Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
это че - сигналы на чем-то сработали, и всюду погнали баить? Тогда вопрос, на чем сработали сигналы? какой индикатор?
покупал на оптимизме.... я как троль не умею (молодец, есть чему у него поучиться) - стохастик вверх, макд вниз = лось. Смотрю, что делают большие дяди и стараюсь делать как они... глобально тут... http://imagestun.com/images/2011/f3dq9thlgo.jpg.html
Крутився, як той вареник, але чи в сметані??? Хоча в цілому і день профітний, але занадто вже багато лишніх угод, реверсів і прочого. З приємного можу відмітити - вдало виставлений стоп. (на передостанньому прямокутнику). Спрацював досить вдало, з не значним проскользуванням, також що не сподобалось - так це явна бичка на світових ринках - а у нас ЖОСТКИЙ ігнор, і лише на закритті почали відігрувати, і то після хорошого походу вниз. Чи то не встигли перевернутись, чи то мали інсайд наші ММ-уки, хз, єдине що явно видно було, що ну не хочуть вони "АП!!", і нехай ВВЕСЬ СВІТ почекає!!! http://fotohost.org/images/a1ca36b3-118kB.jpg закрив все під чисту. Хоча було все і профіт, і стоп, і тільт, і реверси - дійсно відмітив anSk - день не для слабонервних. Всім приємного вечора, і вдало "зализати рани" перед завтрашнім "парт-2" нашого неадеквату
Кукл вчера ошибся. Рассчитывал на рост сипи и скупился на закрытии (1). Но с утра обломался. Правда быстро исправился (2). Завидую людям, которые не могут ошибиться в принципе...
mishOK столько сделок я как и обещал откупил 50 штучек стирика по 38.71. День пошел удачно - с утра поймал по некоторым бумагам окололоишные цифры и на дальнейшем отскоке вверх поднял до 3% на них. Далее работал только в емзыке. Туда-сюда - 0.5-1% прибыль брал, последние 2 сделки запорол немножко, особенно перед закрытием зачем-то сорвал оффера, а потом влил в биды уже кстати, шансы в плюс были выйти всегда (даже в двух запоротых сделках). Короче, неплохой улов, но как всегда недоволен желанием опередить рынок и отдачей спреда в последних 2 сделках (тупо подарил кому-то - жизнь не заставляла этого делать). сделки не выкладываю - не хочу (их под 40)
claim написав:Завидую людям, которые не могут ошибиться в принципе...
а чого тут заздрити!!!, у кого більше грошей той і "папа" . На то він і кукл - щоб рулити, а рулить за рахунок коштів (чи то своїх, чи то інвесторів, чи то старих добрих транзитників) не суть важливо. Він грає музику, а ми всі під неї пробуєм танцювати. Правда хто як може, вміє, і звісна ж річ хто що "чує" - хто ча-ча-ча, а хто танго. Ясна річ все це риторика, але головне те що якщо правильно зловив ритм - тоді все виходить, якщо ж ні.... П.С. -
San Та так, наклацав!!! 118!!! з цим необхідно боротись. Я ж не Гекко вкінці кінців. )))). Не уявляю як можна залишитись "холоднокровним" після такої к-сті, та ще й робити їх в більшості "правильно" - знімаю шляпу перед ним. Правильно Максгрін сказав "БОТ", хоча я це сприйняв в хорошому значенні.