Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Должны быть правила, иначе должен хотя бы оператор рассказать что к чему. Но удивлюсь, что этих правил нет.
Торік мені на пошту приходила індивідуальна пропозиція про кешбек на закордонні покупки - мала вигляд простої агітки без конкретних правил. Я звернувся у чат, щоб розпитати про конкретні правила нарахування і виплати кешбеку - оператор відмовився надати офіційний документ, але проконсультував "на словах". Коли прийшов час виплати - нічого не виплатили і я ще 2 місяці вибивав з них належне. Причому строки виплати, які були описані в листі, вони відмовлялися визнавати. Коли, з рештою, вони здалися, виплатили не на ту картку і не у тій формі, як мали, згідно з консультацією оператора. На моє обурення відповіли, що виплата була здійснена згідно з внутрішніми правилами, які знову ж мені показати не можуть. Повідомлення про невірну консультацію оператором повністю проігнорували.
Тому, навіть якщо оператор надасть консультацію, маєте бути готові до того, що усе піде не так, як вам опишуть.
Ferlakur написав:В Приват24 в списке операций по карте, возле суммы операции маленьким шрифтом и пиктограмма монетки (похоже как бонус плюс). И новый раздел в меню появился: Кешбек.
Вчера платил голд уни в магазине около 300 грн. Ничего нигде не появилось, ни в новой версии, ни в старой. Наверное, не всем начисляют.
Ferlakur написав:шбек за покупки с карты Универсальная голд" с 22.11 по какое-то там декабря. Внизу кнопки "Зрозуміло"(кажись, точно не помню" і "Не цікавить". Нажал "Зрозуміло", баннер сменился на сообщение "Дякую за увагу" и усё пропало. Шо это было?? На странице акций никакой подобной информации нет, потом фиг докажешь чего...
підтверджую, вискакував такий банер, я жав "Нагадати пізніше" більше не бачив
alex lem якось із тої психопатичної шопоголічної лихоманки ні холодно ні жарко, всі ж в курсі що бариги перше ціни тихенько піднімають, а потім з понтом дєла опускають на чурну пятницю