Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1314151617 ... 44>
Повідомлення Додано: Суб 27 лис, 2010 19:08

Дякую. Навіть не очикував від Вас на таку стислу і конкретну відповідь на моє запитання :D .
До центру не прив'язуюсь. Зважаючи на пробки та шум, які є у центрі Львова. Прив'язка, скоріш, має бути до хорошої школи (щоб дитина могла сама без проблем туди добиратися, бо в мене не завди є час, щоб відвезти/привезти...) Так само і по пункту 2.
Великі розміри - не головне. Важливіше - зручність розташування. Ну і, звичайно, ціна питання...
Живі. Не горить. Пункт 3, так навскидку, є найкращим варіантом. Але, звісно, потребує детального вивчення. Можливо, і звернусь. Якщо все-таки рішусь на переїзд і думки "шиї" повернуться в тому ж напрямку, що ї мої :D
FLU_TD

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лис, 2010 20:54

Попереду січень . а це для будівництва мертвий сезон ( свята -сніги-морози) , тому якщо захочете чогось конкретнішого , то це найкращий час зустрітись і поговорити. Якщо дійдемо до чогось - кава з мене ( я ж зароблю :D ) , поки будемо доходити , кава з Вас ( я ж трачу свій час :D :D :D )
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 27 лис, 2010 22:29

Скинув Вам свій телефон в ПП.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 гру, 2010 02:30

Може хтось володіє інформацією - наскільки насичений ринок довготривалої та подобової оренди квартир?
sselev

Повідомлення Додано: Нед 05 гру, 2010 10:23

FLU_TD
правильно... самий час пити каву і пиво. До ринку нерухомості ще довго можно не повертатися.
pararam

Повідомлення Додано: Суб 08 січ, 2011 18:36

Вітаю всіх форумчан з Різдвом Христовим !
У мене питання до пана будівельника Чи можете ви запропонувати такий самий варіант по 650-700 у.е. за кв.м. але на протилежному кінці львова ( ви щось згадували про Сокільники ).
Fox

Повідомлення Додано: Суб 08 січ, 2011 19:18

pararam написав:FLU_TD
правильно... самий час пити каву і пиво. До ринку нерухомості ще довго можно не повертатися.

А поки ми з Вами п'ємо каву (зранку) і пиво (ввечері) чиясь "таинственная рука" (проделки Фикса) видалила мій останній пост. Так що тепер п'ємо лише каву :) .
Невже абсолютно коректний пост йшов в розріз з політикою партії...?! Чи складав неправильне враження про наявність/або ненаявність юрби замовників у вельмишановного пана Будівельника... :D ?
Про конкретику : кінець минулого року, 2-х кімнатна квартира, центр міста, перший поверх, 41 куо.
FLU_TD

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 січ, 2011 21:22

Чи можете ви запропонувати такий самий варіант по 650-700 у.е. за кв.м. але на протилежному кінці львова ( ви щось згадували про Сокільники

1 На сьогодні - ні
2 Якщо у Вас на замітці є частина ділянки в Сокільниках вартістю в 5К ( тобто є ділянка наприклад в 12 соток за 25-30К з яких на 2-3 сотках де б Ви хотіли мати 100 кв м ) - звертайтесь можемо поспілкуватись .
3 При будь яких розкладах початок робіт на ділянці не почнеться швидше квітня і Ваша частина будівлі не буде готова швидше жовтня ( загальнобудівельна частина - фундамент/стіни/дах/вікна , можливо зовнішнє утеплення , і можливо коммунікації - в залежності від наявності їх коло участку)

А поки ми з Вами п'ємо каву (зранку) і пиво (ввечері) чиясь "таинственная рука" (проделки Фикса) видалила мій останній пост.

Якщо чиясь невидима рука стерла Ваше повідомлення( я до цього не маю жодного відношення як і до керівництва чи адміністрування форуму ) і воно мало якісь запитання до мене - відправте на мою приватну скриньку - я Вам відповім .
Якщо хочете , то відповідь дам прямо на цих сторінках з цитуванням Вашого повідомлення.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 січ, 2011 23:25

budivelnik написав:1
Якщо чиясь невидима рука стерла Ваше повідомлення( я до цього не маю жодного відношення як і до керівництва чи адміністрування форуму ) і воно мало якісь запитання до мене - відправте на мою приватну скриньку - я Вам відповім .
Якщо хочете , то відповідь дам прямо на цих сторінках з цитуванням Вашого повідомлення.

Навіщо писати в ПП? Можна позвонити! Ви ж мені скидали (зверніть увагу, за Вашою власною ініциативою :) ) Ваш N тел., навігуючи по просторах інету в пошуках чергових клієнтів! Але боюсь, у Вас зараз така черга замовників і, відповідно, тел. дзвінків, що мій скромний дзвінок ризикує залишитися поза Вашою вельми зайнятою увагою :D
З повагою,
FLU_TD

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 січ, 2011 23:38

Але боюсь, у Вас зараз така черга замовників і, відповідно, тел. дзвінків, що мій скромний дзвінок ризикує залишитися поза Вашою вельми зайнятою увагою
З повагою,

Ну якщо Ви такий любитель вишуканно похамити , то не зважаючи на те що мій телефон є у Вашій скриньці , можете його забути . Для Вас я буду дійсно завжди дуже зайнятий ( для того щоб я з кимось почав розмову людина зобовязана якось представитись , а з цим у Вас виникнуть проблеми , зіслатись на те що мій номер Ви отримали на форумі , я перепитаю який у Вас нік -і це рівнозначно ігнору .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1314151617 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему