Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Цілий день - як "книжка пише", а вкінці МУСИВ!!! наламати дров. 1. Шорт (хоча і усереднювався, але не вище 1550 - думав!) так і вийшло. Хоча коли пішов в мою сторону, трохи зафіксував (адже не був впевнений що явно так піде!) - далі протягнув до 1510. 2. Зайти знову в шорт зміг лише на Клірингу (був задьорг перед самим) там і відкрився!, і видно що не даремно!!! Але з фіксою поспішив. 3. Шорт - вихід по стопу. 4. Після відкриття штатів, і їх стрімкого зливу - йшов від "ловлі ножів" В результаті перший раз - вискочив і обійшовся малим переляком, а далі.....
http://fotohost.org/images/a1648ae0-132kB.jpg В кінці не обійшлось без дурацьких угод. В результаті набрався лонгів на завтра. Хоча і планував йти в лонг на 1450. Десь так і вийшло.
а потом я понял, что все не так. И от 59 стал в лонг Правда тильт был (выход-вход выше, выход-вход ниже), где-то удачно, где-то не очень. Но вышло тоже самое, если бы просто стоял в лонг от 59. Вот так вот, и зачем мне фьюча?
жестко тупанул вчера. Лоси. Перед открытием имеется символический проданный 1 контракт. Детальный разбор на выходных. Есть очень интересные наблюдения о себе. Постараюсь расписать очень детально
Все зробив правильно!!!. 1. Перенесений лонг (було трохи стрьомно) прийшлось частину прикрити в мінус, але все ж таки стояв на затарку по 1425 (по денному графіку, де фіолетова стрілка, на моменті вона показувала 1425, це вже зараз трохи її підняло до 1428). Хоча і було на ринку така ціна, але фізично не встиг виставити на відкритті там (адже був зяйнятий спасінням депо від "лонга"). В результат витягнув (частину прикривав, потім знову відкривав, і т.д.) перенесений лонг до - 1497 (найвища продажа). Прикрив все під чисту до виходу стати. 2. На статі - по реакції бачив, що стоять на шорт (і амери також) тому грав від шорта. Хоча і перший раз вдало (але вийшов, "здав подачу"), другий раз вдало! (див. білий прямокутник). http://imagestun.com/images/2011/ez4okbyhgq.jpg.html На ніч нічого не переносив.
Востаннє редагувалось mishOK в Вів 15 лис, 2011 18:46, всього редагувалось 1 раз.
Из-за технических проблем с брокером фьчем торговать не мог. А в акциях так давно не торговал, что разучился уже работать со спредом.Пробовал войти в ЕНМЗ, но из-за того, что не стоял в стакане + взял узкий стоп вышел по стопу, не взяв движение.2 раза покупал центр.Первый раз - аналогично, как и с ЕНМЗ. 2-й норм, но решил не переносить через ночь, т.к. не охотно он рос. Убыток по всем сделкам.
grommy написав:жестко тупанул вчера. Лоси. Перед открытием имеется символический проданный 1 контракт. Детальный разбор на выходных. Есть очень интересные наблюдения о себе. Постараюсь расписать очень детально
вообще неплохо было бы отдельную ветку по психологии замутить, я бы туда регулярно пописывал
roman tr. Ром, сорі за плагіатік, але "ідея - БОМБА", тому і взяв сміливість на себе! (думаю, ти пробачиш мені цю "нахабність" ). Отже, всіх запрошую!!! Психотерапевтика сюди можна скидувати свої роздуми і висновки в ракурсі - "як боротись зі своїми Демонами"