|
|
![]() 30.11.2011закрыл virtual/demо...... жалко голд и евру выбило по стопам, немного ошибся....
![]() 30.11.11Хороший, день, хоча, як би не ост. "блок" (після відкриття Штатів), то профіта було б в 2 рази більше.
![]() ![]() Закрив все під чисту, тим більше що ост. деннь місяця.
![]() 01.12.111. Гра від шорта ))) Обійшовся маленьким переляком.
2. Лонг - з "ремнями" на кріслі. ))), до кліринга пробував поскальпити, але частину пози тримав. Після виставив на 1563 добавити ще так, і відразу на 1557 стоп. Пішов, з офісу - прийшов перед самою статою. А тут маленький джек потік вийшов, хоча і на половині сайзу. В результаті профіксив все перед новинами. На самих нюсах - не хотів вже портити собі результат (хоча палець і був на кнопці селл) причини - явно "перегріто", та й думаю та сторона, що в шортах сиділа, не прогавила б такий шанс вийти хоча б частково з них, ну і по графіку ОИ видно - що крились і ті і ті. Всім приємного вечора, я в баньку ))).
![]()
Прочитал пост roman tr и пришел к выводу, что то, чем я занимаюсь сейчас на срочке (уже почти год) нужно дорабатывать (упрощать)..... много сделок, много комиссии, а толку мизер..... то как последний раз меня размазало о рынок (смотрите картинку с медведем) - грабли, без которых нет движения вперед.... анализ проведен, выводы сделаны, едим дальше... ![]() ![]() 02.12.11Ну що ж головне це внутрішній спокій. ))). Сьогодні знову відторговався досить вдало.
1. Лонг. 2. Лонг. 3. Скальп на статі від лонга. І досить вдало. (Хоча знову ж таки лише завдяки приводу, вчасно встигав виставляти). Добавив скін по угодам - так думаю краще видно що і як саме було. А головне КОЛИ!!! (час) в ручну я навіть не уявляю як би міг так зробити. І того, вирішив більше на сьогодні не торгувати, та й вихідні на носі. Всім вдалого вечора, і вихідних.
![]() Re: Сделки onlineменя сегодня на гребаной стате канады вытрусили из шорта евры
![]() пол дня набирал. видно было что движение ложное.. но когда понесли, не выдержала душа поэта, пофиксился на 3505 ((((( и что самое обидное, целевую мою уже отрисовали на вечернем снижении. так хотел красиво первую неделю на форе закрыть ![]() веселая штука фора, скажу я вам ))) укра отдыхает ![]() ![]() Maxgreen
а я вшортил евруху)))) правда на демке))
|
|