Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
bub-har написав:Vorlon Всё,что я хотел сказать я уже сказал! Прошу прекратить обсуждение на тему агрессоров-я остаюсь при своём мнении!
В сословії золотогоршочників не повинно бути распрєй. Вражини хочуть розколоти сословіє: розділяй і володарюй! Головний ворог - банкстер, незалежно від кольору прапору. Святий закон, що банкстер працює - золотогоршочник кайфує не підлягає сумніву. В цьому ми єдині! Цього і притримуємося надалі. Спірні питання не повинні роз'єднувати сословіє. Відкладемо їх у довгу шухляду...
А главе НБУ верить можно - очень надежный человек).
bub-har, Вы тогда не сотрудничайте с КредиКолем - они партнер Форварда, деньгу на шару выдают по их картам.
Верить гонтаревой-себя не уважать! Кредиагриколь-помогает с банков агрессора на шару выводить деньги пачками-так должны поступать все банки-ведь недаром парашинские банки вышли с атмосферы-испугались,что их разорят шаровым выводом денег с их банков! И потом КА дейсвует в рамках договорённостей с форвардом и там свои рассчёты!И ему всё равно кому деньги выдавать-он не нарушавет законы и главное он не спонсирует войну и не выводит валюту в рашу-поэтому к креди-агриколю претензий нет и он полностью меня устраивает,выполняя все обязательства!
guntherhouse777 написав: А главе НБУ верить можно - очень надежный человек).
Я би сказав, що її потрібно канонізувати, тому що пахарь, що лише заради добробуту інших очистила ці авгієві конюшні БС Я думаю ПАПа -це мессія, а вона його вірний апостол
Скупердяй написав:Я би сказав, що її потрібно канонізувати, тому що пахарь, що лише заради добробуту інших очистила ці авгієві конюшні БС Я думаю ПАПа -це мессія, а вона його вірний апостол