Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
M-Audio написав:А ведь было когда-то. Кто-нибудь те времена ещё помнит? И телефон вообще был не нужен. Ностальгия.
Я помню, шо мона было на чеке из АТМ с десяток номеров доступа даж на чужую карту получить. С тех пор у меня есть виртуальный номер(типа Маэстро), который все никак не прибьют
Прихват при вході може слати на той номер СМС або дзвонити. Ви хотіли більше ніколи не зайти у П24? Є простіші способи цього досягнути.
Я хотел узнать, можно так сделать или нет, потому что думаю, что так было бы безопаснее. Не думаю, что изменить вход в П24 невозможно через отделение, но это и не важно, так как ответ на свой вопрос я получил выше. Мне этого достаточно.
apostol написав:А приватівська Платина (visa) дозволяє відвідувати бізнес-лаунжі?
Да
Є ще деякі умови:
Програма LoungeKey – Ваш доступ до VIP-залів аеропортів Отримайте доступ до 888 VIP-залів аеропортів по всьому світі за програмою LoungeKey. Покажіть адміністрації залу свою преміальну картку (Mastercard або Visa), і Вам буде надано доступ до зали, незалежно від авіакомпанії та класу авіаквитка. Список учасників програми доступний за адресою http://www.loungekey.com/privatbank Умови відвідування лаундж-залів залежать від типу картки. За картками Visa: Вартість послуги* – 27 USD за 1 людину (якщо Ви проводите гостей – 27 USD за кожного гостя). Період оплати – відразу під час входу до лаундж-залу з преміальною карткою Visa. Додаткова інформація: оплата проходить як купівля в Інтернеті, на картці повинно бути встановлено інтернет-ліміт. Після оплати обов’язково візьміть чек в адміністратора лаундж-залу! * Вартість послуги встановлюється платіжними системами та не залежить від банку. https://privatbank.ua/platezhnie-karty/vip-karty
Раніше можна було мати віп-сервісу трохи на халяву у Борисполі.
Сьогодні успішно знімав єврики по карті з терміном дії до 09/18. Так як зараз ставка по євро "виганяюща" клієнтів, то і не хотілось переробляти для одноразової операції і не як виявилось і по простроченій прекрасно проходить.
Долярчик написав:... там, взагалі, по всьому хочуть ВИГНАТИ клієнтів!
п. с. ... в понеділок піду замовлю суму в грн по виплаті депо......буду забирати.... - повернусь, коли будуть АДЕКВАТНІ І КОНКУРУЮЧІ % по депо!
Привату абсолютно не нужны деньги! Я здесь чисто из-за того,что Приват меня ниразу не подвёл,а то,что % меньше,чем в других,то я же здесь не миллиард $ держу! Почитаешь ветки других банков так аж страшно становится! А чего Вы пешком ходите и заказываете сумму? Я лично звоню на 3700 за 2 дня и без проблем заказываю!