Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Долярчик написав:от хочу мебель і техніку купити на ОЧ
А попробовать повысить лимит ОЧ через СИС не пробовали?
....я тут "рідкий гість" - СИС - це що? - бо там вище, в попередніх повідомленнях я описував, що підняв свій кредитний ліміт по картці, але ОЧ мені так і не збільшили...
MASolomko написав:Долярчик, что Вы там желаете купить на рассрочку больше 25к грн?
... мій же ремонт плавно йде до завершення! - от хочу мебель і техніку купити на ОЧ..... - а в а-банці не знаєте, чи є у тій новій чорній/зеленій картці ОЧ?
.... і, взагалі, в яких банках(крім моно) є ОЧ?
В Пумбі є, але там шарові тільки 3 місяці в партнерів - великі мережі (Епіцентр, Комфі і т.д)
Долярчик написав:... коротше, почитав в П24, що потрібно збільшити ліміт по картці, тоді і переглядають/можуть збільшити ліміт по оплаті частинами..... - дав заявку вчора - підвищили ліміт по картці до 60К - але ліміт по оплаті частинами так і залишився 25К
.... кажу, що в цій історіЇ саме АБСУРДНІШЕ те, що довіряють 60К потратити, але на оплату частинами - тільки меншу половину!
Треба почекати десь тиждень, тому що дані по кредиту неодразу з'являються в оплаті частинами, як оновляться дані, вам можуть підняти ОЧ.
Maksi2 написав:Треба почекати десь тиждень, тому що дані по кредиту неодразу з'являються в оплаті частинами, як оновляться дані, вам можуть підняти ОЧ.
Здається, в Приваті 25000 по ОЧ це максимум. Бо в мене та чоловіка досить великий кредитний ліміт, але ОЧ 25000...