1. від шорта - з повною фіксацією.
2. Також від шорта - але з частковими фіксаціями і доливаннями в шорт на рості.
переніс на завтра не значний залишок шорта.
|
|
![]() 28.09.11Не погано.
1. від шорта - з повною фіксацією. 2. Також від шорта - але з частковими фіксаціями і доливаннями в шорт на рості. переніс на завтра не значний залишок шорта.
![]() 29.09.11ТІЛЬТ, ТІЛЬТ, ТІЛЬТ!!!
і в працівників зоопарку бувають свята! (коли відгодовують ДИКО жирних лосів!!!!). Навіть не має норм. логічних пояснень - чому не закривались шорти!(так собі - часткові фікси, і далі в ..опу!) одне слово - ТІЛЬТ!!! Ще й переніс шорт на завтра. ...опенція повна!!! П.С. Бачу, Сан, у Вас пішли угоди на срочці!!! Мої вітання. Бажаю успіху.
![]() 30.09.11Закрив сьогодні шорти! (хоча і не в нуль, але все ж таки з профітом)
1. Закривав коротку позицію частинами з частковими доливаннями. 2. Спроби гри від лонга - постфактум видно, що ледве виніс ноги ![]() 3. Зіграв правильно, але застопив, хоча і рівень для шорта був прийнятним, і стоп не широкий стояв. (але НЕ ПРАВИЛЬНИЙ, не там де мав би бути - перелякався повтору вчорашнього сценарія ![]() 4. і 5. шопопало. Шортив на жосткому рівні 1420 (1140 СИП500), і питається для чого???. Ну як видно не обхезатись не можу. В кінці взагалі, після стопу - вирубив квік. Запуситив лише після закриття (для "звіту".) А то думаю точно ще би наламав дров. Чи то кінець місяця, чи тижня. ХЗ!!! Короче закрив все під чисту. З понеділка - новий місяць, квартал і т.п. Будем з чистою головою думати. Якщо кому цікаво, можу (за вихідні, чи з тижня) зробити підрахунки (прибутковості, графіки і т.п.). Якраз за календарний місяць.
![]() mishOK
нарешті підбив і зробив (так щоб було наглядно і доступно) ![]()
![]() 01.10.11Місяць почався не зовсім райдужно.
1. Грав від лонга (оск. через ніч нічого не переносив) - і того зірвало по стопу. 2. Грав від шорта - аналогічна ситуація (застопило, хоча в цьому випадку явно не правильно був поставлений стоп!). В результаті пішов в лонгах ![]() ![]() ![]()
![]() ну так вроде всё довольно логично - на опене можно было в обе стороны коридор работать ( хотя открылись вниз - вроде как лучше от шорта ) , да и коридор очень узенький был - на пробое вшортил - всё красиво , ну и соответственно на пробое вверх закрылся и на откате вошёл . Лично я тоже на пробое стал в лонг с переносом ![]() ![]() Тоже в бумаге засел от сегодня...но кажется попали мы) Америка очень не радует,Европа с Россией тоже самое будет.
х.з., может фикситься и в кеше ждать быков чтоб в стадо запрыгнуть!))
![]() ChuLock
Та впринципі видно було, що дійсно коридор дуже вузький був. І навіть була думка пару разів фіксанути біля 1400. З розворотами/переворотами - все правильно написали, навіть сам переглянув знову і зрозумів, що не зовсім то й погано діяв. (Сенкс, за вью зі сторони). Єдине, що не дуже втішно було бачити закриття штатів. Моє щастя (що в правилах - не дивитись на "Світ" вечером, якщо відкриті пози, а лише зранку, на свіжу голову, та й за ніч багато може статись! Навіщо ж собі портити сон і нерви). Вихід бачу лише один на моменті - хороші рівні (по штатам, думаю не заляють, будуть тестити, як мінімум), тому на відритті добирати. І діяти по ситуації. Всім вдалих трейдів.
![]() 04.10.11NO COMENTS!!!
Як почав!!! (з покупки на 1370, а міг же тупо вийти, а то навіть перевернутись!!!) так і закінчив. Не спиться мені в кеші, люблю коли Дамоклов меч нависає ("ЕКСТРІМАЛ" йомайо)!!! "ПОЗА" наше всьо. ![]() ![]() ![]()
|
|