|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 30 жов, 2010 14:29
budivelnik написав:Андрей_В написав:budivelnik написав:Зверніть увагу , це під час кризи 
как усе сладко, мечта, а не бызнис надо бы и мне заняться таким, вот уже и участок присмострел 
Бачите як все гарно , тільки не забудьте років з 5 в якомусь будівельному інституті повчитись (е 
шоб сараи строить не обязательно профильное образование иметь 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 жов, 2010 14:35
Андрей_В написав:budivelnik написав:Андрей_В написав:budivelnik написав:Зверніть увагу , це під час кризи 
как усе сладко, мечта, а не бызнис надо бы и мне заняться таким, вот уже и участок присмострел 
Бачите як все гарно , тільки не забудьте років з 5 в якомусь будівельному інституті повчитись (е 
Для того щоб на форумах хамити , також вистарчить освіти середньої школи .
Ви спочатку збудуйте , а вже потім робіть висновки якої освіти і для чого вистарчає.
В мене думка слідуюча
По вихованню Ваша освіта десь на третій клас тягне і то для трійочника по дванадцятибальній системі.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 жов, 2010 14:38
budivelnik написав:Андрей_В написав:budivelnik написав:Андрей_В написав:budivelnik написав:Зверніть увагу , це під час кризи 
Для того щоб на форумах хамити , також вистарчить освіти середньої школи . Ви спочатку збудуйте , а вже потім робіть висновки якої освіти і для чого вистарчає. В мене думка слідуюча По вихованню Ваша освіта десь на третій клас тягне і то для трійочника по дванадцятибальній системі.
три коридора, уже говорите прямо 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 лис, 2010 21:39
хлопці, Вас багато вскрізь.
ви б одне одного на дуель викликали? все якесь різноманіття
-
dulib
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 09 лис, 2010 01:59
budivelnik написав:Якщо знайдете напроти Оперного квартиру в 200 кв м , я Вам знайду покупця на неї за 1 000 000 доларів. .
...прошу дуже. напроти оперного.
dom.ria.ua/realty-2152884.html
просять 295т. ,.це 100 квадратів ,за Вашою логікою мала би коштувати 500т.
А їм за 120т продати буде за щастя.
Продасте...відсотки можете віддати в фонд барона Мюнхаузена.
-
pararam
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 лис, 2010 23:09
budivelnik написав:Андрей_В написав:budivelnik написав: З 6 квартир у 3 вже живуть люди.
Зверніть увагу , це під час кризи  Звичайно я міг наприклад 2,7 млн грн покласти на депозит в якийсь з банків і за 2 роки отримати (2,7 +20%) + 20%=3,88 , тобто плюс той самий мільон , але я вибрав на мій погляд кращий для Вас шлях а - на депозиті в мене б виросли тільки гроші а у Вас - кукіш б - при будівництві , я не довірив гроші банку , все одно збільшив їх на 1 млн , а у Вас зявилась можливість купити тещо я виготовив , вважайте цей мій крок - моєю власною боротьбою з інфляцією ( я ж її зменшую збільшуючи товарну масу  )
Cпасибо, хороший расчет.
И домик симпатичный.  Вы из газоблоков строите?
PS
Украине действительно- остро не хватает таких небольших строй фирм как Ваша  .
-
OleG095
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 лис, 2010 23:30
OleG095 написав:budivelnik написав:Андрей_В написав:budivelnik написав: З 6 квартир у 3 вже живуть люди.
Зверніть увагу , це під час кризи  Звичайно я міг наприклад 2,7 млн грн покласти на депозит в якийсь з банків і за 2 роки отримати (2,7 +20%) + 20%=3,88 , тобто плюс той самий мільон , але я вибрав на мій погляд кращий для Вас шлях а - на депозиті в мене б виросли тільки гроші а у Вас - кукіш б - при будівництві , я не довірив гроші банку , все одно збільшив їх на 1 млн , а у Вас зявилась можливість купити тещо я виготовив , вважайте цей мій крок - моєю власною боротьбою з інфляцією ( я ж її зменшую збільшуючи товарну масу  )
Cпасибо, хороший расчет. И домик симпатичный.  Вы из газоблоков строите? PS Украине действительно- остро не хватает таких небольших строй фирм как Ваша  .
ой що стоїть - панельно-каркасний , той що коло нього будується - повністю монолітний , перших два поверхи гарантовано залізобетон з утепленням пінопласт , а от третій -четвертий , можливо й буде з монолітного газобетону + утеплення той самий пінопласт.( але це якщо політехнічний допоможе  )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 26 лис, 2010 18:24
Пане budivelnik можна Ваші контакти в ПП. Чи планується в Вас здача нових об'єктів?
-
NinaT
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 27 лис, 2010 16:24
Добрий день!
Розглядаю можливість купівлі нерухомості у Львові. Для проживання. Бюджет - 75 - 80 тисяч американських президентів. В зв'язку з цим питання: на що можна розраховувати в рамках цього бюджету? Розглядаю як варіант квартири, так і варіант придбання невеликого приватного будинку (друге навіть краще, залежить від ціни, розташування, прив'язки до транспорту).
Дякую.
-
FLU_TD
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 лис, 2010 17:18
FLU_TD написав:Добрий день! Розглядаю можливість купівлі нерухомості у Львові. Для проживання. Бюджет - 75 - 80 тисяч американських президентів. В зв'язку з цим питання: на що можна розраховувати в рамках цього бюджету? Розглядаю як варіант квартири, так і варіант придбання невеликого приватного будинку (друге навіть краще, залежить від ціни, розташування, прив'язки до транспорту). Дякую.
1 Якщо у Львові , то можете розраховувати на квартиру від 60 кв м ( центр) до 100 кв м - околиці ( новобудова)
2 Якщо приватний будинок на одного , то при умові що знайдете ділянку в 5-10 тисяч ( 2-4 сотки ) це буде будинок коло 100 кв м , але це явно за містом
3 Якщо гроші живі , а житло не горить ( тобто приблизно від року у Вас є до моменту вселення ) , то звертайтесь , може й домовимось на будиночок розміром побільше 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1