік - релігійний ритуал, народжений в любові. Ключове слово тут саме «любов». Нею дихає природа, пропитане повітря, заряджений простір. В атмосфері справжнього пікніка незримо присутня магія, яку створює добре вино, що дозволяє людині відкрити серце. Між пікнічкантами повинні панувати любов і дружба, інакше свято не відбудеться! На пікнічку всі рівні, як перед Богом. За нього і перший тост завжди! Коли ми пікнічкуємо, стрілки годинника зупиняються. На козацькому пікніку завжди присутні предки. Їх згадують в тостах: вони живі доки ми їх пам'ятаємо! Нарешті колись ми з ними зустрінемося і разом продовжимо пікнічкувати! Адже пікнік історично - продовження церковної служби. А вино символізує кров Христову. Вино п'ють не заради сп'яніння, а щоб доторкнутися до традицій і вічності! Пікнік - це свято, що триває вічно!
KIM30 написав:Прикинув: в декларації світиться сума на 2000 більше ніж відсотки по депозитах в Приваті за 2016 рік. Цікаво, хто крім Привату ще може "зливати"? Може Фонд гарантування?
KIM30 написав:Прикинув: в декларації світиться сума на 2000 більше ніж відсотки по депозитах в Приваті за 2016 рік. Цікаво, хто крім Привату ще може "зливати"? Може Фонд гарантування?
Проценты до налогов смотрите?
ні, після стягнення податків. Якщо порівнювати відсотки до стягнення податків, то сума в декларації десь на 1000 менше за суму вказано цій декларації. Може десь погано порахував. Якщо хтось має 1 або 2 депо в Приваті, то рахувати значно легше.