Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
casper12 написав:ця конторка новини про зміну тарифів заднім числом на сайті опублікувала? вони ж тільки вчора з'явились на сайті з датою 5 липня, а сьогодні дата в цих новинах стоїть 30 червня.
Меня тоже это удивило! И заметил тенденцию снижения ставок по видсоточке именнно на 3%! Было 26,23,20,17(догадайтесь какая цифра будет при следующем очередном снижении)!Иногда на многие вещи приходится закрывать глаза! Может Вы знаете- в каких банках дают больше на средства со свободным доступом?
bub-har написав:Может Вы знаете- в каких банках дают больше на средства со свободным доступом?
в мене є раніше відкритий річний прозапас від укргазу зі ставкою більше ніж 17%. (прозапас повний аналог відсоточки, тільки ставка змінюється не кожні 90 днів, а кожні 365). Планую переходити туди. Але якщо відкривати прозапас зараз, то такої ставки, на жаль, вже нема. Інших варіантів, де б давали > 17% з вільним доступом, не знаю.
casper12 написав:в мене є раніше відкритий річний прозапас від укргазу зі ставкою більше ніж 17%. (прозапас повний аналог відсоточки, тільки ставка змінюється не кожні 90 днів, а кожні 365). Планую переходити туди. Але якщо відкривати прозапас зараз, то такої ставки, на жаль, вже нема. Інших варіантів, де б давали > 17% з вільним доступом, не знаю.
Спасибо! Получается у меня нету другого выхода! Лерка добилась монополии Я тоже хотел открыть прозапас и пока присматривался к газмясу-ставку на прозапасе существенно снизили,нужно было делать столбик на прозапасе,но опоздал! А в газмяс разве выгодно из Шарика переходить? Возьмём например 100к.грн! В газмясе(18% на прозапасе) в месяц получится 1207,5! В Шарике со 100к(17%на видсоточке) получается 1140.4! Разница за год получается (1207.5-114.4=67.1(в месяц)*12=805.1грн,но в Шарике при получении наличных,комиссия 0.5+2 грн! Из 100к получается нужно отдать 502 грн комиссии! В итоге имеем 805.1-502=303.1! Но ведь и газмяс снимет комиссию за обналичку в будущем 0.5%!Получается с любой суммы убыточно! Может конечно можно СЭП,но наличкой снимать и нести в газмяс,или p2p(3%комиссии) наверное убыточно!
все ж збираюсь на вихід. Якась банка мутна стає. Спочатку слогани не публікують, розпилюють 1500 грн, тепер новини заднім числом на сайті з'являються. Нехороша тенденція.
casper12 написав:все ж збираюсь на вихід. Якась банка мутна стає. Спочатку слогани не публікують, розпилюють 1500 грн, тепер новини заднім числом на сайті з'являються. Нехороша тенденція.
p.s. bub-har, з приводу комісій написав вам у пп.
Тому і мутна, що все робить не прозоро! І головне по дрібниці: то слогани не публікує, то новини ріхтує заднім числом. Нафіка запитую? Що від того виграють? Лише репутацію просірають. Не гарно!
Депозит под 16%, … комиссия 0,5%+2грн. при снятии средств (Видсоточка), либо то же самое, но при зачислении (Депозитный), … -19,5(18+1,5)% на доход, ... я таки не разобрался в тарифах, либо размещение средств в убыток?
Endeavour написав:Депозит под 16%, … комиссия 0,5%+2грн. при снятии средств (Видсоточка), либо то же самое, но при зачислении (Депозитный), … -19,5(18+1,5)% на доход, ... я таки не разобрался в тарифах, либо размещение средств в убыток?
Endeavour написав:Депозит под 16%, … комиссия 0,5%+2грн. при снятии средств (Видсоточка), либо то же самое, но при зачислении (Депозитный), … -19,5(18+1,5)% на доход, ... я таки не разобрался в тарифах, либо размещение средств в убыток?
Зрозуміло, пардоньте за некоректне запитання! … собака зарита в терміні розміщення, схожа схема в Укргазу і можливість поповнення депо. Якщо … короткий термін - збиток; пів року - низький відсоток; не менше чим на рік - привабливий відсоток.
Зрозуміло, пардоньте за некоректне запитання! … собака зарита в терміні розміщення, схожа схема в Укргазу і можливість поповнення депо. Якщо … короткий термін - збиток; пів року - низький відсоток; не менше чим на рік - привабливий відсоток.
Схема схожа з Укргазом 3 місячним була в відсоточки. Відсоточка+ нмайже класичний поточний рахунок. Рахунок із комісією за зняття готівки, лише одна особливість і платою за СМС 60 грн в рік.