Проценты- на уровне теперишних процентов в украинских банках по $.
Ну ето так... к слову сказано

|
|
![]() А вообще-то в мире есть возможность заниматься микрокредитированием через интернет. Причем, платишь с кредитной карточки, а деньги где-то в Кении или Танзании получает частный предприниматель.
Проценты- на уровне теперишних процентов в украинских банках по $. Ну ето так... к слову сказано ![]() ![]()
получать то они получают в Кении, только не возвращают ![]()
![]()
проект во Львове? Можно подробнее в личку?
![]() Значитьпо порядку
1. На рахунок 60тис. - це проект на 5 автомобілів, сума може бути і 3 і 5 тис.,справа в другому Ми купляємо автомобіль,новий чи б/у, дивлячись які фінансові можливості є варіант реєстрації на Вас, і здаємо його в оренду, яка на сьогодні у Києві становить від 130 до 180 грн/день, Ви маєте автомобіль ще й на ньому заробляєте, так як наразі я знаходжусь у Києві, то впроваджує проект тут, на даний момент є 3 клієнтів, які готові платити по 160грн/день, риски звичайно є і досить серйозні, бо я працював в цій галузі і не насухій статистиці розробляв. Автомобільтакож передбачається застрахувати /КАСКО/. 2. Усім хто вказав пошту надіслав розрахунок,де ви можете самі вносити свої дані і тим розрахувати свій дохід, але деякі пункти відпадуть в частині видатків,тобто дохід зросте
![]() Щодо Львова, то наразі просто немає там клієнтів, можна зробити рекламу, але потрібно бути впевненим у фінансовій стороні, якщо у когось є автомобіль можу запропонувати здавати в оренду, за 2 роки придбаєте новий
![]() Я вибачаюсь я пізні повідомлення, просто наразі веду переговори з ймовірними інвесторами
![]() [b]justnЄ можливістьь відкрити ломбард у Львові. Необіхідні інвестори!
![]() Re: Мелкие инвестиции от мелких инвесторов актуально или нет
"Cтраница не найдена!" Куда ж они испарились? Уже привлекли микроинвесторов? ![]() есть предложениеищу инвестора, в сетевой проект. всего то нужно 2000$ для начала. 5% в месяц от суммы вклада, подробнее о моей идеи по телефону. 0678431617 06623788
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|